Alttan almak :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
merhaba herkese, o kadar sinirliyim ki, yazmasam rahatlayamıcam sanki. sözlüm askerde ve sürekli alttan almaktan artık sinirlerim yıprandı. 4 ay olucak gittiğinden beri tek kötü bi sözüm bile olmadı ona.

bu gün ufak bişeye sinir oldum, yazdım ona neyse nöbeti vardı aradı. benim ona söylenmem gerekirken olay yine bana döndü ben kuruntulu bi insan oluverdim yine.

sesim kötü geliyo diye azına geleni saydı. ve ben sonunda yine konuşmayı şakaya dönüştüren alttan alan bi insan oldum. zor şartlar altında askerlik yapıyor. ama bende aynı hisleri paylaşıyorum onunla.

çok özlüyorum zaten kaç aydır göremiyorum onu bide böyle yapınca iyice yıpranıyorum. bitsin istiyorum artık gerçekten çok zor :KK43: :KK43:

Askerlik psikolojisi zordur derler..ben pek anlamam..hic asker yolu gözlemedim..o_O
ama herseyde bi yere kadar..o askerdeyse sende onu bekliyorsun sonucta.alttan al al nereye kadar.:stop:
Koy tepkini birazda o düsünsün.:stop:

ben de 3 ay sonra yaşayacağım sanırım o_O
o orada stres altındayken senden destek alıyor ve sesini kötü alınca da böyle yapıyor sanırım

Askerlik psikolojisi zordur derler..ben pek anlamam..hic asker yolu gözlemedim..o_O
ama herseyde bi yere kadar..o askerdeyse sende onu bekliyorsun sonucta.alttan al al nereye kadar.:stop:
Koy tepkini birazda o düsünsün.:stop:
düşündüm canım bu gün onu anlasın diye beni. denedim hatta bir iki laf söylemeyi, baktım kavga edicez ve üzülen ben olucam. döndürdüm hemen lafı değiştirdim. çok zor gerçekten :KK43::KK43:

Asker yolu bekledim 10 ay.
Son 2 ay anasina devrettim beklemyi.
Degmiyor.
Beni zamaninda aldattigini ogrendim ve bunu o askere gittiginde ogrendigimde tek bahanesi: e ama 10 aydir hic bisy yapmadim. Akilsiz mahlukat zaten sen 10 ay boyunca askerdeydjn.
topu topu kac izin alabildinde carsiya cikabildinde aldatma sansin olsun.
Ayriliktan bi sonraki telefon( babasindan): x senin icin intihar etmeye kalkmis askerde kafasina tufek dayamis asker adama hic ayrilalim denilirmi??

Alttan almaya gerek felan yok.
Asker psikolojisinede inanmam.
Sadece ardina siginabilmek icin bi bahanedir.

Benimki askerdeyken benden cok kendisi alttan alan tarafti. Ama suan oyle bi durum olsa ben kesinlikle alttan alır ona destek olurdum. Ben pek askerligin önemini kavrayamamistim. Ama yazdığı mektuplarda cok uzuldugunu gordum icim parcalandi.
Siz alttan alin her seyi takmayin. Askerlik cidden zor. Siz destek olmaya bakın.

Keske döndürmeseydin lafı..Kendine ceki düzen vermesi icin bi tokat atmak sart bence..
İliskiyi bitirmeyi düsünmeden önce birde bu yöntemi dene bence..

ben de 3 ay sonra yaşayacağım sanırım o_O
o orada stres altındayken senden destek alıyor ve sesini kötü alınca da böyle yapıyor sanırım
4 ay olucak gittiğinden beri ailemle ne olaylar yaşadım ağlarken bile yutkundum sesimi iyi verdim ona canım. bu gün küçük bi olaydan sinirim bozuldu. sesim öyle gitti, keşke gitmeseydi bağırdı çağırdı. Zor gerçekten şimdiden Hayırlı teskereler canım sanada

Degmiyor.
Beni zamaninda aldattigini ogrendim ve bunu o askere gittiginde ogrendigimde tek bahanesi: e ama 10 aydir hic bisy yapmadim. Akilsiz mahlukat zaten sen 10 ay boyunca askerdeydjn.
Ayriliktan bi sonraki telefon( babasindan): x senin icin intihar etmeye kalkmis askerde kafasina tufek dayamis asker adama hic ayrilalim denilirmi??

:KK57::KK57:
Askerdeyken mi aldatmis.
Oha :KK57:o_O

merhaba herkese, o kadar sinirliyim ki, yazmasam rahatlayamıcam sanki. sözlüm askerde ve sürekli alttan almaktan artık sinirlerim yıprandı. 4 ay olucak gittiğinden beri tek kötü bi sözüm bile olmadı ona.

bu gün ufak bişeye sinir oldum, yazdım ona neyse nöbeti vardı aradı. benim ona söylenmem gerekirken olay yine bana döndü ben kuruntulu bi insan oluverdim yine.

sesim kötü geliyo diye azına geleni saydı. ve ben sonunda yine konuşmayı şakaya dönüştüren alttan alan bi insan oldum. zor şartlar altında askerlik yapıyor. ama bende aynı hisleri paylaşıyorum onunla.

çok özlüyorum zaten kaç aydır göremiyorum onu bide böyle yapınca iyice yıpranıyorum. bitsin istiyorum artık gerçekten çok zor :KK43: :KK43:
derdini bile paylasamamak.. bi sorunun oldugunda onunla paylasmak isteyip, paylastiginda birak teselli bulmayi, seni suclu edip moralini daha da bozan, empati yoksunu, bencil, huzursuz bi adam.. ve boyle boyle acilan ucurumlar..
belki sizde durum bu degildir de.. eski esimle yasadigim tam olarak buydu.. yazmak istedim..

