Doğuma Hazırlık Altunizade Acıbadem Hastanesi'nde doğum yapan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ferb

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
2.523
4.219
333
Merhaba hanımlar. 22 haftalik hamileyim. Doktorum Kadıköy Acıbademdeydi. Bende oraya gidiyordum. Ancak kendisi yeni açılan Altunizade Acıbademe geçince bende kontroller için oraya gitmeye başladım. Hastane çok konforlu ancak tam düzeni oturmamış izlenimi uyandırdı bende. Facebookda da bu yönde bir şikayet okudum. Birisi orada ameliyat olduğu için pişman olduğunu yazmış. Bende özellikle doğumumda benimle ilgilenecek annem ablam gibi candan bir yakınım olamayacağı için, iyi bir hastane olduğunu düşündüğüm Acıbademi tercih etmiştim. Eğer böyleyse doktorumdan vazgeçip doğum için Kadıköy Acıbadem'e geri dönüş yapabilirim. Benim için ilgi alaka ve hizmet söylediğim sebeplerden dolayı çok önemli. Bu yeni hastanede doğum yapan arkadaşlar, bu konularda bana bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

Merhaba hanımlar. 22 haftalik hamileyim. Doktorum Kadıköy Acıbademdeydi. Bende oraya gidiyordum. Ancak kendisi yeni açılan Altunizade Acıbademe geçince bende kontroller için oraya gitmeye başladım. Hastane çok konforlu ancak tam düzeni oturmamış izlenimi uyandırdı bende. Facebookda da bu yönde bir şikayet okudum. Birisi orada ameliyat olduğu için pişman olduğunu yazmış. Bende özellikle doğumumda benimle ilgilenecek annem ablam gibi candan bir yakınım olamayacağı için, iyi bir hastane olduğunu düşündüğüm Acıbademi tercih etmiştim. Eğer böyleyse doktorumdan vazgeçip doğum için Kadıköy Acıbadem'e geri dönüş yapabilirim. Benim için ilgi alaka ve hizmet söylediğim sebeplerden dolayı çok önemli. Bu yeni hastanede doğum yapan arkadaşlar, bu konularda bana bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

Merhaba,
Benim dr.um da kadıköy acıbademdeydi ve altunizadeye geçti. Eğer istersen kadıköyde de yapabilirsin gelirim demişti. Bende de aynı izlenimi uyandırdı hastane sanki tam oturmamış ama bende 16. haftadayım doğum zamanına kadar oturacağını düşünüyorum. Hangi dr.a gidiyorsunuz?

Merhaba,
Benim dr.um da kadıköy acıbademdeydi ve altunizadeye geçti. Eğer istersen kadıköyde de yapabilirsin gelirim demişti. Bende de aynı izlenimi uyandırdı hastane sanki tam oturmamış ama bende 16. haftadayım doğum zamanına kadar oturacağını düşünüyorum. Hangi dr.a gidiyorsunuz?
Habibe Hanım'a... Ya siz? Doktorunuz Kadıköyde doğum için ekstra ücret talep etti mi?

Habibe Hanım'a... Ya siz? Doktorunuz Kadıköyde doğum için ekstra ücret talep etti mi?

Baha beye gidiyorum ben.
Hayır talep etmedi. Hatta ben altunizadede kesin daha pahalıdır dedim onun üzerine dedi yoo aynı fiyat ama istersen kadikoyde de yaparım dedi.

Maslakta 20- 30 bin civari vıp hastane olduğu için ama diğerlerini bilemiyorum..Allah nasip ederse bende Acıbadem Maslakta doğum yapıcam..
Bugün beni Acıbadem gruptan aradılar. Sezeryan fiyatı sigortasız 18 bin TL imiş. Tüm Acıbadem hastanelerinde fiyatlar standartmış. Yani tüm hastanelerinde doğum fiyatları aynı. Sadece sigortaların katılım payları hastaneye göre farkettiğinden fiyat farkı oluşabiliyormuş.

Bugün beni Acıbadem gruptan aradılar. Sezeryan fiyatı sigortasız 18 bin TL imiş. Tüm Acıbadem hastanelerinde fiyatlar standartmış. Yani tüm hastanelerinde doğum fiyatları aynı. Sadece sigortaların katılım payları hastaneye göre farkettiğinden fiyat farkı oluşabiliyormuş.

