alttan aldım olmadı..

Çok akıllı ve ayakları yere basan bir kızsın.Seni tebrik ederim.
Aileni de ayrıca tebrik ediyorum ve tutumlarını tamamen doğru buluyorum.
Hakkında hayırlısı olsun.Dilerim hakettiğin gibi güzel bir geleceğin olur.

ay konuya " ve onu seçtim ama şimdi ..." diye devam edeceksin diye ödüm koptu.kimse kimsenin mecburi istikametinde değil.iyi gününde yanında olmayanın kötü gününde gölgesini bulamazsın.erkekler böyle ezikler işte.en doğru kararı vermişsin yarın çocukların olacak hedeflerinin peşinden koşmalarını nasıl söyleyecektin.benmişim gibi gurur duydum valla...

Sınavı kazanamaması onun hatası senin değil ama
sen onda bile destek olup üzüntüsünü bölüşmüş,
derdini anlamaya çalışmışsın.

Sana destek olması gereken bir dönemde cephe
almayı tercih etmiş, ne yazık... Rakip olarak
gördüğü de eğitimin... Hiç makul bir kıyaslama
değil... Mantığını anlamak da çok güç.

Sizi kararlı tutum ve duruşunuzdan dolayı tebrik
ederim.

kızlar cidden çok teşekkür ederim.İnsanların neden dertlerini anlattığını daha iyi anladım sayenizde.Düne kadar kendimi boğuyormuş gibi hissediyordum bugün baya ferahladım sayenizde.Umarım hepimiz iyi şekilde işlerimizi yola koyarız.

Çiftlerden biri diğerini aşağıya çekiyorsa, kararlarında destek değil köstek oluyorsa, yükselmesine kıskançlıkla bakıyorsa (ki bunun başka açıklaması yok) o birliktelik birliktelik değildir. Son vemek en doğrusudur. Yoksa sonrası, evlendikten sonrası çekilmez bir hal alıyor.

Böyle önemli bir konuda çocukça '' ya ben ya lisansın'' demesi traji komik bir durum olmuş.

Çiftlerden biri diğerini aşağıya çekiyorsa, kararlarında destek değil köstek oluyorsa, yükselmesine kıskançlıkla bakıyorsa (ki bunun başka açıklaması yok) o birliktelik birliktelik değildir. Son vemek en doğrusudur. Yoksa sonrası, evlendikten sonrası çekilmez bir hal alıyor.

Böyle önemli bir konuda çocukça '' ya ben ya lisansın'' demesi traji komik bir durum olmuş.

haklısın canım ama erkeklerde genelde bu var eşlerinin kendilerinden yüksek yerlerde olmasını pek çekemiyorlar üstünlük kendilerinde olsun eşleri onlara muhtaç olsun istiyorlar malesef:50: konu sahibi arkadaş sen haklısın kararından vazgeçme sakın hedefine ulaş:34:

Seni cok tebrik ederim.seni gercekten seviyorsa gelir sana.ben 12 yillik meslegimi ögretmenligimi birakarak almanyaya esimle geldim.ama nasil pismanim anlatamam.her günüm aglamkla geciyor.neden yaptim diyerek kndimi yiyor,depresyondan depresyona giriyorum.esimi seviyordum ama bazen onun icin bile olsa degmezmis diyorum.kendime bunu nasil yaptim diyorum.
gelecegin senin icin cok önemli.unutma senden bir tane daha yok.benim durumumda insan cocuguna bile iyi bir anne ilamiyor.neden cunku ben cok mutsuzum.

tebrikler.sonuna kadar hatta dibine kadar haklisin.

Komplekse girmiş gururnada yediremiyor. yıllaraca okumaya verdiğiniz emeği bir kenara atamazsınız.Koay kolay bu seviyelere gelinmiyor eğitiminize devam edin.Nişanlınız eninde sonunda pişman olacaktır.

Çok haklısınız ve çok doğru davranmışsınız. Kompleksli insanla ömür geçmez. Hatasını anlar, komplekslerinden arınır ve sizi arar, özür de dilerse bir şans verisiniz. Yoksa yolu açık olsun.

erkeklerler hiç bir zaman bayanın ondan üstün olmasını hazmedemiyorlar. o da bundan dolayı sindirememiş. oysaki yanında olması gerekiyosan karşında olmuş. seni de arada brakmak zorunda kalmış. kendi doğrunda devam ettiğin için tebrk ederm seni :46::46::16:

sizi tebrik ediyorum.duygusuz olun demiyorum ama mantığınız daima ön planda olsun.hayatta başarının yolu budur bence.kendim yapmışım gibi gurur duydum inanın.o insan size layık değil ne yazık ki.tek bir olayla hüküm vermek istemem gerçi.onu siz tanıyorsunuz ve de ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz sonuçta.ama dışarıdan onunla gelecek hayatınızpek parlak görünmüyor

böyle değildi nişanlım ama sınavı kazanamadığından beri çok değişti.Çok kırdı beni.Sanki nefret etti benden.ona da hak verdim uzunca bi süre,streste,toplum baskısı altında eziliyor dedim.Yani bitmesini istemezdim gerçekten.bir kere yüz yüze kavga etmedik.telefonda ettik sonra birbirimizi görünce unuttuk her şeyi ama bu sefer çok zorladı beni.Sürekli onun dediklerimi yapmamı bekledi.Çevremizden örnekler verdim.Bak babanın aldığı karardan dolayı annen sen memnun değilsiniz dedim ama oturup konuşmadı bile benimle.üniversiteyi kendine rakip olarak gördü.ya o ya ben dedi illa.üzülüyorum cidden ya.Dayanamıyorum ve hak ettiğimi de kesinlikle düşünmüyorum.
canım sabırlı ol hatasını anlar ve düzeltirse ne mutlu. eğer anlamazsa o zaman hayatına daha girmeden çıkması çok iyi olur bencil bir insanın.

benim eşim de yüksek lisans yapmamı çok istediğini söylerdi. benim ne kadar zeki olduğumu dile getirirdi ama yapamıyorum bi türlü. ben de bıraktım artık. çünkü kendilerinden daha önde bi bayanı kaldıramıyor çoğu erkek:(

Kayıt yaptırdım arkadaşlar.Orada dışarıdan çok az insan vardı ve beni de kabul ettikleri için çok mutlu oldum.Sİzlerle de paylaşmak istedim.

Back
X