alttan almaktan yoruldum

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese 1 yıldr devam eden bir ilişkim var ama benim hep alttan almamla devam eden bir ilişki. bu günde yine hiç bi suçum yokken bağırdı bana annemi ara beni aramasını söyle dedi ama anneysiyle ben dha önce hiç konuşmadım görüşmedim bile bende kimsin derse ne diyim dedim demediğini bırakmadı arama diye bağırdı ilk mesajı attım ben yinede yanlış anladın naza çekmek değildi diye tafralı tripli konuşuyor benle ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bendemi suç diye düşündüm ama bulamdım bide size soruyorum ben mi hata yapmışım ne yapmam gerekiyor kime kızarsa benden çıkartıyo bütün sinirini onu çok seviyorum hiç kimseye bu kadar katlanamzdım gururumu yok sayamazdım ne olur yardım edin

Kiyamam canim bu erkekleri anlamak gercekten zor,hem tanimadigin kadini ne diye ariycaksin tanismadin etmedin..
Sacmaliga bakarmisin...
Hem ne diye alttan almak zorunda hissediyorsun ki sen kendine deger vermezsen o hic vermez canim..
Hakli olsa da alttan alsan ama haksiz bu durumda ve bu sekildeyse hep zaten senin alttan alman yanlis,alttan almayla yuruycekse hic yurumesin..
Sende suç felan yok o guzel canini üzme daha fazla ve de hakliyken haksiz duruma dusme

teşekkür ederim canım cevabn için hep alttan aldığım için böyle davranabiliyor zaten bna bu sefer kendimi tutcam hatasını anlayana kadar soğuk olmaya çalışcam hep anlayışlı olduğum için kaybediyorum zaten ben

Canım anlattığına bakılırsa senin hiç bir suçun yok tam tersi karşı taraf hatalı ne demek yani her sinirlendiğinde sinirini senden mi çıkarıcak. Canım bak yine sen msj atmışsın haklı olduğun halde sen böyle yaptıkça yüz buluyor bence canım senin alttan almanla nereye kadar gider sen yıpranırsın. benzer bir durumu bende yaşıyorum fazla güven vermenin, nasılsa o benden vazgeçemez diye düşünmesine sebep olduğum için. Sanırım seninde biraz ağırlığını koyma vaktin gelmiş, bırak arama sorma ararsada anlat neden böyle yapıyorsun diye konuş. Dönerse senindir, devam ederse bu hallerine bi gözden geçir cnm ilişkiyi böyle devam edip edemeyeceğini. hakkında hayırlısı olmasını diliyorum.

Ya valla birgün buraya bir topik açıcam yeter artık kızım ezdirmeyin kendinizi diye bas bas bagrıcam ya ! Ne ya bu eziklik bu ne ya artık valla okudukça sinir sistemlerimle oynuyosunuz konuşun kızım biraz kendinize güveninz gelsin buraya oturup yazana kadar sen kimsin de bana böyle bagrabiliyosun demeyi öğrenin heleki bide suçluymuşun gibi altdan almalar allahım çıldırıcam !!

teşekkür ederim canım cevabın için çok haklısın ben alltan aldıkça dahada geri çekiyo kendini çok yoruldum zaten artık böyle olmasından
çok güveniyo bana ne yaparsam yapayım sevdiğim için gitmem havasında kendimi bi şekilde tutmam lazım ona karşı. kendimde arıyorum her şeyde hatayı. kendimi sorguluyorum önce ama artık ağırlığımı koymam lazım inş başarırım onu kaybetmektende korkuyorum inş canım seninde hakkında en hayırlısı olur

çok hakısın ama insan sevdimi kaybetmekten korkuyo ama en doğrusu senin dediğin gibi davranmak teşekkür ederim canım cevbn için

çok hakısın ama insan sevdimi kaybetmekten korkuyo ama en doğrusu senin dediğin gibi davranmak teşekkür ederim canım cevbn için
O seni kaybetmekten korkuyormu ? Herşeyden önce sana aygısı olmayan birinin gerçekten seni sevdigini mi düşünüyorsun ? Sen kendini ezdirdikçe o da nasıl olsa ben bunu eziyorum deyip totosu arşa değiyor !!

böyle devam edersen üzülen sen olursun sevmek demek kayıtsız şartsın onun her davranışını kabul edeceksin anlamına gelmez ki o bağırdığında hiç tepki vermiyor musunuz yani? sen kendine gereken değeri vermezsen o da vermez ki. lütfen yapmayın böyle sonra siz üzülürsünüz

hiç tepkisiz kalmıyorum tabiki bana bağırdığında susmuyorum sadece zaman geçince ilk adımı ben atıyorum benmi hata yaptım acaba diye ondan üzülen ben oluyorum teşekkür ederim cevabınız için

O seni kaybetmekten korkuyormu ? Herşeyden önce sana aygısı olmayan birinin gerçekten seni sevdigini mi düşünüyorsun ? Sen kendini ezdirdikçe o da nasıl olsa ben bunu eziyorum deyip totosu arşa değiyor !!

