- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
Sende mı alttan baktirdin canımC Canimsinsen canim hic sknti yokmus bende cok korkuyordum uzme tatli canini ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mı alttan baktirdin canımC Canimsinsen canim hic sknti yokmus bende cok korkuyordum uzme tatli canini ❤
Sende mı alttan baktirdin canım
Oyle kotu dusunme. Benim ilk gebeligim dusukle sonuclandi ama muayene sebebiyle degil. Ikinci gebeligimdede dusuk tehlikesi vardi yinede bakildi alttan ama hic bisi olmadi kalbini ferah tutKızlar bugün doktora gittik kalp atışı ekranda vardı ama ses kesik kesikti doktor da kalp atımını tam duymam lazım alttan bakmam lazım dedi yok dedim istemiyorum müsait değilim diye bahaneler ürettim o illa olmaz bu haftada duyulmaması sorun deyince birşey diyemedim sonra alet biraz canımı acitti ve bakarken rahmimde ağrı hissettim çok şükür duyduk sorun yok dedi ablami aradım böyle böyle ağrı oldu pişmanım içimde sıkıntı var dedim o da hemşire o alet zararlı olsa kullanmazlar bende çok baktirdim dedi görümcem de ben bir kere baktirdim 15 gün sonra düşük yaptım dedi içim içimi yiyor çok şükür şimdi biseyim yok ama o sırada rahmimde çok ağrı oldu of gerçekten bunaldım kızlar
ayyyy Allah'im korusun çok korkuyorumFelaket tellaliği yapmak gibi olmasın ama bende 5.haftamda kese görmek için gittiğimde doktor alttan baktı 3 saat sonra kahverengi akıntım başladı iki gün sonra kanamayla düşük yaptım başka bir doktora sorduğumda tesadüf dedi ama hep aklımda soru işareti kalacak.
Allah yardımcın olsun Rabbim kimseye yasatmasin banadaBende dusuk yaptim. Ve uc gun once ağrılı bi vajinal ultrason oldu ertesi gun hafif kanama başladı. İncelenmesi mumkun değildi ufakti. Ama ben o gun zarar gördüğüne inanıyorum. Ben karşıyım ilk iki ay şahsi olarak
Allah yardımcın olsun Rabbim kimseye yasatmasin banada![]()
Canim ben fransada yasiyorum burda fazla karindan bakmiyolar genelde hep altan muayene ediyolar.Kızlar bugün doktora gittik kalp atışı ekranda vardı ama ses kesik kesikti doktor da kalp atımını tam duymam lazım alttan bakmam lazım dedi yok dedim istemiyorum müsait değilim diye bahaneler ürettim o illa olmaz bu haftada duyulmaması sorun deyince birşey diyemedim sonra alet biraz canımı acitti ve bakarken rahmimde ağrı hissettim çok şükür duyduk sorun yok dedi ablami aradım böyle böyle ağrı oldu pişmanım içimde sıkıntı var dedim o da hemşire o alet zararlı olsa kullanmazlar bende çok baktirdim dedi görümcem de ben bir kere baktirdim 15 gün sonra düşük yaptım dedi içim içimi yiyor çok şükür şimdi biseyim yok ama o sırada rahmimde çok ağrı oldu of gerçekten bunaldım kızlar
Bende bu yuzden erkenden gitmek istemiyorum doktora. Birde istemedgin birseye zorlamasi cok sacma. Eger gercktn gerekli bisy varsa da anneyi aciklamalariyla ikna etmeleri gerekli. Boylelerine sinir oluyorum. Allahm iyi doktorlarla karsilastrsin.Kızlar bugün doktora gittik kalp atışı ekranda vardı ama ses kesik kesikti doktor da kalp atımını tam duymam lazım alttan bakmam lazım dedi yok dedim istemiyorum müsait değilim diye bahaneler ürettim o illa olmaz bu haftada duyulmaması sorun deyince birşey diyemedim sonra alet biraz canımı acitti ve bakarken rahmimde ağrı hissettim çok şükür duyduk sorun yok dedi ablami aradım böyle böyle ağrı oldu pişmanım içimde sıkıntı var dedim o da hemşire o alet zararlı olsa kullanmazlar bende çok baktirdim dedi görümcem de ben bir kere baktirdim 15 gün sonra düşük yaptım dedi içim içimi yiyor çok şükür şimdi biseyim yok ama o sırada rahmimde çok ağrı oldu of gerçekten bunaldım kızlar
Kızlar bugün doktora gittik kalp atışı ekranda vardı ama ses kesik kesikti doktor da kalp atımını tam duymam lazım alttan bakmam lazım dedi yok dedim istemiyorum müsait değilim diye bahaneler ürettim o illa olmaz bu haftada duyulmaması sorun deyince birşey diyemedim sonra alet biraz canımı acitti ve bakarken rahmimde ağrı hissettim çok şükür duyduk sorun yok dedi ablami aradım böyle böyle ağrı oldu pişmanım içimde sıkıntı var dedim o da hemşire o alet zararlı olsa kullanmazlar bende çok baktirdim dedi görümcem de ben bir kere baktirdim 15 gün sonra düşük yaptım dedi içim içimi yiyor çok şükür şimdi biseyim yok ama o sırada rahmimde çok ağrı oldu of gerçekten bunaldım kızlar
merhaba en çok bu konuyu her dokdora soran benimdir herhalde cevap hepsinde aynı (kesinlikle alttan muayene ile bebek düşmez böyle bir gerçek olsaydı ilişkiyede girmeyin derdik diyor hepsi ).ben ilk gebeliğimde alttan baktırmadığım halde düşük yaptım alttan baktırıp düşürenlerinki tesadüftür bana kalırsa çok evham yapma kanamanda yok çok şükür Allahın izni ile sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dilerim bende şu anda 6 haftalık hamileyim henüz kalp atışı duyulmadı okuyan herkesten ricam dua ederlerse inşallah bende kalp atışı duyarımKızlar bugün doktora gittik kalp atışı ekranda vardı ama ses kesik kesikti doktor da kalp atımını tam duymam lazım alttan bakmam lazım dedi yok dedim istemiyorum müsait değilim diye bahaneler ürettim o illa olmaz bu haftada duyulmaması sorun deyince birşey diyemedim sonra alet biraz canımı acitti ve bakarken rahmimde ağrı hissettim çok şükür duyduk sorun yok dedi ablami aradım böyle böyle ağrı oldu pişmanım içimde sıkıntı var dedim o da hemşire o alet zararlı olsa kullanmazlar bende çok baktirdim dedi görümcem de ben bir kere baktirdim 15 gün sonra düşük yaptım dedi içim içimi yiyor çok şükür şimdi biseyim yok ama o sırada rahmimde çok ağrı oldu of gerçekten bunaldım kızlar