Kocaeli Acıbadem ve ya Eskişehir Acıbademle İstanbuldaki Acıbademlerin fiyatlarının bir olması imkansız.. Hastane sektöründe çalışıyorum.. Belki de müşteri çekmek için bir politikadır :) esen kalın.

Kocaeli Acıbadem ve ya Eskişehir Acıbademle İstanbuldaki Acıbademlerin fiyatlarının bir olması imkansız.. Hastane sektöründe çalışıyorum.. Belki de müşteri çekmek için bir politikadır :) esen kalın.
Evet orası öyle. Siz Maslak Acıbademde doğum yapacağım dediğiniz için ben diğer illeri hiç hesaba katmadım. İstanbulda ki tüm Acıbadem hastanelerinde ki fiyatlar aynı. Bu 18 bin lira İstanbulda ki Acıbademlerin sezeryan fiyatı.

Evet orası öyle. Siz Maslak Acıbademde doğum yapacağım dediğiniz için ben diğer illeri hiç hesaba katmadım. İstanbulda ki tüm Acıbadem hastanelerinde ki fiyatlar aynı. Bu 18 bin lira İstanbulda ki Acıbademlerin sezeryan fiyatı.

Merhaba
Doğum yaptınız mı merak ettim. Ben kararsız kaldım fiyat konusunda. Keşke biraz indirim yapabilseler. Sigortam karşılamıyor sadece indirimden faydalanıyorum.

Merhaba
Doğum yaptınız mı merak ettim. Ben kararsız kaldım fiyat konusunda. Keşke biraz indirim yapabilseler. Sigortam karşılamıyor sadece indirimden faydalanıyorum.
Evet doğum yaptım. Altunizade Acıbadem'de... Hastane gerçekten çok lüks. Hasta ve bebek bakım hizmeti yeterince tatmin edici. Özellikle bebek hemşirelerinin güleryüzünden ve hizmetinden çok memnun kaldım. Fakat hastane de ciddi bir koordinasyon problemi var. Özellikle poliklinik ve acil servisde. Hastane işlemlerinde sürekli hata yapıyorlar ve bazen nasıl yapacaklarını bilmiyorlar. Bu da zaman kaybına sebep oluyor. Acil doktorları çok bilgisiz. En azından benim karşılaştıklarım öyleydi. Doktorları deneyimli ancak şimdiye hiçbir zaman randevu saatinde muayene olamadım. Bebeğim dünyaya geldikten sonra çocuk servisinde de aynı durum oldu. Yoğun bir hasta profilleri olmamasına rağmen durum bu. Sıradan bir hastanede hasta bekliyorsunuz, burada doktor...

Benim dogumumu da habibe hanim yaptırmıştı. Çok severim kendisini. Ben doğum fotografcisiyim arkadaşlar altunizade acibademde doğuma girdim hastane çok yeni evet ama hemşireler hasta danışmanları gayet ilgililer. Açıldığından buyana yaptığım çekimlerde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Merhaba doğum yapıcak arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum mayıs ayında altunizade acibadem hastanesinde doğum yaptım ve gerçekten çok memnun kaldım kendinizi çok özel hissettirriyorlar bebek bakımı hemşireleri çok ilgili doktorlarıda aynen öyle yeni açıldı diye hiç endişe etmenize gerek yok doktorum anestesi doktoru çocuk doktoru hemşirelerin hepsinin ilgi alakası son derece iyiydi şimdi çocuk doktorunada aynı hastaneye gidiyoruz

Doğum için detayları kiminle konuşmamız lazım ? Hangi bölüm bakıyor, ve doğuma kaç hafta kala konuşmam lazım ? Süreç nasıl acaba

Doğum detayları derken ;ücret vs mi ?

evet ücreti ne kadar, veya siz kaç lira vermiştiniz, ve sezeryan/normal hangisiydi ?

birde esas sormak istediğim hastaneye ne zaman başvuruyoruz ben sizde dogum yapacagım diye, yani hangi haftada ve kiminle konuşmak lazım ?

Back
X