Alyans secimi.. Yardim!!

Illumination

we are such stuff as dreams are made on
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
572
1.020
408
Kizlar merhaba. Yakinda nisanim var. Alyans secmeye calisiyoruz. Seceneklerimi uce indirdim. Fikirlerinize ihtiyacim var :)

Secenekler soyle:

1. https://www.altinbas.com/tr/p/altin-alyans-ikili-set-4995/19002
2. https://www.altinbas.com/tr/p/altin-alyans-ikili-set-5107/19114
3. https://www.altinbas.com/tr/p/altin-alyans-ikili-set-32154/276326

Bu ucunden birini secmeye calisiyorum. Link olarak verdim, cunku yuzuk kalinliklari, gramlari vs aciklamalari da var linklerde.

Alyansimi tektasimla birlikte takacagim. Ikisinin birlikte hos durmasi lazim, bu da onemli bir kriter.

Tektasim soyle (eller tabiiii ki bana ait degil :KK48:) :

otpu00.jpg

2pyutty.jpg

Sizce hangisi daha guzel olur? Ya da baska oneriniz varsa seve seve degerlendiririm, sadece kolay bulabilecegim, gidip yerinde gorebilecegim bir magazadan olmasi kosuluyla :KK28:

Selam,
Bence 1. seçenek, ilk yazdığın link içlerinde en güzeli olarak görülüyor. Daha parlak olduğu için tektaş ile de hoş duracağını düşünüyorum. Ben de tektaşımı Altınbaş'tan aldım. Alyansı da bu modellerde düşünüyorum. Onun sarısını da beğenmiştim ben.

Fikrinizi belirttiginiz icin cok sagolun kizlar, bugun sevdicegim de baska bir konu konusurken pat diye "bebegim su model de baktikca hosuma gidiyor" dedi, aynen sizin soylediginiz modeli soyledi o da :D Yarin gidip canli canli gorecegiz bir sorun cikmazsa, umarim cok kalin durmaz, tektasimla da yakisir. Cok sagolun :KK36:

2 bence ince ve narin zaten iki yüzük birden takacaksın kalın kalın ne gereği var, tek taşın kaç karat?

Tektasim 0.51 karat, E renk, VVS2 berraklik :KK46:

Bugun magazaya gittik ve bu uc yuzukle beraber baska bir suru modele baktik. Tektasla birlikte kalinlar hic iyi olmadi. Ince iki uc model vardi begendigim, onlardan biri ozellikle hosuma gitti, biri de buradaki 2. secenek, bir tane daha var. Birkac gun icinde alacagiz, ama sanirim incecik hafif bir alyans olacak :) Alinca fotografini ekleyecegim.

Kizlar alyans siparisimizi verdik sonunda, soyledigim gibi paylasiyorum sizlerle :KK73: 1 numarayi almaya karar vermistik, ama daha sonra secenekler arasinda belirtmedigim bir cift yuzuk aldik.

Bunlar alyanslarimiz. 18 ayar olarak yapilmasini istedik. Onun disinda bir degisiklik yok.
2ibmgqw.jpg

Ilk mesajimda dedigim gibi ben aslinda tektasimla birlikte takmak istiyordum alyansimi. Ama malesef biraz daha kalin, biraz daha alyans oldugu belli olan yuzuklerle tektas hic guzel olmadi, hic zarif durmadi. Bu ikilemde kaldigimi goren sevdicegim de cok cok sagolsun bana tektasla takabilecegim ikinci, minik bir alyans daha aldi, o da bu :KK60:

59y6w1.jpg

Hepinize fikirlerinizi belirttiginiz, yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Umarim secimimizi begenirsiniz :KK9:

Kizlar alyans siparisimizi verdik sonunda, soyledigim gibi paylasiyorum sizlerle :KK73: 1 numarayi almaya karar vermistik, ama daha sonra secenekler arasinda belirtmedigim bir cift yuzuk aldik.

Bunlar alyanslarimiz. 18 ayar olarak yapilmasini istedik. Onun disinda bir degisiklik yok.
2ibmgqw.jpg

Ilk mesajimda dedigim gibi ben aslinda tektasimla birlikte takmak istiyordum alyansimi. Ama malesef biraz daha kalin, biraz daha alyans oldugu belli olan yuzuklerle tektas hic guzel olmadi, hic zarif durmadi. Bu ikilemde kaldigimi goren sevdicegim de cok cok sagolsun bana tektasla takabilecegim ikinci, minik bir alyans daha aldi, o da bu :KK60:

59y6w1.jpg

Hepinize fikirlerinizi belirttiginiz, yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Umarim secimimizi begenirsiniz :KK9:
Çook zarifler.
Güle güle kullan, ömür boyu parmağından çıkmasın inş :)

hepsi çok hoş 3.alyans benimkinin aynısı hemen hemen.Ama o mat kısımları zamanla aşınıp çizik ve parlak gibi görünüyor tekrar seçecek olsam tamamen parlak bir model tercih ederdim.

3.yü bikere direk kafadan ele o mat yerleri varya acayip çizilicek çok sıkıntı yaşarsın bide yeni takıcaksın gözünden sakınıcaksın aman çizilmesin aman bişey olmasın diye :KK66: zaten mat bence çokta hoş durmuyo parmakta 1.model gayet güzel bence parlak tarafı daha fazla tek taşınlada hoş durur :)

2ibmgqw.jpg

59y6w1.jpg

Oooo çoktan almışsınız bile görmemişim :) Hayırlı uğurlu olsun diyelim ozaman inşAllah biömür mutlulukla takarsınız.

Back
X