altınlarını ver bana araba alalım sana geri veririm.

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
biliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
biraz bileziklerim vardı o görmüştü takmıştım birkaç kez onları istiyor.
ya bu kadar pervasızca kadından bilezik istemek normal mi? nasıl bir belaya çattım ben? nefret ediyorum kednimden.
ya bana senin altınlarla araba alalım ya da arabayı 3 haftada bir bana ver çocukları görmeye gidecem diyor.
bir kadının karşısında bu kadar rahatlık yüzsüzlük değil mi? onun bana erkek haliyle dediğini ben ona bayan halimle diyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrılmak için ne bekliyorsunuz?
Iki cinsten birinin diğerine kasa muamelesi yapması iğrenç ...

Ha bir de olur da altınları verirsen , geri vermeyecek biliyorsun dimi , bil .
Veriyorsan öyle ver .
geri vermez mi diyorsun 1 çitf 50 şer gram bilezik ben ne emeklerle aldı m onları ama :(

Ne yapışkan yüzsüz bir şey yaa.. Herkese sen görüşmeyintamamen kessen de bu bi şekilde yapışır gene sana. Herkese anlat buraya yazdığım şeyleri. Özellikle onun çevresine. Ama anlatma tarzını da iyi seç. Ve Yapılacak olan bir cümleye de cevap "evet araban tabi ki ondan daha kıymetli"
Ama hata sende . Bu yüzü sen vermişsin.

Ya sözü atmışssın böyle yüzsüz bi adamdan kurtulmuşsun ne güzel işte daha ne diye arkadaşça görüşüyorsun. Sen böyle yüz vermeye devam edersen adam da yüzsüzlükte çığır açar elbette. Tamamen ilişkini kes ayrıldığın insanla arkadaş filan kalınmaz. Bu şekilde devam eder tavrını koymazsan başına çok bela açıcak söyliym

eski konunu hatırlıyorum adamda erkeklik namına bişe yok nedne ayrılmıyosun hala. evlenince bu durum daha ileri gidecek. arabanı alıyor senden yakıt parasını bile vermeye tenezzül etmiyor. şimdide altınlarına göz dikmiş. hey Allah'ım ya!

Hayatımda böyle saçma bişey duymadımda görmedimde ayrılmışsın boşver çek git yoluna. Adam seni bildiğin yolunacak kaz olarak görüyo. Çocuklarını çok görmek isteyen biner otobüse taksiye gider. Sakın altınlarınızı vermeyin asla ama asla böyle bi hata yapmayın. Burada okuyoruz hanımlar kocalarına bile vermiyorlar altınlarını. Arabanızıda kullandırmayın.

Back
X