• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans..!

benimki sekilli mekilli bişi böle ama simdi degiştirmeyi düşünüyorum o anne alyanslarından alcam :asigim:
kocisimde beim alyasımın gümüşünü takıyor..dinimizde altın erkege harammısta ondan :S

Eşimle üniversitede tanıştık. Daha o zamanlarda kayınvalidem yüzük takmamızı ve olayın resmiyete dökülmesini istediğinde ben yüzüğün bir önemi yok yeterki gönüllerimiz bir olsun demiştim.Daha sonra alyanslarımızı taktık ve birkaç yıl birbirimizi bekledik.Evliliğimin ilk yıllarında yüzük parmağımdaydı.Çocuklarımız olunca tırtıklı bir model olduğundan parmağımdan çıktı ve çıkış o çıkış şimdi olmuyor.Eşimde takmıyor.Onun da geçerli nedenleri var. Valla hiç kafama takmadım ve bağlanmadım yüzüğüme. Belkide takıyla hiç bir zaman yatamadığımdan kaynaklanıyordur.Ne bileyim bizde birbirini seven böyle bir çiftiz işte.

takıcam diyo ama bence takmıcak bende eğer gerçekten takmazsa gider bozdurur kendime bişi alırım hiç uğraşamıcam kaprislerle :1:

Ben erkeklere kalin ve genis alyanslarin, bayanlara ise tasli olan benzerlerinin cok yakistigini dusunuyorum ama tabii en onemlisi bunlarin parmaklardan hic cikartilmadan kullanilmasi...

Kul kurar kader gülermiş...:6:
Bu konuyu açtığımda bir gün burada olacağımı tahmin bile edemezdim.. Eski alyansım duruyor..
Bir daha yeni bir alyansım olur mu bilemem..:31:
Allahım hepimize huzurla takmayı nasip etsin yüzüklerimizi inşallah!:12::nazar:

10. yılımız ben 3 kere alyans değiştirdim, ilk alyansım beyaz ve sarı altındı, sonra geniş ağır olanlardan aldım deseni çok güzeldi, baktım kütük gibi duruyor onu da değiştirdim şimdiki geniş hafif, beyaz ve sarı altından, ve ben yine değiştirmek istiyorum :37:

ben alyans takmayı hiç sevmiyorum ya
mümkünde alyans olduğu belli olmayan bi yüzük olsun:27::27:
ama eşim alyans takar, biz biraz tersiz galiba
:27::27:

bende alyansıma bakınca sanki eşimi hissediyorum şimdi alyansım olmuyor doğumda çok kilo almsıtım ama tektas aldı bana o tektası benle gömmelerini istiyorum

bende şöyle ince,üstünde mini mini taşları olan alyanstan istiyorum
inşallah O*nu bulurum,kimbilir şimdi nerde...kader,kısmet
nasip olacak mı acaba banada :31:

benim alyansım pırlanta tamtur..
eşim,en klasik model olanlardan sarı altın alyans takıyo..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah hayırlı yazılar yazsın hepimize inşallahhh...
Amin...

Taktığımız alyansımızın aslında bizi yansıttığını düşünürüm. Kimi neşeli hareketli arkadaşlarımız şekilli alyansları sever. Daha çok süsü seven arkadaşlarımız taşlı modelleri seçmiştir.

Benim tercihim ise; dümdüz,bombeli hani anne alyansından. Aslında süsü çok severim ama tek bir mesaj vermek istedim "evliyiz" . Çünkü eğer benimki taşlı olsaydı eşim taşlı bir yüzük takamayacağı için şekilli bir yüzük takacaktı o zaman da evli olduğumuzu hiç kimse anlamayacaktı... Bu örnekte ne kadar kıskanç bir kadın olduğumu anlayabilirsiniz...

Ayrıca;alyansımızın duygularımızı da yansıttığını düşünürüm. Mesela ben; eşimle tartıştığımda,gözlerim hemen parmaklarıma gider, o bombeli,büyük anne alyansı pırl pırıl parlar ayna gibi... Ve ben o aynada kendimi görürüm. Gözyaşlarımı bile görürürüm sanki...Kendi verdiğim bir karar sonucu, taktığım bu yüzük...

