Alttan baktirmakla sanki hata yaptım

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar bugün doktora gittik kalp atışı ekranda vardı ama ses kesik kesikti doktor da kalp atımını tam duymam lazım alttan bakmam lazım dedi yok dedim istemiyorum müsait değilim diye bahaneler ürettim o illa olmaz bu haftada duyulmaması sorun deyince birşey diyemedim sonra alet biraz canımı acitti ve bakarken rahmimde ağrı hissettim çok şükür duyduk sorun yok dedi ablami aradım böyle böyle ağrı oldu pişmanım içimde sıkıntı var dedim o da hemşire o alet zararlı olsa kullanmazlar bende çok baktirdim dedi görümcem de ben bir kere baktirdim 15 gün sonra düşük yaptım dedi içim içimi yiyor çok şükür şimdi biseyim yok ama o sırada rahmimde çok ağrı oldu of gerçekten bunaldım kızlar

Canım korkma. Sen istemediğin için kendini kasmışsındır o sebepten de canın yanmıştır. Benim doktorum 11. Haftada dinletti kalp atışını. 8 haftalıkken sadece atışa baktı ekranda dinletmeden. Her doktor farklı. Zararlı olsa yapmazdı merak etme.yine de içinin rahat etmesi için dinlen biraz.. İş falan yapma uzan bol bol

Ben dedim ekranda gözüküyor yetmez mı illa duyulması lazım bu hafta kritik deyip durdu moralmen çöktüm ya ne bileyim canım insan korkuyor

Dediğim gibi canım. Her doktor farklı. Oğlumda dinletmişti doktorum. Bu doktorum dinletmedi. 10.haftadan sonra baktı ama hala dinletmiyor. Merak etme sorun olmaz canım. Tedirgin olmakta haklısın sonuçta korkuyorsun. Ama alttan bakmakla da düşük olmaz. Kistin vs.yoksa altta bakmasında sakınca yok. Kistim vardı benim hiç bakmadı o yüzden hep karından. İlişki de yaşayabiliyorsun öyle düşün o aleti. Sorun olmaz sen merak etme. İlk gebeliğin mi?

Dediğim gibi canım. Her doktor farklı. Oğlumda dinletmişti doktorum. Bu doktorum dinletmedi. 10.haftadan sonra baktı ama hala dinletmiyor. Merak etme sorun olmaz canım. Tedirgin olmakta haklısın sonuçta korkuyorsun. Ama alttan bakmakla da düşük olmaz. Kistin vs.yoksa altta bakmasında sakınca yok. Kistim vardı benim hiç bakmadı o yüzden hep karından. İlişki de yaşayabiliyorsun öyle düşün o aleti. Sorun olmaz sen merak etme. İlk gebeliğin mi?
Aynen bende ilişki gibi düşünüp kendimi biraz avuttum canım çok sağol

Kızlar bugün doktora gittik kalp atışı ekranda vardı ama ses kesik kesikti doktor da kalp atımını tam duymam lazım alttan bakmam lazım dedi yok dedim istemiyorum müsait değilim diye bahaneler ürettim o illa olmaz bu haftada duyulmaması sorun deyince birşey diyemedim sonra alet biraz canımı acitti ve bakarken rahmimde ağrı hissettim çok şükür duyduk sorun yok dedi ablami aradım böyle böyle ağrı oldu pişmanım içimde sıkıntı var dedim o da hemşire o alet zararlı olsa kullanmazlar bende çok baktirdim dedi görümcem de ben bir kere baktirdim 15 gün sonra düşük yaptım dedi içim içimi yiyor çok şükür şimdi biseyim yok ama o sırada rahmimde çok ağrı oldu of gerçekten bunaldım kızlar

Evet canım ilk

Canım. Hiç canını sıkma.alttan baktormanin hiçbir zararı yok.agrimasinin sebebi kendini kastigin içindir.o görümcen olacak kadın yalan söylüyor.niyeti iyi olan insan bunu söylemez.kendinin ki sağlıksız oluşmuştur ondan düşmüştür.o kadar herkese bakılıyor öyle düşse niye yapılsın.sallama bile.doktorundan başka kimseyi dinleme.hamileliginin tadını çıkar;)

