• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans..!

evet ya Allah kısmet ederse sen de 3- 4 yıllık evli olmuş olucaksın harika bişey bu Allah herkesin mutluluğunu daim etsin gerçek aşklar hiç bitmez :asigim:

gülsem inşallah çoook mutlu olursunuz ya inan çok mutlu oluyorum seni böyle heyecanlı görünce inşallah benimde o heyecanı yaşayacağım günler gelir:asigim:

Sabırlı ol tatlım, elbet senin de çok güzel günlerin gelecek inşallah!!!

Sevgilerimle...

çok sağol laalecim herşey zamanında güzeldir okullarımızı bitirelim mesleğimizi elimize alalım biz de evlenicez :)

Bir yerlerde senin hakkında yazdığım bir yorum vardı! Senin gibi akıllı kızlar olduğu sürece sırtımız kolay kolay yere gelmez diye! Burada da özellikle tekrar edeyim de kafası sadece abuk sabuk işlere basan insanlar okusun da seni örnek alsınlar...!

valla utandırıyon beni canım ya çok sağol senin kalbin iyi ondan etrafındakileri de iyi görüyosun Şeniz

gülsemciğim Allah bir ömür boyu mutluluğuna mutluluk katsın canım

bencede çok haklısın laale!
benimde gözüm parmağıma giitti ve benimki kalın beyaz altın aceba neyi ifade etmiş bana alırken dışardan bakınca ne düşünürdün alyansım için merak ettim,
ortasında sarı ince bi hat geçiyor..??? :)

bencede çok haklısın laale!
benimde gözüm parmağıma giitti ve benimki kalın beyaz altın aceba neyi ifade etmiş bana alırken dışardan bakınca ne düşünürdün alyansım için merak ettim,
ortasında sarı ince bi hat geçiyor..??? :)

Yanlış anlamışsın güzelim... Ben başkalarının alyansları hakkında yorum yapmadım ki... Kendi alyansımın bana ifade ettirdiği duyguları tarif etmeye çalıştım sadece...

Sarı,beyaz,yeşil fark etmez! Yeter ki Allahım mutluluğumuzu hiç bozmasın inşallah!!!

Sevgilerimle...

eşim işinden dolayı alyansını sürekli çıkartmak zorunda kalıyordu.çünkü parmağını yara yapıyodu.e çıkartınca zaman zaman takmayı da unutıyordu tabi.ben de bu işe sinir oluyordum...sonraaa bir gün hatta günü çok iyi hatırlıyorum 14 şubat 2004..aa bir baktım ki eşimin yüzük parmağında bir dövme.parmağının üstüne bir T harfi yazdırmış..çok duygulanmıştım.artık yüzük takmadığım için bana kızmazsın herhalde dedi..e tabi o günden sonra ben de süslü bir kadın olaraktan taşlı yüzüğümü kullanır oldum hep...
sevgiler

bizimde ilk yüzüklerimiz kutuda öylece bekliyor neyimi bekliyor kilo vereceğimiz günü tabiki:Roflol: çünkü ikimizde evlennice şişko olduk ve yüzüklerimiz parmaklarımıza dar gelmeye başladı yeni birer tane aldık ilk yüzüklerimizde isimlerimiz yazıyo içinde bunlara yazdırmadım iki yüzüğümde desenli ama şu düz olanlara bende çok merak ediyorum çok sade ve asil duruyo özellikle erkek parmağında

Yazını daha yeni okuyorum , o kadar içten samimi ki haklı olarak kazanılmış bi aşkın sıcaklıgı yansıdı bana sözlerinden..... Bizimde kendi aramızda taktıgımız bi yüzügümüz var ben ne zaman bu yüzüge baksam içinde onunla verdigimiz mücadeleyi aramızdaki sevdayı görüyorum. Şuan elimde olan yüzügün bende yeri apayrı senlerdir herkeze inat sevdamızı gösteriyor....
Umarım mutlulugun hep daim olur laliş hakkım gelince sana bu yazından dolayı bir + rep vericem

Yazını daha yeni okuyorum , o kadar içten samimi ki haklı olarak kazanılmış bi aşkın sıcaklıgı yansıdı bana sözlerinden..... Bizimde kendi aramızda taktıgımız bi yüzügümüz var ben ne zaman bu yüzüge baksam içinde onunla verdigimiz mücadeleyi aramızdaki sevdayı görüyorum. Şuan elimde olan yüzügün bende yeri apayrı senlerdir herkeze inat sevdamızı gösteriyor....
Umarım mutlulugun hep daim olur laliş hakkım gelince sana bu yazından dolayı bir + rep vericem

Canım...
elbette sen de uyandıran duygular apayrı! Senin yüzüğün gücün ve azmin işareti olsa gerek! Hani ilk tanıştığımızda ben sana demiştim ya; ben senin kadar güçlü değilim bu hayatta diye!

Şu mübarek günlerde dilerim ki her geçen gün sevdanız ve gücünüz artar hayata inat,insanlara inat,herşeye inat...

Benim eşim alyansını denizde yüzerkene düşürdüğü için nerdeyse 1 senedir parmağı boş geziyor. Sinir oluyorum bu duruma aslında.Ben Canım görenler seni bekar zannediyor diyorum, o da bir bu yüzük mü evli olduğumuzu gösteriyor diyor.Bilen biliyor diyor.Ama bana söz verdi bu pazar yeni bir çift yüzük alacagız.Bu kez modele eşim karar verecek.

evet evla bende bu konuya değinecektim...erkeklerin maalesef altın takmalarının haram olduğunu biliyormusunuz :uhm:biliyorsanız
o halde neden eşinizin alyansını altın alıyoruz ..ben şahsım adına eşime çok güzel bir gümüş alyans aldımm eee benim yüzümden Kötü Kazenharam olan bişeyi eline takmasını istemem..

herkese sevgilerŞeniz

Bende alyansta düz geniş ve sarı sevenlerdenim yani tam anne alyansı : ) aslında hayatımın her yerinde sadelikten hoşlanırım sade ve düz : ) tabiki alyans seçiminde eşimin de seçiminin etkisi olacak bakalım nasıl bir alyans nasip olur

Evlenince eşimin alyansını takıp takmamasını pek sorun etmem sanırım. Şöyle bir düşüncem mevcut ki eğer yüreğindeyseniz eşinizin, o alyansı taksa da takmasa da fark etmez. Ama zaten beni sevmiyorsa gösteriş için takmasının bir anlamı yok bence

Allah hepimize hayırlı evlilikler nasip etsin inş

Ben ona oda bana ait demek. bende sarı kalın bi alyans takıyorum nişanlımında aynı ama işten dolayı pek takamıyo bende kızmıyorum tabiki. çünkü işte olmadığı zamanla hep takar ve çok yakışo parmağına.

şu anda yurtdışında ama bana yüzüğümden daha yakın. ama o yüzüğün sağ dan sol parmağıma tranfer olacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

umarın herkesin evliliği alyans konusunda olduğu gibi çok renkli ve güzel geçer

Back
X