altınlarını ver bana araba alalım sana geri veririm.

ve çıkarıp vermeyi düşündün değil mi?
çok değişik bir duydu durumundasın sen.
tek kriter gezip gezememek değil heralde değil mi:))
ona gelene kadar çok ciddi sorunlar var.
korkarım ama sen bu adama evet diyeceksin gibi.
canım tabiki tek kriter gezmek değil olması saçma olur.gezmeye gelene kadar bir çok konu var hoşuma gitmeyen uyuşmadığımız.gezme bunlardan sadece biriydi.HAYIR O ADAMLA EVLENMEYECEĞİM.ÖPMEK İSTEMEDİĞİM BİRİYLE EVLENEMEM.ama nişan için masraf yaptım dedi.offf.ya bu konuda ona masrafyaptırdım diye kendimi suçlamayayım değil mi?

biliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
biraz bileziklerim vardı o görmüştü takmıştım birkaç kez onları istiyor.
ya bu kadar pervasızca kadından bilezik istemek normal mi? nasıl bir belaya çattım ben? nefret ediyorum kednimden.
ya bana senin altınlarla araba alalım ya da arabayı 3 haftada bir bana ver çocukları görmeye gidecem diyor.
bir kadının karşısında bu kadar rahatlık yüzsüzlük değil mi? onun bana erkek haliyle dediğini ben ona bayan halimle diyemem.
Görüşmeyin,mecbur musunuz görüşmeye? Önceki konunuzuda hatırlıyorum,bu adam yüzsüz ve boş mezar bulsa girecek kadar pinti. Ayrılmakla doğru yapmışsınız ama görüşmeye devam etmekle ciddi hata yapıyorsunuz.

canım tabiki tek kriter gezmek değil olması saçma olur.gezmeye gelene kadar bir çok konu var hoşuma gitmeyen uyuşmadığımız.gezme bunlardan sadece biriydi.HAYIR O ADAMLA EVLENMEYECEĞİM.ÖPMEK İSTEMEDİĞİM BİRİYLE EVLENEMEM.ama nişan için masraf yaptım dedi.offf.ya bu konuda ona masrafyaptırdım diye kendimi suçlamayayım değil mi?
Seni silkeleyip kendine getirmesi lazim birinin :) yaptiysa yapti canim sende nisan attin buda ayri bir psikoloji gercekten onemseyen adamin nisan ayagina 2~3 bin masraf yaptim diye bir cumle sarfedebilecegine inaniyor musun ben inanmiyorum. Adam paraya yaniyor. Demek evlenip bosansa ortaligi ayaga kaldirir masrafimda masrafim diye. Kimse ne evlenirken ne nisanlanirken ayrilmak icin adim atmiyor su icsin uzerine o degil es kaza bilezigi versen nisan masrafina sayip geri bile vermez bu zihniyetteki adam.

nişanı onlar mı yaptı?
neler aldılar neler yaptılar?
eminim sen maddi oalrak ona çok daha fazlasını yapmıssındır bugüne kadar.
sana takı mı taktılar?
öyle ise onu iade edersin olur biter.
ne yani nişanda verilen ikramların parasını mı istiyor senden.
üfff ne ucuz bir adammış ya.
valla böyle bir adama üzülüyor olmana cidden cidden çok şaşırıyorum.
üstelik te 35 yaşındasın.
göüzn açık insanları şak diye anlayıp ona göre davranman gereken yaştasın.
sen ailene de hassas mısındır?
iş yerinde filan nasılsın mesela?
sen bu kadar hassas biriyken işyerinde de muhtemelen eziliyor olabilirsin.

