Yarın gidicem özelden randevu aldım. Kendimi o koltukta nasıl sıkmıcam bilmiyorum. Canım çok yanıyor tedavi olamadımBaşka doktora gidin belki daha nazik davranır. Bu çok önemli muayene olmalısınız.
Denemeden önce çok zorlandığınızı söylersiniz. Yardımcı olurlar. Düşünmeyin o anı şimdiden.Yarın gidicem özelden randevu aldım. Kendimi o koltukta nasıl sıkmıcam bilmiyorum. Canım çok yanıyor tedavi olamadım
5-6 yaşlarında doktora muayene olmak için götürdü annem rahatsızlığımdan dolayı. Ben her defasında açmıyordum olmuyordum muayene. Belki bu çocukluk travması olarak kaldı bendeKötü bir tecrübe mi yaşamıştınız acaba ondan mı korkunuz?
Çok kısa bir işlem neden olamadınız ki? İlişkiye girebiliyor musunuz ?Merhaba hanımlar. Alttan muayene olamıyorum. 1 yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum sorun var mı diye gittim doktora ancak muayene olamadım çok sıktım kendimi. Benim gibi olup çözüm bulan var mı kendimi çok çaresiz hissediyorum
Çok küçük yaşta bunu yaşamanız kötü olmuş psikolog değilim ama muhtemelen oradan kalma bir korku5-6 yaşlarında doktora muayene olmak için götürdü annem rahatsızlığımdan dolayı. Ben her defasında açmıyordum olmuyordum muayene. Belki bu çocukluk travması olarak kaldı bende
İlişkide sıkıntı yaşamıyorum. Kasıyorum kendimi olamadım sıkınca canım yandıÇok kısa bir işlem neden olamadınız ki? İlişkiye girebiliyor musunuz ?
Evet can yakiyor bende enfeksiyon varken çok canim yanardi elimi kolumu baglamişlardi. Enfeksiyon geçtikden sonra biraz rahatsizlik veriyor o kadar. Ilişkiye girerken rahatsan altdan muayenede de sorun yaşamiycaksin. Ama ilişkide dr ağri yanma varsa zor da olsa altfan muayene olmalisin. Enfeksiyon belirlenmeliMerhaba hanımlar. Alttan muayene olamıyorum. 1 yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum sorun var mı diye gittim doktora ancak muayene olamadım çok sıktım kendimi. Benim gibi olup çözüm bulan var mı kendimi çok çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?