- 9 Mayıs 2024
- 996
- 300
- 23
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Kızlar bir yıldır çocuğum olmadı hiç gebe kalamadım yarın için randevu aldım bugün adetimin 2. Günü çok heycanlıyım acıyormu nasıl oluyor. Nasıl yapıyorlar bir bilgi verin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok heycanlıyım bildiğin gibi değil yani. Adet olunca hemen randevu aldım bakalım hayırlısı ne çıkacak merak ediyorum 1 yıldır gebe kalamadımyoo acımıyor ilk aleti sokarken hissediyorsunuz sonra ben hissetmedim de. alttan soyunup sedyeye uzanıyorsunuz işte. bacaklarınızı toplayıp bekliyorsunuz alışana kadar geriliyorsunuz. benim 3.muayenemde doktorum “oo artık profesyonel oldun” demişti ağrı yok ama o konuda içiniz rahat olsun ki doktor da oranıza bakmıyor. üzerinize örtü örtülüyor doktor da ekrana bakıyor.
sakin ol valla. ilk bi geriliyorsun ama bitince diyorsun bi tur daha geleyim hiç gerilme. sağlığın daha önemliÇok heycanlıyım bildiğin gibi değil yani. Adet olunca hemen randevu aldım bakalım hayırlısı ne çıkacak merak ediyorum 1 yıldır gebe kalamadım
peki kan testi isterse kaç tüp kan alıyorlar ve sonuçlar kaç günde çıkıyor bilgin var mısakin ol valla. ilk bi geriliyorsun ama bitince diyorsun bi tur daha geleyim hiç gerilme. sağlığın daha önemli
Teşekkür ederim içimi ferahlattın Allah razı olsunAynen acı olmuyor ilk sokarken hissediyorsun ve kısa sürüyor en fazla 2 dakika sürüyor yani benim muayenelerimde öyle oldu oturup açıp hazır olduğunda doktor gelip sokuyor gözü ekranda oluyor hiç bakmıyor
Çok içeri itiyor muAcı yok ilk sokarken de hissettiğin bı parmak kadar zayıf bısey korkma.
değişiyor ya. bebek tedavisi için gittiğiöde benden 3 tüp alınmıştı, bir de idrar tahlili. ben özel hastanede yaptırdığım için 1.5 saat sonra sonuclar çıkmıştı. devlet hastanesinde ne kadar sürede çıkar hiç bilmiyorumpeki kan testi isterse kaç tüp kan alıyorlar ve sonuçlar kaç günde çıkıyor bilgin var mı
değişiyor ya. bebek tedavisi için gittiğiöde benden 3 tüp alınmıştı, bir de idrar tahlili. ben özel hastanede yaptırdığım için 1.5 saat sonra sonuclar çıkmıştı. devlet hastanesinde ne kadar sürede çıkar hiç bilmiyorum
[/QUOTE
Bende özel kliniğe gidiyorum bakalım. Dua rt bana aklım çıkıyor
Aşıyı nasıl oldun hamile kalınca bak ben bunu da kafaya takıyorum dkkdkdkdkkız sakinnn hiçbir sey anlamayacaksın. ben kan vermekten daha cok korkuyorum
hangi aşı? aşı olmadım henüz ama kan alıyorlar hepAşıyı nasıl oldun hamile kalınca bak ben bunu da kafaya takıyorum dkkdkdkdk
YokÇok içeri itiyor mu
Nur topu gibi polikistik over li çıktım arkadaşımdeğişiyor ya. bebek tedavisi için gittiğiöde benden 3 tüp alınmıştı, bir de idrar tahlili. ben özel hastanede yaptırdığım için 1.5 saat sonra sonuclar çıkmıştı. devlet hastanesinde ne kadar sürede çıkar hiç bilmiyorum