Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum çok tereddüt ediyorum 4+5 hfatalik hamileyim saha doktora gitmedim ve alttan muayene eder mi ve düşuge sebep olurmu korkuyorum da ne zmn gitmeyelim
Alttan muayene dusuge sebep olmaz ki riskli sagliksiz bir gebelik degilse cinsel iliskiyi de yasaklamiyor doktorlar. Ben tercihen kalp atisini erkenden duymak icin alttan muayene olmustum ama 6. Hafta falandi yanlis hatirlamiyosam.
Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum çok tereddüt ediyorum 4+5 hfatalik hamileyim saha doktora gitmedim ve alttan muayene eder mi ve düşuge sebep olurmu korkuyorum da ne zmn gitmeyelim
Benim doktorum da o haftalarda daha karından görünmez alttan bakalım keseye dedi. Biraz tereddüt ettiğimi görünce korkma hiç bişey olmaz dedi baktırdım ben de. Hiç bişey de olmadı gerçekten.