Alyans Fiyatlarınızzz.... :)))

sozlenirken bi alyans. nisanda bi alyans.bide dugunde aldim halen almak istiyorum ama baska taki yakmiyorm o yuzden alyansla bozdum kafayi. birisi klasik ortadan sira tas geciyo. birisi duz bombeli. birisi full tasli

benim 1300 gibi bişeydi nişanlım 350 onunki gümüştü eylülde aldık atasaydan :)

Bende aldim canim istedigim modeli bi kuyumcudan 1300 den 1.150tl soubet muhabbet indirimli aldik

Klasik alyans çok hoş gerçekten.. nişanlanırken ilk başta kalın düz beyaz alyanslardan aldık üzeri zigzaklı modeldi taşlıydı benimki taşı düştü defalarca yaptırdığım halde sonra gittim sade modelini yaptırdım.. yine rahat edemedim çok kalın kenarları keskin el sıkışınca canımı yakıyordu yüzümü çiziyodu.. elime telefonu aldığımda harita gibi oluyodu :) nişanlıyken çok çektim anlıycağınız evlenmeden 1 ay önce gittik eşimle değiştirdik klasik bombeli alyanslardan aldık 1 senedir de aşkla takıyoruz ♥ şimdiki aklım olsaydı zaten en baştan alırdım rahat ederdim.. ilk alyanslarımız eşimle benimki beraber 1,700 dü bi dünya para verdik çok severek aldık ama sonrasında rahatsız olduk tabiki.. şimdiki alyanslarımızıda eşimle benim ki beraber 800 gibi bir fiyatı vardı hem uygun hem daha şık, rahat hem de asil bir duruşu var bu klasiklerin yaa evli olduğun belli oluyor alyans gibi işte.. :)

♥ ♥ ♥

Merhaba,
Bizim yüzüğümüz böyle düz ve sade bir modeldi. İçine de ''aşk örgütlenmektir'' yazdırdık her ikisinin de. Hem sosyalist bir çift olmamızdan, hem Ece Ayhan'ı çok sevmemizden, hem bu çok sevdiğimiz bir slogan olduğundan hem de Bandista'nın çok sevdiğimiz bir şarkısı olduğundan bizim için en güzeli buydu. Bu arada yüzükleri Kemeraltı'nda bir kuyumcadan çifti 750,00 tl'ye aldık.

benimki 1000 lira eşimin yüzüğü birazdaha büyük olduğu için küsüratıda vardı ama düz hesap onada 1000 lira ödedik

8 yıl önce 1.450 liraya aldım ben :) o zamanlar cahillik tabi çok dolaşmadan ilk beğendiğim alyansları aldık.. şimdi kuyumcuda çalışıyorum ne alyanslar var

bizde bir çok yer dolaştık altın alyanların fiyatlarının çok yüksek olması daha doğrusu bizim beğendiğimiz modelleri fiyatlarının çok yüksekti :))

en sonunda nişanlımla gümüş alyans almaya karar verdik sonuçta geçiçi bir süre için bizce en iyi çözüm oldu. Nişanlımının arkadaşının tavsiyesi üzerine Gümüş Dükkanı adlı siteyi öğrendik saolsun orda çalışan arkadaşlar çok yardımcı oldular bizim parmak ölçümüzü bilememiz ortalığı biraz karıştırdı. İlk sipariş verdiğimizde bayan ölçüsü için 14 numara söyledim ve nişanımıza 1 hafta vardı o kadar geç kalmıştık ki.

Yüzükler elimize ulaştı meğerse kalın alyanslar da bir numara büyük olması gerekiyormuş müşteri temsilcisi bayan beni uyarmıştı ancak ben dikkate almadım olur sandım. Telefonla gümüş dükkanı müşteri hizmetlerine ulaştım sorunu anlattım ürünün kendilerine göndermemi beklemeden yenisini gönderdiler ve nişana yüzüklerimiz yetişti.

Gümüş Alyans Fiyatı: 145 tl
http://www.gumusdukkani.com/gumus_alyans/cift-alyans-gumus
http://www.gumusdukkani.com/gumus_alyans/

Eklentiler

• 1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 183
Son düzenleme:
Klasik alyansınız mı darbe almıştı ? Bende klasik kullanıyorum benim alyansımda darbe almış ne diye veriyorsunuz ve nasıl düzeltiyorlar ?

Klasik alyansınız mı darbe almıştı ? Bende klasik kullanıyorum benim alyansımda darbe almış ne diye veriyorsunuz ve nasıl düzeltiyorlar ?

Canim pirilti alyansa direkt gittim alyansim darbe aldi diye gosterdm tamam dedi aldi goturdu geldiginde eski halindeydi

Canim pirilti alyansa direkt gittim alyansim darbe aldi diye gosterdm tamam dedi aldi goturdu geldiginde eski halindeydi
Anladım canım. Çizikler için de cilalattırıyorlarmış sanırım öyle birşey duymuştum ben

Evet parlatiyorlar Ben her gittigimde soruyorum bunun formulu nedir devamli getirmiyim alinacak bir seyse aliym evdede yapiyim diye hic bir sekilde soylemiyorlar sen getir biz hallederiz diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…