- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiftlerden biri diğerini aşağıya çekiyorsa, kararlarında destek değil köstek oluyorsa, yükselmesine kıskançlıkla bakıyorsa (ki bunun başka açıklaması yok) o birliktelik birliktelik değildir. Son vemek en doğrusudur. Yoksa sonrası, evlendikten sonrası çekilmez bir hal alıyor.
Böyle önemli bir konuda çocukça '' ya ben ya lisansın'' demesi traji komik bir durum olmuş.
canım sabırlı ol hatasını anlar ve düzeltirse ne mutlu. eğer anlamazsa o zaman hayatına daha girmeden çıkması çok iyi olur bencil bir insanın.böyle değildi nişanlım ama sınavı kazanamadığından beri çok değişti.Çok kırdı beni.Sanki nefret etti benden.ona da hak verdim uzunca bi süre,streste,toplum baskısı altında eziliyor dedim.Yani bitmesini istemezdim gerçekten.bir kere yüz yüze kavga etmedik.telefonda ettik sonra birbirimizi görünce unuttuk her şeyi ama bu sefer çok zorladı beni.Sürekli onun dediklerimi yapmamı bekledi.Çevremizden örnekler verdim.Bak babanın aldığı karardan dolayı annen sen memnun değilsiniz dedim ama oturup konuşmadı bile benimle.üniversiteyi kendine rakip olarak gördü.ya o ya ben dedi illa.üzülüyorum cidden ya.Dayanamıyorum ve hak ettiğimi de kesinlikle düşünmüyorum.