Alttan muayene cok acicak mi?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar dr um doguma yakin alttan muayene yapicam dedi. Korktugumu soyledim iliskide zorlandigimi soyledim bisey olmaz dedi. Kacinci haftada yapar bu muayeneyi ve cok acir mi ?

Alt tarafi komple soyunup duz yaticam dimi? Bacak ayirmiyoruz galiba ? Ustume ortu ortcek mi ki? Ay ben cok korkuyorum bide cok utanıyorum
Komple soyunmuyorsunuz, sadece altınızı çıkarmanız yeterli oluyor. Düz yatılmıyor, doğum sandalyesi denilen o koltukta bacaklarınızı iki yana açarak yatacaksınız. Ve örtü oluyor genelde evet. 2 kere kontrol yapıldı bana, mümkün oldukça kendini kasmazsan acı hissetmezsin. Rahat olup, korkmamaya çalış çünkü kasların istemsiz kasılınca zorlaşıyor asıl.

Alt tarafi komple soyunup duz yaticam dimi? Bacak ayirmiyoruz galiba ? Ustume ortu ortcek mi ki? Ay ben cok korkuyorum bide cok utanıyorum
Yok canım sıkma kendini ve rahat ol. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi acısı ufak bişey zaten ama soyunup düz yatmıyacaksın :) çatal dediğimiz gibi bacakları ayırarak bakılan yEre çıkacaksın. Hani doktor kontrollerinde herzamanki yattığın yerin muhtemelen yanında olan biryer varya oraya çıkacaksın.
36. Haftadan sonra bakmıştı bana doktorum ilk gebeliğimde birdaha ki gebeliğimde hiç bakmadı gerekli değildi sanırım. Alıştır kendini doğuma bu sayede :) bende ilk defa çatı muayenesinde çıkmıştım çatala...

Odasinda sadece duz yatak var çatal yok :) ay cok zor :)

Yok yok hiç zor değil inan bana .
Normal doğum istiyorsan alıştırma egzersiz gibi düşün zira açıklığa da Aynı şekilde bakılıyor doğum anında :)

İçini ferah tutmaya bak bence :) Ilk kontrolüm hiç ummadığım beklemediğim bir günde olmuştu. Evet canım biraz acıdı ama dayanılmayacak, bağırtacak bir acı değildi. Rahat bırak kendini :)
Benden once bi kadin girdi bas bas bagrdi ben ondan cok etkilendim. Peki sizce kendim alistirma yapsam olur mu? Dr 2 parmak sokuyo diye biliyorum. Bende 2 parmakla deneme yapsam ? Cnku bz ztn iliskidede zorlandigimz icin hamileligm boyunca 2 defa brbr olduk esimle. Kendimi surekli kastigim icin bide yanma oldgu icin korkuyorum kizlar yaa

İlişki için sorun yoksa siz bilirsiniz tabiki.
Son zamanlarda açılmanın kolaylaştırdığını duydum , gördüm ilişkinin hatta ikinci gebeliğimde 40. Haftamda halâ sancım yoktu , doktor eve gidin ilişkiye girin demişti. Diğer gün gittğimde ise 4 cm açılmam vardı.
Bu konuda birşey demeyim ben :) belki doğumu falan tetikler mazallah doktora danışmak en doğrusu. Hem henüz haftan küçük

Geçenlerde bir yerde görmüştüm perine masajı, doğumu rahat geçirmeye yarıyormuş. Gevşetiyormuş bi nevi. Doğuma kadar yapılabiliyormuş, araştır dene istersen? Alıştırma olarak bu her ikisi içinde geçerli olabilir diye düşündüm :l

Camasirinizi cikaracaksiniz sonucta. Belinizden altina ortu ortecekler. Kendinizi kasmassaniz acimaz. Benimde son ayda yapilmisti. Dogum zamani geciyor diye yapmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…