Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? Ovulasyon testi
Pik olmaması imkansız demişsiniz. :) adetine 1 gün kala pik gören o pik ile hamile kalan bir sürü arkadaşım var benim. Yani o güne kadar pik olmamış. Döngünün 30 günü görmüş. Bende bu ay döngünün 29 günü regli günümde pik gördüm. Çatladığını da gördüm. Reglimde de gecikme oldu. Bunlar örnek
Hayır değilim düzenli adet görüyorum iki gebeliğim de var ikisi de kazara olmuştu. Aslında tüm yumurtlama belirtilerini de yaşadım akıntım var kaşık ağrım var göğüslerim şiş her ay da bu belirtilerden anlarım niye tam koyulaşmadı anlamadım acaba kısa sürdü ve ben kaçırdım mı acaba zamanı dedim olabilir mi öyle
Hayır değilim düzenli adet görüyorum iki gebeliğim de var ikisi de kazara olmuştu. Aslında tüm yumurtlama belirtilerini de yaşadım akıntım var kaşık ağrım var göğüslerim şiş her ay da bu belirtilerden anlarım niye tam koyulaşmadı anlamadım acaba kısa sürdü ve ben kaçırdım mı acaba zamanı dedim olabilir mi öyle
Evet olabilir. Gece bir anda pik olur siz gündüz öğleden sonra bakarsınız çatlamış olabilir. Aslında öyle durumlarda günde iki kez yapılabilir. Kaçırmamak için bir sabah bir akşam.
Benimde o şekilde 2 kez kaçmıştı.
Evet olabilir. Gece bir anda pik olur siz gündüz öğleden sonra bakarsınız çatlamış olabilir. Aslında öyle durumlarda günde iki kez yapılabilir. Kaçırmamak için bir sabah bir akşam.
Benimde o şekilde 2 kez kaçmıştı.
hiç bir fikrim yok. zaten 3 ay denedim hiç koyuluk yakalayamadım. doktora başladım testlerim yapıldı klomen başlandı ayın 12 sinde iğne vuruldum. ilk defa igne vuruldugum bu ay pik görüyorum.
hiç bir fikrim yok. zaten 3 ay denedim hiç koyuluk yakalayamadım. doktora başladım testlerim yapıldı klomen başlandı ayın 12 sinde iğne vuruldum. ilk defa igne vuruldugum bu ay pik görüyorum.