• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans..!

bana da nasip olur mu acaba takmak
cok uzak geliyor artık
bana luks...

2013.jpg

Eşimle Birlikte Beğenerek Aldik Alyansimizi.asla Ve Asla Parmağimdan çikartmadim çikartmamda.alyansim Benim Tüm Hayatim.eşimde Hiç çikartmaz Parmağindan.hatta Ben Arasira Temizlik Yaparken çikarttiğim Zaman çok Kiziyor Hemen Tak Yüzüğünü Diyor.canim Kocam Benim.maneviyata çok önem Veririz Ikimizde.ancak öldüğüm Zaman Parmağimdan çikar Bu Yüzük.

canım ablam çok güzel bir konuya değinmişsin ne kadarda güzel anlatmışsın içimizde fırtınalar kopsada biz kadınlar sevdiğimiz insana hiçbir zarar gelsin istemeyiz ben daha evlenmedim ama ALLAH ım nasip ederse inşallah sevdiceğimle evlenecem alyans deyince benim aklıma bağlılık guven sevgi saygı ve birliktelik ve büyük aşk gelir bunların yanı sıra sürekli canım cicim olacak diye birşeyde yok her evlilikte olduğu gibi biraz tuzlu gunlerde yaşayacağız elbet ama bu tuzlu gunler inşallah çok uzun ve eşkimeye yuz tutmuş bir hal almaz ALLAH ım evliliğinize gölge düşürmesin aminŞeniz

Son düzenleme:
Offf ben bi gün olurda evlenirsem ne yaparım bilmiyorum, hiç takı takamam hemen şişer parmaklarım :( allerji var bende. Hem kaşıntı hem şişkinlik yapar altında olsa. Bi tek küpe takabiliyorum. Oda çok yara yapıyo ama ne yapayım :(

benim 2 alyansım var bir eşimle aynı olan bulgarimiz birde kayınvalidemin nişanda taktığı sırataş ve tek taş ikilisi.eşim istiyorki bulgariyi takim ama kayınvalideminde kendi aldıklarını takmadığımı gördüğünde kırıldığını düşünüorum.çözüm yolumu buldum özel günlerde taşlaroımı takıorum diğer günlerde eşimle olan alyansımızı.ayrıca ne kadar kavga edersek edelim alyanslarımız parmağımızda sadece benim tek tepkim olur boynuma aldığı kendi ismi yazılı kolyeyi şiddetli bir kavgadan çıkmışsak hemen çıkarıp görebileceği bir yere bırakıorum çok işe yarıor Şeniz

Benimkisi Düz Olsun Istiyorum Laaale BAKALIM ALINCA FOTOSUNU KOYARIM BELKİDE

Taktığımız alyansımızın aslında bizi yansıttığını düşünürüm. Kimi neşeli hareketli arkadaşlarımız şekilli alyansları sever. Daha çok süsü seven arkadaşlarımız taşlı modelleri seçmiştir.

Benim tercihim ise; dümdüz,bombeli hani anne alyansından. Aslında süsü çok severim ama tek bir mesaj vermek istedim "evliyiz" . Çünkü eğer benimki taşlı olsaydı eşim taşlı bir yüzük takamayacağı için şekilli bir yüzük takacaktı o zaman da evli olduğumuzu hiç kimse anlamayacaktı... Bu örnekte ne kadar kıskanç bir kadın olduğumu anlayabilirsiniz...

Ayrıca;alyansımızın duygularımızı da yansıttığını düşünürüm. Mesela ben; eşimle tartıştığımda,gözlerim hemen parmaklarıma gider, o bombeli,büyük anne alyansı pırl pırıl parlar ayna gibi... Ve ben o aynada kendimi görürüm. Gözyaşlarımı bile görürürüm sanki...Kendi verdiğim bir karar sonucu, taktığım bu yüzük...

Bu yüzüğü taktığımız sürece savaşmaya ve sevişmeye devam... Hem de tüm gücünüzle...

Rabbim evliliklerimize zarar vermesin, savaşlarımız çok kanlı olmasın inşallah...!

HEPİNİZİ SEVİYORUM...HEM DE ÇOK ÇOK...!

:nazar::nazar::nazar:

benim alyansımda düz ama ince çizgileride var...''Rabbim evliliklerimize zarar vermesin, savaşlarımız çok kanlı olmasın inşallah...!'' amin tatlım aminnn:nazar:

alyans diyince ben hep üzülürüm....
çünkü eşimle evliliğimizin ilk aylarında eşim bir kaza geçirdi... yüzüğü tele takıldı ve parmağı koptu... o sebepten dolayı bende artık alyansımı takmıyorum...

benim nişan alyansım var. ama nikahta değiştirmeyi düşünmüyorum. çünkü bu bize özel bir alyans. başka yok. biz yaptırdık. beyaz kalın ve simetrik değil. benimkinde tek küçük bir taş var. nişanlımda ise taş yok haliyle. sanki bu yüzük bana sevgimi sembol ediyor. bana güç veriyor. allahım sevgimizi daim etsin. herkesin sevdiğiyle allahım mutluluğunu daim etsin. alyansların hiç çıkmaması dileğiyle :asigim:

sevgili eşim parmağı şiştiği için takmıyor ilk 1 sene zar zor taktı artık takmıyor :( insan vücudunda parmaklar içinde kalbe giden tek bir parmak sol elin alyans parmağıymış ve alyans da bu parmağa takılınca direk kalbe ulaşırmış. eşim takmıyor bende, o takmayınca takmanın bir anlamı olmadığını, alyanslarımızın bu parmaklara ne kadar zor takıldığını bu mücadelemizin bir anlam ifade etmediğini söyledim .Alyansımı çıkardım aldı ve vermiyor kırgınım bu konuda...

bende böyle dümdüz nenelerin dedelerin taktıklarından takıyorum hoşuma gidiyor böylesi normalda taşlı takıları filan da takarım ama alyans böyle olmalı diye takıntım var
sarı altın dümdüz bir şey hani böyle buruşmuş elleriyle yaşlı insanlarda gördükçe duygusal olarak evliliğin anlamı diye düşündüm sanırım ...
eşimde böylesini seviyor

Kocacığım alyansımızı takmıyor bende parmağımın şişmesinden dolayı takmıyorum.:a015::a015::a015:

eski model alyanslardan eşim istiyordu, ben istemedim. çünkü ikimizin de parmakları uzun, alyans kendini belli etmez.
düz,sarı beyaz,sade bir modelde beğendik alyanslarımızı.

evli deilim,ama alyanslarda ben de kesinlikle kalın olanları çok beğeniyorum, şu kalın ve beyaz altın karışımı olanları.alyansımın evli olduumu bağırması gerek kesinlikle.insanın sevdiğine ait olduunu belirten alyans bence çok önemli bi simge,manevi anlamı çok büyük benim için

alyansım öle süper bir şey değil,zaten ilkini trajik şekilde kaybetmem üzerine yenisini almıştı kocam..
sadece bana bitanemi hatırlattığı için,ona ait olduğumu bana ve tüm herkese gösterdiği için cok seviyorum alyansımı..
yaklaşık 3 aydır takamıyorum,elimdeki şişlikten dolayı çıkarmak zorunda kaldım..
çok özledim ama....

Back
X