nişanı onlar mı yaptı?
neler aldılar neler yaptılar?
eminim sen maddi oalrak ona çok daha fazlasını yapmıssındır bugüne kadar.
sana takı mı taktılar?
öyle ise onu iade edersin olur biter.
ne yani nişanda verilen ikramların parasını mı istiyor senden.
üfff ne ucuz bir adammış ya.
valla böyle bir adama üzülüyor olmana cidden cidden çok şaşırıyorum.
üstelik te 35 yaşındasın.
göüzn açık insanları şak diye anlayıp ona göre davranman gereken yaştasın.
sen ailene de hassas mısındır?
iş yerinde filan nasılsın mesela?
sen bu kadar hassas biriyken işyerinde de muhtemelen eziliyor olabilirsin.
inan ki eziliyorum işyerinde de amao ayrı mevzu.
canım tatlı yedik yüzük takıldı sadece.bir de elbise aldı bir de ayakkabı masraf bu eve.evet bunu söyledi.
yukarda arkadaşın dediği gibi bileziği alsa eminim nişan masrafı diye vermezdi de:(

Seni silkeleyip kendine getirmesi lazim birinin :) yaptiysa yapti canim sende nisan attin buda ayri bir psikoloji gercekten onemseyen adamin nisan ayagina 2~3 bin masraf yaptim diye bir cumle sarfedebilecegine inaniyor musun ben inanmiyorum. Adam paraya yaniyor. Demek evlenip bosansa ortaligi ayaga kaldirir masrafimda masrafim diye. Kimse ne evlenirken ne nisanlanirken ayrilmak icin adim atmiyor su icsin uzerine o degil es kaza bilezigi versen nisan masrafina sayip geri bile vermez bu zihniyetteki adam.
kesinliklenişan masrafı sayıp vermezdi.

kesinliklenişan masrafı sayıp vermezdi.
Kendini kullandirtma ve beni kim alir sacma dusuncesinden uzak dur sen kendini onemsemezsen kimse seni onemsemez. Bu adam 5 para etmez uzak dur gorusme nisan masrafını acarsa arabayi sana verdigim gunler kiraya vermis olsam nisan masrafini cikartirdim de kapasin cenesini.

Ya birak allahaskina dün akşam bile konuşup ezdirmissin kendini. Ne diye ayrıldın ? Adam çok isteseydi seni bırak arabayı arada bir bana ver demeyi, altın bileziklerine takmazdi! Ne koparırsam kardır mantığında sen ısrarla görüsüyorsun

biliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
biraz bileziklerim vardı o görmüştü takmıştım birkaç kez onları istiyor.
ya bu kadar pervasızca kadından bilezik istemek normal mi? nasıl bir belaya çattım ben? nefret ediyorum kednimden.
ya bana senin altınlarla araba alalım ya da arabayı 3 haftada bir bana ver çocukları görmeye gidecem diyor.
bir kadının karşısında bu kadar rahatlık yüzsüzlük değil mi? onun bana erkek haliyle dediğini ben ona bayan halimle diyemem.
Aman allahım hemen görüşmeyi kes bence canım onla. Böyle lerine ben erkek musvettesi derim nokta

Eski konunu da hatırlıyorum. Arkadaşım, güzel kardeşim ben de HAYIR demeyi öğrenene kadar çok kazık yedim, EVET diyerek kazandım sandıklarım ortada yok şimdi.
İşine gelmeyene HAYIR demelisin, işine gelmeyen de defolup gidiyor zaten.
Ne olur kişiliğinden, kendinden, emeğinden ödün verme daha fazla.
Aranızda büyük bir aşk olsa derim ki gözü görmüyor ama o da yok sıyrıl bu asalaktan.

inan ki eziliyorum işyerinde de amao ayrı mevzu.
canım tatlı yedik yüzük takıldı sadece.bir de elbise aldı bir de ayakkabı masraf bu eve.evet bunu söyledi.
yukarda arkadaşın dediği gibi bileziği alsa eminim nişan masrafı diye vermezdi de:KK43:
Elbiseyi ayakkabıyı yüzüğü geri vermissindir tmm işte masrafını iade ettin daha napicaksinki su masraf dediğin de masraf demeye değmez boşuna kendini kötü hissetme seninki tamamen psikolojik sıkıntı yapacak birşey yok artık gorusme bu adamla

Back
X