Alttan muayene ile hamilelik

mehssevim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
9
4
S. Aleykum arkadaslar.. Sizlere bir sorum olacakti.. Ben 1 ay öncesinde hastaneye bi nedenden dolayi gittim ve alttan muayene yapildi. Ayrica ilk defa oldum bu muayeneyi... Rahime falan bakildi.. Şükür sorun yoktu ama bu muayenede kisinin hamile olup olmadigi anlasilir mi? :s

A.s evet canım yurt dışında gebelik yeni oluştuğunda alttan muayene yapılıp kese varmı yokmu bakılıyor USG hamilelik boyunca 2 kez

yani bilinebilirdi diyosunuz?.. ben adet düzensizliği için gittim o muayenede hamilelik olsaydı bilinirdi değil mi?

Hamileliğin erken dönemindeyseniz vajinal ultrasonda da görülmez.Beklenen adet tarihini ne kadar geçtiği önemli.

ben adetimin 2 .gününde muayene oldum .. şimdide adetim.. eğer böyle bişey olsaydı belli olur muydu merak ettim ..

Canım USG ye fazla alinmiyo bi baslarda bide sonda onun dışında acil bi durum olursa.fazla gerek olmadığını heray girmenin gereksiz olduğunu düşünüyorlar

Canım USG ye fazla alinmiyo bi baslarda bide sonda onun dışında acil bi durum olursa.fazla gerek olmadığını heray girmenin gereksiz olduğunu düşünüyorlar
Bende yurtdışındayım 3-4 haftada bir bakıyorlar..
Sen nerdesin ki?
xenforo-smilies-kk13.gif

Ya ben sanki hamilelikten suphelendim hastyim ama suphem oldu iste acaba olabilir mi diye.. 1 ay oncede oyle bi muayene olunca belki olabilir dedim ama belli olurdu diyosunuz :KK43:(

X