a.s.aşağı komşumun yeni 4 aylık bebeginin aglaması gülmesi üzeriné bir annesinin eeeeeeee demesi oda yetmeyip sıra babaya gelip onunda eeeeeeeee deyip yaramaz keratanın aglamasıda cabası....... Birgün çocugu olmayan komşunun biri yan komşusuna SİZİN EVDEN NE GÜZEL KAHKAHA VE NEŞE SESLERİ GELİYORDU demesi üzerine komşusu BİZİM EVDE BİR ALTIN TOPUMUZ VAR HANIMLA ONUNLA OYNAR ATAR TUTARIZ DEMİŞ bunun üzerine o komşu dogruca gider kuyumcuya güzelce bir altın top yaptırır.akşam olupta evlerinde altın topu oynamaya başlayıp hanıma atar atmaz kafası yarılır ve oyun acıyla sona erer.sabah olunca komşusuna sorar KOMŞUM SENİN GİBİ BENDE ALTINTOP YAPTIRDIM AMA SİZİN GİBİ EVİMİZDEN KAHKAHA NEŞE OLMADI AKSİNE HANIMIN KAFASI YARILDI deyince öbür komşu BİZİM ALTINTOPUMUZ SARI SAÇLI BİR KIZIMIZ VAR O demiş BİR HANIM ATAR BEN TUTARIM BİR BEN ATAR HANIM TUTAR demiş....................allah hepimizin evine bir altıntop versin.bunu bir üzüntü hikayesi gibi yazmadım.çünkü bende bu yolda 16 yıldır pes etmeden uğraşıyorum sevgiler