• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altıntop hikayesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sel76

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
2.178
296
198
Diğer
a.s.aşağı komşumun yeni 4 aylık bebeginin aglaması gülmesi üzeriné bir annesinin eeeeeeee demesi oda yetmeyip sıra babaya gelip onunda eeeeeeeee deyip yaramaz keratanın aglamasıda cabası....... Birgün çocugu olmayan komşunun biri yan komşusuna SİZİN EVDEN NE GÜZEL KAHKAHA VE NEŞE SESLERİ GELİYORDU demesi üzerine komşusu BİZİM EVDE BİR ALTIN TOPUMUZ VAR HANIMLA ONUNLA OYNAR ATAR TUTARIZ DEMİŞ bunun üzerine o komşu dogruca gider kuyumcuya güzelce bir altın top yaptırır.akşam olupta evlerinde altın topu oynamaya başlayıp hanıma atar atmaz kafası yarılır ve oyun acıyla sona erer.sabah olunca komşusuna sorar KOMŞUM SENİN GİBİ BENDE ALTINTOP YAPTIRDIM AMA SİZİN GİBİ EVİMİZDEN KAHKAHA NEŞE OLMADI AKSİNE HANIMIN KAFASI YARILDI deyince öbür komşu BİZİM ALTINTOPUMUZ SARI SAÇLI BİR KIZIMIZ VAR O demiş BİR HANIM ATAR BEN TUTARIM BİR BEN ATAR HANIM TUTAR demiş....................allah hepimizin evine bir altıntop versin.bunu bir üzüntü hikayesi gibi yazmadım.çünkü bende bu yolda 16 yıldır pes etmeden uğraşıyorum sevgiler

hepimizin evine en az bir altın topun girmesi dileğiyleeeee

inşaallah canım duymuşmuydun bu hikayeyi.sen kaç dogumlusun ADAM

biliyorum hayatım bunu............
ben 78 liyim....
sen 76 lı sanırım

cok güzel bi hikaye sagol paylastıgın ıcın.gercekten cocuklar daha anne karnınıdayken bile eve mutluluk farklı bi hava getirio.rabbim cocuksuz ev bırakmasın ıns

evet güzel bir hikaye keşke hepimizin evinde bir altıntopumuz olsa çocuk evin neşe kaynağı bebekleri görünce içim cız ediyor acıyor 35 yaşına gelincede daha çok istiyorum evde o cıvıl cıvıl sesleri pes etmiyorum ama çok etkileniyorum zamanın geçmesinden

evet güzel bir hikaye keşke hepimizin evinde bir altıntopumuz olsa çocuk evin neşe kaynağı bebekleri görünce içim cız ediyor acıyor 35 yaşına gelincede daha çok istiyorum evde o cıvıl cıvıl sesleri pes etmiyorum ama çok etkileniyorum zamanın geçmesinden

eylül 35 yaşındamısın.bende 33 yaşındayım.sen ne tür tedaviler yaptın..............

cok güzel bi hikaye sagol paylastıgın ıcın.gercekten cocuklar daha anne karnınıdayken bile eve mutluluk farklı bi hava getirio.rabbim cocuksuz ev bırakmasın ıns

çok güzel aynızamandada esprili degilmi......................

bencedeee çokkk güzellll...
bende istiyorummm evimdee altıntoppp yada altıntoplarrrrr......

Benimde arkadaslar oğluma Altıntop pirlantatop ne zamanacagsin diye soruyolar basligida görünce aaa kimmişti bu dedim
hikaye beni içerledi
ben ikinci denememde kavuştum inşallah 7 hafta sonra dogum yapacagım Allah herkeze nsidl etsin altintop

opuyorumnanaktan
Benimde arkadaslar oğluma Altıntop pirlantatop ne zamanacagsin diye soruyolar basligida görünce aaa kimmişti bu dedim
hikaye beni içerledi
ben ikinci denememde kavuştum inşallah 7 hafta sonra dogum yapacagım Allah herkeze nsidl etsin altintop

gülencim tebrkler.allah sizi hiç ayırmasın bütün mutluluklar seninle olsun.dogum anında bizede dua et olurmu.altıntop annesi sevgiler..............

inşallah o altıntoplar evlerimizden hiç eksik olmasın canım rabbim kimseye aratmasın isteyen dileyen herkese nasip eğlesin

eylül 35 yaşındamısın.bende 33 yaşındayım.sen ne tür tedaviler yaptın..............

canım ben 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım tedavilerin üçünde de adetin 3. günü puregon iğne kullandım benim yumurtalar 11-12 güne büyüyorlar 1. de 12. gün toplandı 14. gün 2 tane 4ve 5 hücreli embriyo transfer edildi tutmadı 2. de 11. gün toplandı 14. gün 1 tane 8 hücreli transfer edildi tuttu ama kalp atımları olmadı 8. haftada kürtaj oldum 1 ayı geçti şimdi beklemedeğim 3. yü de kısmet olursa haziran gibi düşünüyorum inşallah bu sefer olur hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum tabi benim için de herkes içinde

inş herkesin istediği kadar altıntopu olur ve evlerden kahkahalar hiç eksik olmaz:Saruboceq:

Back
X