- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
Nasil birsey fotograf koyabilirmisiniz altinbasa gittim gecen bi kac model begendim sizin fiyati gayet uygun oradaki rakamlara gore
Iste bu benim alyansimaskiminki bundan daha ince cok kalin takamam dedi incesini aldik
Eki Görüntüle 1379921
Klasik alyansınız mı darbe almıştı ? Bende klasik kullanıyorum benim alyansımda darbe almış ne diye veriyorsunuz ve nasıl düzeltiyorlar ?Pirilti alyanstan özel yapim ömürboyu garantili sertifikalı klasik alyans yaptirdik çiftini 2300 den 1800 tl indirttik... Neredeyse Her carsiya ciktigimda yuzugumun bakimini yaptiriyorum ve en son nereye carptim bilmiyorum yuzugum hafif darbe almis onu goturdum 15 dk sonra sanki yerine yeni sifir yuzuk geldi... Cok memnunum
Çok sade çok şık duruyor alyansınız :)
Klasik alyansınız mı darbe almıştı ? Bende klasik kullanıyorum benim alyansımda darbe almış ne diye veriyorsunuz ve nasıl düzeltiyorlar ?
Anladım canım. Çizikler için de cilalattırıyorlarmış sanırım öyle birşey duymuştum benCanim pirilti alyansa direkt gittim alyansim darbe aldi diye gosterdm tamam dedi aldi goturdu geldiginde eski halindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?