Aynen değil mı ya ama hep bi söylenti aman baktırmayin şöyle böyle deyip insanı sinir ediyolar
Bana da uygulandı.
Uzun bir yurtdışı seyehatim olduğu için, bakılmak zorundaydı ters bir durum var mı diye.
6.haftada bakıldı hem de.
Oğlum şuan içerde emekliyor.:halay:

Canım. Hiç canını sıkma.alttan baktormanin hiçbir zararı yok.agrimasinin sebebi kendini kastigin içindir.o görümcen olacak kadın yalan söylüyor.niyeti iyi olan insan bunu söylemez.kendinin ki sağlıksız oluşmuştur ondan düşmüştür.o kadar herkese bakılıyor öyle düşse niye yapılsın.sallama bile.doktorundan başka kimseyi dinleme.hamileliginin tadını çıkar:KK66:
Çok sağol canım bencede zararlı olsa o alet kullanılmaz

Bana da uygulandı.
Uzun bir yurtdışı seyehatim olduğu için, bakılmak zorundaydı ters bir durum var mı diye.
6.haftada bakıldı hem de.
Oğlum şuan içerde emekliyor.:halay:
Ayyyy canım maşallah birde 6 haftalıkken valla rahatladım şimdi biraz çok sağolun

Aynen bende ilişki gibi düşünüp kendimi biraz avuttum canım çok sağol

Aynen öyle canım. İlişki gibi düşün. İlk olduğundan tedirginsin. Sorun olmaz korkma. Zaten olası bir durumda kendi suçlanır zararlı olsa yani.. Ki zararı yok. Ha kimsenin hoşuna gitmiyor o alet o ayrı. Ama düşük sebebi olamaz. Karında göremediğini rahimde daha net görüyor.

Korkma bisey olmaz Allahin izniyle benimde kese gorunmuyordu alttan bakti su an 10 haftalik cok şükür birsey olmadi korkudan kasmaktan aci oluyo biraz Rabbim nasip ettiyse o bebegi hicbirsey olmaz merak etme

Sana bakan oyle siradan biri degil guvenmedigin bi doktorsa neden gidiosn diye sorarlar adama bi sknti olma ihtimali olda bile doktor bunu goze almaz dimi her onune gelen alttan baktirma zararli yok ondn sonra dusuk oldu dio baska bahane yok kimsede kismet buymus demio hep bahane bulmak lazim ya sende bence bosuna sknti ediosn suan stres yapmam hic iyi degil bi sknti olsa doktor ya doktor bu onune gelen biri degil okumus etmis gormus gecirmis bir bildigi var yani burda acip bir kitap okumayan insanlar doktor kesilio yok alttan baktirmayin dusuk sebebi ya bi gidin ya sonrada boyle telasa kapilir insanlar olmayacagi varsada bu stresle Allah korusun dusuk yapar insn

Sana bakan oyle siradan biri degil guvenmedigin bi doktorsa neden gidiosn diye sorarlar adama bi sknti olma ihtimali olda bile doktor bunu goze almaz dimi her onune gelen alttan baktirma zararli yok ondn sonra dusuk oldu dio baska bahane yok kimsede kismet buymus demio hep bahane bulmak lazim ya sende bence bosuna sknti ediosn suan stres yapmam hic iyi degil bi sknti olsa doktor ya doktor bu onune gelen biri degil okumus etmis gormus gecirmis bir bildigi var yani burda acip bir kitap okumayan insanlar doktor kesilio yok alttan baktirmayin dusuk sebebi ya bi gidin ya sonrada boyle telasa kapilir insanlar olmayacagi varsada bu stresle Allah korusun dusuk yapar insn
Allah korusun canım sağol içimi rahatlattin

Korkma bisey olmaz Allahin izniyle benimde kese gorunmuyordu alttan bakti su an 10 haftalik cok şükür birsey olmadi korkudan kasmaktan aci oluyo biraz Rabbim nasip ettiyse o bebegi hicbirsey olmaz merak etme
Sağolun kızlar gerçekten rahatladım

Back
X