Alttan muayene

Keseyi görmek için ultrasonla muayene ettiler sanırım. Düşüğe vs neden olacağını sanmam. Yine de bir doktora gidin, progestan başlar

Geçti şuan sadece peçeteye gelmişti koyu değil açıkta değil ortası
Peceteye gelecek şekilde bir lekelenmeyse sıkıntı yoktur. Benim de gebelik boyunca vajinal ultrasonla rahim uzunluğum ölçüldü, her muayeneden sonra doktor lekelenme olabilir korkma derdi. Kanamaya dönerse sıkıntı göstergesi olur

Ben 4. Haftamda 8 gun hastanede yattim. Gunde 2 kere vajinal muayene oldum. Hiç bir lekelenme vs olmadi. Bebegim de saglikli 18. Haftadayız.

Alttan muayene sonrası lekelenme oldu 6 haftalık hamileyim yaşayan varmı acaba yardımcı olur musunuz
Alttan muayene biraz riskli aslinda bi iki kisi biliyorum alttan muayeneden sonra dusuk yapanlari ama tabiki sizde de olcaj dihe bisey yok insallah saglikla kucagniza alirsiniz devam ederse lekelenme mutlaka doktora gidin hic bekletmeye gelmez

Kadın doğum doktoru- kadın hastalıkları doktoru neden var? Ne işe yarıyor bu doktorlar? Sizin be beneğinizin sağlığı için varlar değil mi? Vajinal ultrasonun bebeğe bir zararı olma ihtimali olsa yaparlar mı bunu sizce? Doktorun tıbbın bilimin sizin bebeğinizin canına kastı mı var?

Back
X