- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Alttan muayene sonrası lekelenme oldu 6 haftalık hamileyim yaşayan varmı acaba yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o haftalarda ultrasonla görmek zor, o yüzden mecbur gibi bir şey. Ama rahmin içine kadar uzanmıyor o alet, kanama neden olur bilemedimProgestan kullanıyorum zaten kalp atışı için alttan bakmak istedi doktorum
Anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinEvet o haftalarda ultrasonla görmek zor, o yüzden mecbur gibi bir şey. Ama rahmin içine kadar uzanmıyor o alet, kanama neden olur bilemedim
Geçti şuan sadece peçeteye gelmişti koyu değil açıkta değil ortasıGenelde vajinal muayenelerden sonra lekelenme vs olabiliyor. Kanama şeklinde mi yoksa lekelenme mi? Yoğunluğu, rengi nasıl?
Peceteye gelecek şekilde bir lekelenmeyse sıkıntı yoktur. Benim de gebelik boyunca vajinal ultrasonla rahim uzunluğum ölçüldü, her muayeneden sonra doktor lekelenme olabilir korkma derdi. Kanamaya dönerse sıkıntı göstergesi olurGeçti şuan sadece peçeteye gelmişti koyu değil açıkta değil ortası
Anladım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinPeceteye gelecek şekilde bir lekelenmeyse sıkıntı yoktur. Benim de gebelik boyunca vajinal ultrasonla rahim uzunluğum ölçüldü, her muayeneden sonra doktor lekelenme olabilir korkma derdi. Kanamaya dönerse sıkıntı göstergesi olur
Anladım çok teşekkür ederimAlttan muayeneden sonra çoğu zaman lekelenme tarzında kanama gelir.
Alttan muayene biraz riskli aslinda bi iki kisi biliyorum alttan muayeneden sonra dusuk yapanlari ama tabiki sizde de olcaj dihe bisey yok insallah saglikla kucagniza alirsiniz devam ederse lekelenme mutlaka doktora gidin hic bekletmeye gelmezAlttan muayene sonrası lekelenme oldu 6 haftalık hamileyim yaşayan varmı acaba yardımcı olur musunuz
Alttan baktırma bakmak istese de ısrarla yok deProgestan kullanıyorum zaten kalp atışı için alttan bakmak istedi doktorum