haklısınız kendiside farkında kime kızarsam sana patlıyorum diyo özürde diliyo bazen ama artık ondan beklicem bütün ilk adımları kendimi bir şekilde tutcam ve mesaj atmıcam bana bu şekilde bağırdığında. kaybetmekten korkmuyor çünkü onu sevdiğimden o kdar eminki ondan vazgeçmiceğime çok güveniyo bana ondan böyle davranabiliyor zaten inş düzelir herşey teşekkür ederim cevabınız için

canımmmm aynen, noktasına virgülüne kadar aynen aynı durumu yaşıyoruz. Benimkide böyle. Şuan gene küsüz. Kaldıki ben küslükten nefret ederim. Bunu bile bilezorla küslük yaşatıyo bana. Bende herşeyde alttan alırım. O anlamak zorundayım ki başka bişey sinirlendi ve hırsını benden alıyor. Susuyorum, susuyorum ama bi an geliyor herşey dilimi ucunda ben zor tutuyorum kendimi. Ona patlamaktansa 4 gün felan konuşmuyorum onunla. En azından sinirim geçsin die. Al sana basit bi örnek veriyim. Dün benden resim çekmemi istedi. Benim tlfnun kamerasıda hava kararınca iğrenç çekiyo. Flaşsız olduğu için. Bende eve ucu ucuna yetişebiliyorum. İşten geç çıktım için. Ben geldimdede hava kararmış oluyo. Eee hava kararınca çektim ve fitili ateşlemiş oldum :) Ben eve gidene kadar alşkım balım bitanem dien adam, hooop tavır koydu. Soğuk soğuk konuışmalar etmeler. Bende gece gece dayanamadımsert çıktım. Şimdi küsüz. Bu huyunu nası düzeltcem bilmiyorum..

Valla inanın sizden hiçbir farkım yoktu , bi ara bildigin hem eziliyorum hemde diyoduki ben güçlü kadın istiyorum ezik istemiyorm vs vs. haaa dedim öylemi tamam yaaaaa tek derdimiz bu olsun böyle böyle adam kendine benzetdi beni Başladım aramzsa aramamaya mesaj atmadı 2 gün bende atmadım napıyosun diye yanaşmalar ve konunun açılması halinde tekrar kavga ve sonunda gelen barışmalar, kavga etmekten korkmadım artık sabrım taşma noktasındaydı çünkü nişandan öncede sonrada en ufak bişey de tama ya ayrılalım olmuyo demeye başladım böyle böyle düzeldi herşey, kendisi terkedemezdi çünkü çok terkedildim ben ve her seferinde affetdim en son terkedilişm onun gidişi onu da çok üzmüş olcakki ne zaman birşey olsa ben gidemem biliyosun sana söz verdim beni sen bırakabilirsin sadece diyor , ama ben onu halada dinlerim ne derse yaparım sadece eskisi gibi kendimi ezdirmiyorum şimdi haklıda olsa haksız da olsa arıyor çünkü aramazsa olay büyücek ve ben konuşmucam bunu biliyor, kendisi bunu şu şekilde dile getirdi ; Sende keçi inadı var kızım ben biliyorum seni aramasam bu sefer hiç konuşmucaksın !! :) Ha haksızsam özür dilerimde işte biraz inadım var bide kendi yaptığımı savunur savunur öyle özür dilerim :) Ama o bnm arkadaşım sevgilim nişanlım kocacım herşeyim iyiki varsın diyebilmek çok güzel :) Bence biraz ilgiyi kesin sesiniz çıksın :) Erkekler kendisini yöneten güçlü kadın istiyorlar-mış

Sizin ne suçunuz olabilir ki bu durumda kim olsa aynı tepkiyi verirdi.Böyle hep kendinizde kabahat ararsanız hem kendinize hem karşı tarafa kötülük etmiş olursunuz.Çünkü siz böyle alttan aldıkça o hatalı olduğunu bile farketmeyebilir,Gereken yerde gereken tepkiyi vermek gerek.Ona hatasını anlaması ve özür dilemesi için fırsat verin.Yoksa ilerde evlenme durumu v.s olduğunda daha büyük sıkıntı çekersiniz.
Kaybederim korkusuyla hep böyle devam ederseniz onu değil ama kendinizi kaybedersiniz!

Önceden sürüm sürüm süründürürdüm Yani tepkimi net koyardım ama o baktıki bendeki merhamet şefkat ağır basıyor yüklendikçe yüklendi. Misilleme yapmayıda hayatta sevmem. Şu saat oldu hala ses yok. Bide kavgadan sonra ararım açmaz, meşgule atar küser durur. En sinir oldum şey. Çok özledim ama inadına susucam ben de.

seninde çektiğin benimkisin aynısı canım hele o soğuk davranması çıldırtıyor beni bide o tavrı hemen geçmez ben bişey söyleyince 3 gn eziyet çektirir bide bana soğuk davranır inş düzelir canım seninde

çook doğru erkekler kendilerini ynetn kdnları seçyrlr. bende deniyorum mesaj atmıcam diye ama tutamıyorum kendimi merak ediyorum çok ilk baş kendimi tutmam lazım bu konuda yoksa herşey böyle devam etçek teşekkr ederim tavsiyeler için

biliyorum çok taviz verdim zaten bu güne kadar kendimden bi şekilde tavrımı koymam grek artık çünkü çok yruldum hep susmaktan teşekkür ederim cevabınız için

bekle canım o seni arasın ben hep böyle aradığım alttan aldığım için bu duruma geldim ben özleyince susamıyorum işte sevdiğimden hep ben arıyorum ama sen benim gbi olma canım hayırlısı olsun hakkında

Dün işten çıktım cnm. Hiiiçç ne msj attım ne aradım. Sinirden resmen dumanlar çıkıyodu gözümden. Ama yol boyu öyle bir ağlamaklı hal vardıki bende anlatamam. Eve geldim yemek yedim. Çantamdan tlfnu alıp bi bakıyım dedim. Msj atmış. Aşkım nie gönül koydun bana sen bana kolay kolay küsmezdin ne oldu die. Şimdilik gene anladıya dur bakalım.. İnş seninkide benimkide düzelir cnm yaaa. Çok seviyorsun sen onu çünkü . Bende benimkini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…