umutkubra Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2010 206 1 116 Ankara 22 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutkubra #1 kızlar altınparktaki rıhtım yıldız bahçesnde dgun yapan var mı? parasıda gayet iyi knştuk ama tam anlaşmadan araştırıyım dedim
kızlar altınparktaki rıhtım yıldız bahçesnde dgun yapan var mı? parasıda gayet iyi knştuk ama tam anlaşmadan araştırıyım dedim
P pisskedi Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2011 46 0 36 Ankara 28 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutkubra #2 Hangi tarihe ve nekadar fiyat verdiler ben altınparkda kına yapaym istiyorum sadece mekan için 500 tl dediler :
Hangi tarihe ve nekadar fiyat verdiler ben altınparkda kına yapaym istiyorum sadece mekan için 500 tl dediler :
umutkubra Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2010 206 1 116 Ankara 29 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutkubra #3 cnm altınprkta rıhtm yıldız bahçesni tuttuk bz yemeksiz 4 mlyra .. kına gcesi için bnde mekn bkyrm dgn slonma yakın sende araştrysn snrm bldgn yerler vr mı cnm
cnm altınprkta rıhtm yıldız bahçesni tuttuk bz yemeksiz 4 mlyra .. kına gcesi için bnde mekn bkyrm dgn slonma yakın sende araştrysn snrm bldgn yerler vr mı cnm