Benimki askerdeyken benden cok kendisi alttan alan tarafti. Ama suan oyle bi durum olsa ben kesinlikle alttan alır ona destek olurdum. Ben pek askerligin önemini kavrayamamistim. Ama yazdığı mektuplarda cok uzuldugunu gordum icim parcalandi.
Siz alttan alin her seyi takmayin. Askerlik cidden zor. Siz destek olmaya bakın.
öyle canım zaten kıyamıyorum laf söylemeye bile, çok zor şartlar altındalar çünkü, benim için sinir olsun üzülsün istemediğim için alttan alıyorum. sinir olsamda en doğrusu bu galiba

Vallahi zor asker yolu beklemek gece eşimle beraber nöbet tutuyordum düşüncesiz bu kızda işe gidecek yatsın demiyordu,annem kızıyor diye kapıyordum tlf bazen:KK45: He gece 3-5 nöbeti:confused:

4 ay olucak gittiğinden beri ailemle ne olaylar yaşadım ağlarken bile yutkundum sesimi iyi verdim ona canım. bu gün küçük bi olaydan sinirim bozuldu. sesim öyle gitti, keşke gitmeseydi bağırdı çağırdı. Zor gerçekten şimdiden Hayırlı teskereler canım sanada

çok teşekkür ederim sağol siz de sağ salim kavuşursunuz inşallah :KK37:

:KK57::KK57:
Askerdeyken mi aldatmis.
Oha :KK57:o_O

Yok canim askere gitmeden once aldatmis.
Ben askere gittiginde ogrendim bu durumu.
Halbuki kac kere sordum, o kizla ne konstunuz facede diye.
Sanaldan maglum konulari konsmuslar.
Inatla bisy yapmadim dedi o gece hakknda.

Degmiyor.

üzüldüm adına canım, o kadar emek ver ve sonucu bu olsun gerçekten yazık. ne hayallerle bekliyor insan. Ama Allah sana bi şekilde göstermiş ve kurtulmuşsun ondan dua et. Allah yardımcın olsun canım

Yok canim askere gitmeden once aldatmis.
Ben askere gittiginde ogrendim bu durumu.
Halbuki kac kere sordum, o kizla ne konstunuz facede diye.
Sanaldan maglum konulari konsmuslar.
Inatla bisy yapmadim dedi o gece hakknda.

Bende askerde aldatti sandim cok sasirdim.
Neyse ağır s.r.fszmis.:110: iyi yapmışsın.
Hakkında hayırlısı tatlım :KK15:

Keske döndürmeseydin lafı..Kendine ceki düzen vermesi icin bi tokat atmak sart bence..
İliskiyi bitirmeyi düsünmeden önce birde bu yöntemi dene bence..
ilişkimi bitirmeyi düşünmüyorum canım zaten. çok seviyorum onu, keşke yapabilsem ama üzülür kırılır diye yapamıyorum. orda çok stres altında. böylede ben sinirleniyorum ama geçicek inşallah bu günler.

Bende askerde aldatti sandim cok sasirdim.
Neyse ağır s.r.fszmis.:110: iyi yapmışsın.
Hakkında hayırlısı tatlım :KK15:

Aynende o.
Hala aklinca o sadik asik bense kalpsiz kizim.
1 bcuk sene gecti ayrilali ve hala whatsapp durum mesajlariyla bana gonderme yapar.
Aklinca..

Cok sagol canim, sizinde hakkinizda en hayirlisi olsun:KK60:.
Eger sevgisinden eminsen alttan al derim, egerki bunu hakediyorsa.
Ama kendindende odun verme askerlik psikolojisinde felan diye.

Aynende o.
Hala aklinca o sadik asik bense kalpsiz kizim.
1 bcuk sene gecti ayrilali ve hala whatsapp durum mesajlariyla bana gonderme yapar.
Aklinca..

Cok sagol canim, sizinde hakkinizda en hayirlisi olsun:KK60:.
Eger sevgisinden eminsen alttan al derim, egerki bunu hakediyorsa.
Ama kendindende odun verme askerlik psikolojisinde felan diye.

Zaten ayrilik sonrasi ilk bir haftayi kizlar zor atlatir erkekler gününü gün edermis.
Sonrasında kizlar bu duruma alisir zaman gectikce erkekler pisman olurmus. :KK53:
Hak etmis hiçte acima :110:

Benimkisi döndü 2 ay oldu, tesekkur ederim canim.:KK74:
Artık alttan alıyorum tabi ev durumlari vs :rolleyes:

Zaten ayrilik sonrasi ilk bir haftayi kizlar zor atlatir erkekler gününü gün edermis.
Sonrasında kizlar bu duruma alisir zaman gectikce erkekler pisman olurmus. :KK53:
Hak etmis hiçte acima :110:

Benimkisi döndü 2 ay oldu, tesekkur ederim canim.:KK74:
Artık alttan alıyorum tabi ev durumlari vs :rolleyes:

Aa simdi farkettim, seni konu sahibi sandim kiz. Geri diyorumki alttan alma. Zati sizin olayda alttan alan karsi tarafmis.:KK48:.

Dondu demek, ne guzel bi duygudur yolunj gozledigin sevdigininle kavusmus olmak ya.
Asker yolu gozlemek kutsaldir.
Ama degerini bilenin yolunu gozluyosan:KK11:.
Kavusmussunz ne guzel Allahim sizi hic ayirmasin hep mutlu ve sadik kalin insallah birbirinize :KK49:

Evlilik yakinmi?

X