alya mı sanem mı??

batlanbus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
237
5
96
İzmir
merhaba anneler, anne adayları bebişimin kız olacagını ögrendım..önceden berı alya ısmı aklımdaydı..anlamı gökyüzü sema demekmıs..fakat alya bıraz degısık yanlıs soylemlere maruz kalınmasından korkuyorum bu sebeple bır de aklımda sanem ısmı var sanem ın anlamının put dmek oldugunu yazmıslar bırcok yerde ama bazı saglam kaynaklarda da asıl anlamının tapılacak kadar guzel kadın olmasından dolayı put gıbı cagrısım yaptıgını ve aslında esnam kelımesının put anlamına geldıgı yazılı..sizce ne olmalı hangısı daha güzel fikirlerinizi alabilir miyim??bu arada esim sabrı benım adım sınem bu anlamda sanem ısmı ısımlerımızın ılk hecelerını de ıcerdıgınden hosuma gıtmıstı...

sanem daha güzel bence alya biraz yabancı ismi gibi itici ve soğuk geldi bilemedim

ay sanem put mu demekmişş o zaman o da olmadı:1: azra koyun o da güzel ya daa senem ne demek mesela o da sanemle aynı anlamda değildir umarım,senem de güzel bence. firdevs , meva bunlar da cennet isimleri ben bunları da seviyorum:16:

ay sanem put mu demekmişş o zaman o da olmadı:1: azra koyun o da güzel ya daa senem ne demek mesela o da sanemle aynı anlamda değildir umarım,senem de güzel bence. firdevs , meva bunlar da cennet isimleri ben bunları da seviyorum:16:

sanem ın oyle oldugunu yazıyor ama aslında esnam put demekmıs oyle gelmıs sanem seklınde ..senem farklı o da guzel kadın demekmıs sanırım..

ıyı geceler benım adım senem .sanem ve senem aynı anlamda tapılacak kadar guzel kadın,put anlamlarında koymanızı tavsıye etmem tamam kulağa hoş gelıyor sanem bende ısmımı beğenırdım kımsede yok çok nadırdı ama anlamı ıyı değil koymayın bence ama yıne sız bılırsınız ben fıkrımı soyledım

merhaba anneler, anne adayları bebişimin kız olacagını ögrendım..önceden berı alya ısmı aklımdaydı..anlamı gökyüzü sema demekmıs..fakat alya bıraz degısık yanlıs soylemlere maruz kalınmasından korkuyorum bu sebeple bır de aklımda sanem ısmı var sanem ın anlamının put dmek oldugunu yazmıslar bırcok yerde ama bazı saglam kaynaklarda da asıl anlamının tapılacak kadar guzel kadın olmasından dolayı put gıbı cagrısım yaptıgını ve aslında esnam kelımesının put anlamına geldıgı yazılı..sizce ne olmalı hangısı daha güzel fikirlerinizi alabilir miyim??bu arada esim sabrı benım adım sınem bu anlamda sanem ısmı ısımlerımızın ılk hecelerını de ıcerdıgınden hosuma gıtmıstı...

canım benim biz osmanlıca dersinde sanem isminin anlamını dediğin gibi öğrendik
ben çok soğudum
tavsiye etmem
alya isminde tereddüt ediyorsan aynı anlama gelen asu ismini düşün

ya da amine ismini düşünebilirsin
bir kadın müslüman olup amine adını almıştı, rüyasında efendimizi sav görmüş
kadına demiş ki annemin ismini alan ümmetim sen misin

Back
X