Alttan muayene olamayan var mı

Krsuas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
55
34
38
Merhaba hanımlar. Alttan muayene olamıyorum. 1 yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum sorun var mı diye gittim doktora ancak muayene olamadım çok sıktım kendimi. Benim gibi olup çözüm bulan var mı kendimi çok çaresiz hissediyorum

Başka doktora gidin belki daha nazik davranır. Bu çok önemli muayene olmalısınız.
Yarın gidicem özelden randevu aldım. Kendimi o koltukta nasıl sıkmıcam bilmiyorum. Canım çok yanıyor tedavi olamadım

Kötü bir tecrübe mi yaşamıştınız acaba ondan mı korkunuz?

Kötü bir tecrübe mi yaşamıştınız acaba ondan mı korkunuz?
5-6 yaşlarında doktora muayene olmak için götürdü annem rahatsızlığımdan dolayı. Ben her defasında açmıyordum olmuyordum muayene. Belki bu çocukluk travması olarak kaldı bende

bende çok korkardım ve bi doktor (Kadın) tarafından masada bırakıldım sırf kendimi kasıyorum diye resmen azarladı beni bi daha uzun bi süre gitmemiştim ama sonra zaten mecburum diye iyi bi doktor buldum ona derdimi anlattım o kadar nazik davrandı ki hic korkmadım şimdi hala tek tük cekinsemde seçtiğim son doktorum bile benle sohbet ederek beni rahatlattı işini bilen anlayışlı birine denk geldikten sonra hiç korkma zaten 5 dakikalık bişey

Çok kısa bir işlem neden olamadınız ki? İlişkiye girebiliyor musunuz ?

Ben de zor olurum normalde ama ultrasonda jeli çok dökünce ve yavaş yavaş yapınca acı olmuyor kendini de sıkmazsan. Doktoruna çekindiğini söyle o yavaş yavaş girdirir o zaman acı olmaz.

5-6 yaşlarında doktora muayene olmak için götürdü annem rahatsızlığımdan dolayı. Ben her defasında açmıyordum olmuyordum muayene. Belki bu çocukluk travması olarak kaldı bende
Çok küçük yaşta bunu yaşamanız kötü olmuş psikolog değilim ama muhtemelen oradan kalma bir korku Doktorunuza durumunuzu anlatın ona göre davranacağını düşünüyorum

Teşekkür ederim cevaplarınız için yarın gidicem inşallah olabilirim

Evet can yakiyor bende enfeksiyon varken çok canim yanardi elimi kolumu baglamişlardi. Enfeksiyon geçtikden sonra biraz rahatsizlik veriyor o kadar. Ilişkiye girerken rahatsan altdan muayenede de sorun yaşamiycaksin. Ama ilişkide dr ağri yanma varsa zor da olsa altfan muayene olmalisin. Enfeksiyon belirlenmeli

Rahat bırakmaya çalış kendini düşünme orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…