Alttan muayene ile ilgili çok kafam karışık :(

Canım aslında ben sana şöyle anlatayım. Ben normalde 28-30 gün arasında adet görüyorum. Ama ben gecen ay tatile gittim bi hafta geciktirici kullandım adetim bi hafta gecikti 24 ağustosda adet oldum. Sonra aradan zaman geçti 22 eylülde karnım ve belim ağrıyo diye acile gittim normalde adetimde çok sancılı olur. O gün kan testi yaptılar 26 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 51 çıktı. Normal şartlarda bat günümde 51 çıkmış oluyor.

e canım ıkkı gun arayla artıs gayete normal acıkcası ; benımde battan 4 gun once 65,91 dı adet gunumde de 361 oldu yanı ıkı gunde bır ıkıye katladı sneınde oyle olmus. endıse edıcek bır durum tyok

İşte bende yükselince sevinmiştim cumartesi günü. Ama şimdi bugün ki doktorun dediklerinden sonra. Hiç geç döllenme olmuş olabilir bile demedi. Şimdiye binlerin üzerinde olması gerekiyodu dedi. Bu akşam bidaha kan vermiycem iki gün daha beklicem düşük çıkar diye korkuyorum şuan

canım korkma boşuna bişi olmaz. benimde ilk haftalarda alttan baktı. kanama vardı içerde o yüzden bakmıştı. sonrada polip çıktı içerde yine alttan baktı. bebek büyüyene kadar kendini iyice gösterene kadar 3 kere alttan muayene oldum. hee iyi ki de bakmış diyorum içerdeki her neyse onu gördüler. aslında keske hamilelikten önce gidip baktırsaydım var mı bişi diye. neyse ki şimdi miniğim büyüyor içerdeki parça da öylece duruyor. sıkma canını boşuna

Canım değerim yükselmek yerine düştü. Kimyasalmış benimkisi

Her hamilelik de yerleşme kanaması oluyor mu benim beta en son 2 gün önce 315 çıktı kaç haftalık ki bnde hiç kanama olmadı

hayır canım her hamilelikte olmuyor, benim birkaç arkadaşım anlamadılar bile hamile olduklarını
ben de bu sabah test yaptım hamismisimm :) çok mutluyum havalara uçuyorum şuan :) Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin, benim de bu gün bat tarihimdi ama yerleşme kanaması vs olması, sadece adet olacakmışım gibi on gün önceden göğüslerim şişmeye başlamıştı

çok geçmiş olsun canım benim. ama bunun alttan muayeneyle alakası yok. sıkma canının Allahım en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin
inşallah Allah nasip kısmet eder sağlıklı bi şekilde tekrar. Çok üzgünüm ama hayırlısı diyorum. Dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden Teşekkür ederim..

Ay canım hayırlı olsun çok sevindim ya sağlıklı bir gebelik geçir inşallah tebrik ederim bnim de sadece göğüs hassasiyeti oldu halada devam ediyor :)

Ben 3 kez alttan muayene oldum.hatta dr a dedim sorun olmaz mi dedim.dr tehlikeli olsa biz niye yapalim dedi.benim.de ilk bakti sezaryen dikislerime bir daha goremem dedi.sorun yok dedi.hic sorun olmadi.zaten ilk 3 ay dusuk tehdidi var.muayene oluyor dusuk basliyor .dusugun sebebini tip bulamiyor bizler muayene oldun ya dustu oluyor.zaten rahmin icine mi giriyor ben.mi yanlis biliyorum bilmiyorum ama mantiken rahim agzindan bakiyor yani.istatiksel veri veriyorlar ya tav oluyorum

Ay canım hayırlı olsun çok sevindim ya sağlıklı bir gebelik geçir inşallah tebrik ederim bnim de sadece göğüs hassasiyeti oldu halada devam ediyor :)

çok saol canım benim amin inşallah hepimiz öyle olalım :) benim göğüsler hafiften iniyor sanki bu gün ama bakalım nasıl devam edicek, göğüslerde aşırı hassasiyet olmadı canım bende, sadece şiştiler, dokunduğumda da çok hafif bir ağrı oluyordu belli belirsiz, kararma falan olmadı şimdilik çok şükür, ayy umarım da olmaz :)

Bakalim vücudumuzda ne degisiklikler gòrcez :) göğüsler sissinde kararmasin ya :) seninde ilk hamilelik sanırım betan kaç çıktı senin

Ilk vajinal muayeneyi 6 haftalikken oldum kalp atışını duydum.sonrasında 12. Haftada oldum miyom olduğu için ve cinsiyetini de öğrenmiş oldum.yani diyeceğim sen içini ferah tut vajinal muayene düşük sebebi değil

kan değerine göre hamilelik başlangıcı o nedenle bebişe ait kese falan karından gözükmez.Bende ilk alttan muayene oldum rahmin kalınlaşmış vs. demişti.bunda bişi yok ama ilerleyen aşamalarda alttan bakim değilde idrara sıkışık gel diyecektir.İçin rahat olsun.kan değerini takibe al yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…