- 7 Mart 2016
- 166
- 31
- 13
- Konu Sahibi loveyou3434
-
Canım aslında ben sana şöyle anlatayım. Ben normalde 28-30 gün arasında adet görüyorum. Ama ben gecen ay tatile gittim bi hafta geciktirici kullandım adetim bi hafta gecikti 24 ağustosda adet oldum. Sonra aradan zaman geçti 22 eylülde karnım ve belim ağrıyo diye acile gittim normalde adetimde çok sancılı olur. O gün kan testi yaptılar 26 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 51 çıktı. Normal şartlarda bat günümde 51 çıkmış oluyor.canım adetın gectı mı senın ? benım adetımden 4 gun once ogrendım ben ve degerım 65,91 dı ; snn bu 51 lık degerın ne zaman cıktı adet oncesı mı adetten bır kac gun sonramı ; sen ıkı 3 gunde bır kan vermeye devam et kımyasalsa zaten vucut onu atıcaktır adetle bırlıkte. senı bu kadar korkutmaları gereksız suan . sen olumlu dusun breta takıbını yaptır 2-3 gunde bır
Canım aslında ben sana şöyle anlatayım. Ben normalde 28-30 gün arasında adet görüyorum. Ama ben gecen ay tatile gittim bi hafta geciktirici kullandım adetim bi hafta gecikti 24 ağustosda adet oldum. Sonra aradan zaman geçti 22 eylülde karnım ve belim ağrıyo diye acile gittim normalde adetimde çok sancılı olur. O gün kan testi yaptılar 26 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 51 çıktı. Normal şartlarda bat günümde 51 çıkmış oluyor.
İşte bende yükselince sevinmiştim cumartesi günü. Ama şimdi bugün ki doktorun dediklerinden sonra. Hiç geç döllenme olmuş olabilir bile demedi. Şimdiye binlerin üzerinde olması gerekiyodu dedi. Bu akşam bidaha kan vermiycem iki gün daha beklicem düşük çıkar diye korkuyorum şuane canım ıkkı gun arayla artıs gayete normal acıkcası ; benımde battan 4 gun once 65,91 dı adet gunumde de 361 oldu yanı ıkı gunde bır ıkıye katladı sneınde oyle olmus. endıse edıcek bır durum tyok
kızlar selam,
Benim iki gün önce betam 26ydı
Bugün kadın doğuma gittim alttan muayene etti. Keseyi göremeyiz ama yinede kist varmı yada yumurtalıklarında sorun varmı bakalım dedi. Bende bişey demedim nuayene etti bi sıkıntı olmadı. Bu akşam tekrar beta yaptırdım 51 olmuş. Ama şimdi annem diyoki alttan muayene neden ettirdin daha çok küçük falan diyo beni çok korkuttu. Şuan çok korkuyorum bişey olurmu sizce ? Ben doktor bakalım diyince bişey de diyemedim ki
Bana yardımcı olun lütfen(
Canım değerim yükselmek yerine düştü. Kimyasalmış benimkisicanım korkma boşuna bişi olmaz. benimde ilk haftalarda alttan baktı. kanama vardı içerde o yüzden bakmıştı. sonrada polip çıktı içerde yine alttan baktı. bebek büyüyene kadar kendini iyice gösterene kadar 3 kere alttan muayene oldum. hee iyi ki de bakmış diyorum içerdeki her neyse onu gördüler. aslında keske hamilelikten önce gidip baktırsaydım var mı bişi diye. neyse ki şimdi miniğim büyüyor içerdeki parça da öylece duruyor. sıkma canını boşuna
çok geçmiş olsun canım benim. ama bunun alttan muayeneyle alakası yok. sıkma canının Allahım en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsinCanım değerim yükselmek yerine düştü. Kimyasalmış benimkisi
Her hamilelik de yerleşme kanaması oluyor mu benim beta en son 2 gün önce 315 çıktı kaç haftalık ki bnde hiç kanama olmadı
inşallah Allah nasip kısmet eder sağlıklı bi şekilde tekrar. Çok üzgünüm ama hayırlısı diyorum. Dua etmekten başka bişey gelmiyor elimdençok geçmiş olsun canım benim. ama bunun alttan muayeneyle alakası yok. sıkma canının Allahım en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin
Ay canım hayırlı olsun çok sevindim ya sağlıklı bir gebelik geçir inşallah tebrik ederim bnim de sadece göğüs hassasiyeti oldu halada devam ediyor :)hayır canım her hamilelikte olmuyor, benim birkaç arkadaşım anlamadılar bile hamile olduklarını
ben de bu sabah test yaptım hamismisimm :) çok mutluyum havalara uçuyorum şuan :) Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin, benim de bu gün bat tarihimdi ama yerleşme kanaması vs olması, sadece adet olacakmışım gibi on gün önceden göğüslerim şişmeye başlamıştı
Ay canım hayırlı olsun çok sevindim ya sağlıklı bir gebelik geçir inşallah tebrik ederim bnim de sadece göğüs hassasiyeti oldu halada devam ediyor :)
Bakalim vücudumuzda ne degisiklikler gòrcez :) göğüsler sissinde kararmasin ya :) seninde ilk hamilelik sanırım betan kaç çıktı seninçok saol canım benim amin inşallah hepimiz öyle olalım :) benim göğüsler hafiften iniyor sanki bu gün ama bakalım nasıl devam edicek, göğüslerde aşırı hassasiyet olmadı canım bende, sadece şiştiler, dokunduğumda da çok hafif bir ağrı oluyordu belli belirsiz, kararma falan olmadı şimdilik çok şükür, ayy umarım da olmaz :)
İlk üc ay kimsenin boyle bir sey yaptigini sanmiyorum :)Arkadaşım eşinle ilişki yaşamıyor musun. Ne farkı var ??
Bakalim vücudumuzda ne degisiklikler gòrcez :) göğüsler sissinde kararmasin ya :) seninde ilk hamilelik sanırım betan kaç çıktı senin
İlk üc ay kimsenin boyle bir sey yaptigini sanmiyorum :)
Ilk vajinal muayeneyi 6 haftalikken oldum kalp atışını duydum.sonrasında 12. Haftada oldum miyom olduğu için ve cinsiyetini de öğrenmiş oldum.yani diyeceğim sen içini ferah tut vajinal muayene düşük sebebi değilkızlar selam,
Benim iki gün önce betam 26ydı
Bugün kadın doğuma gittim alttan muayene etti. Keseyi göremeyiz ama yinede kist varmı yada yumurtalıklarında sorun varmı bakalım dedi. Bende bişey demedim nuayene etti bi sıkıntı olmadı. Bu akşam tekrar beta yaptırdım 51 olmuş. Ama şimdi annem diyoki alttan muayene neden ettirdin daha çok küçük falan diyo beni çok korkuttu. Şuan çok korkuyorum bişey olurmu sizce ? Ben doktor bakalım diyince bişey de diyemedim ki
Bana yardımcı olun lütfen(
Bakalim vücudumuzda ne degisiklikler gòrcez :) göğüsler sissinde kararmasin ya :) seninde ilk hamilelik sanırım betan kaç çıktı senin
Benim de adetimden bir gün önce beta 315 çıktı acaba şimdi kaç olmuştur ki ultrason da gitsem görebilir miyim :)evet canım ilk hamileliğim, beta 153,1 çıktı canım tam adet olmam gereken günde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?