Bu yüzüğü taktığımız sürece savaşmaya ve sevişmeye devam... Hem de tüm gücünüzle...

Rabbim evliliklerimize zarar vermesin, savaşlarımız çok kanlı olmasın inşallah...!

HEPİNİZİ SEVİYORUM...HEM DE ÇOK ÇOK...!

:nazar::nazar::nazar:
çok beğendim çok güzel ifade etmişsiniz
eşinizle bir ömür mutlu olun
aynalarda gözyaşı olacak ise bile... Bu mutluluktan olsun

Ne garip...:KK14:
Nereden nereye gelmişim...:KK14:
Bu konuyu KK'ya ilk üye olduğum dönemlerde açmıştım.:KK14:
Üzerinden ne acılar,sevinçler,pişmanlıklar,mutluluklar,hüzünler,kahkahalar geçirmişim...:KK14:
Şimdi sol elimin en narin,en nazik,dördüncü parmağımda tek taş ve beş taş var ardarda taktığım...:nazar:
Biri evlilik teklif edilirken diğeri de yüz görümlüğüm....:nazar:
.............................................................................................
Devam edemicem anlatmaya gözyaşlarıma engel olamıyorum,işyerimdeyim,çok ayıp oluyor şimdi..
Yanlış anlamayın gülümserken ağlıyorum. Bunlar benim sevinç gözyaşlarım:KK37:
Kocacım ilk istenme gecesinden itibaren her serenomide (nişan,gelin alma,nikah,kına,düğün) mutluluktan ağlarken ben ona gülüyordum da şimdi ilk defa dökülüyor benden..:KK60:
2. evliliğimi yapalı 2 ay bile dolmadı...:nazar:
Rabbime sonsuz şükürler olsun ki ettiğimiz her duanın bir karşılığı,çekilen tüm acıların bir ödülü var...
Tamam yeter,inip sigara içecem çok fena oldum ben...
:KK72:

Üzerinden ne acılar,sevinçler,pişmanlıklar,mutluluklar,hüzünler,kahkahalar geçirmişim...:KK14:
Şimdi sol elimin en narin,en nazik,dördüncü parmağımda tek taş ve beş taş var ardarda taktığım...:nazar:
.............................................................................................
Devam edemicem anlatmaya gözyaşlarıma engel olamıyorum,işyerimdeyim,çok ayıp oluyor şimdi..
Kocacım ilk istenme gecesinden itibaren her serenomide (nişan,gelin alma,nikah,kına,düğün) mutluluktan ağlarken ben ona gülüyordum da şimdi ilk defa dökülüyor benden..:KK60:
Rabbime sonsuz şükürler olsun ki ettiğimiz her duanın bir karşılığı,çekilen tüm acıların bir ödülü var...
Konuyu 1. Evliliğinde mi açmıştın? Hayat gerçekten enteresan. Ama olsun duyguların hep samimi. Anlatım tarzın çok hoş. Mutluluğun ömür boyu sürsün canım.

çok mutlu olun inşallah! :KK36:

Amin inşallah çok çok teşekkür ederim...
Hep beraber sağlıkla,huzurla mutlu olalım inşallah...
Rabbim utandırmasın inşallah...
İlk defa sevinçten ağladım şu konuyu görünce...

Lalee hanım. ..
Umarım bu evliliginiz size gözyaşlarınizi unutturur. Kendimi biraz suçlu hissettim. Bundan sonra hep gülümseyen bir hayatınız olsun inşallah.

Lalee hanım. ..
Umarım bu evliliginiz size gözyaşlarınizi unutturur. Kendimi biraz suçlu hissettim. Bundan sonra hep gülümseyen bir hayatınız olsun inşallah.

Yok asla suçlu hissetmeyin,rica ederim.
Aksine çok mutlu oldum ben.
Hep beraber hem sağlıklı hem mutlu olalım inşallah...
Rabbimin mucizesine tanık oldum geçmişi hatırlayınca...

Yok asla suçlu hissetmeyin,rica ederim.
Aksine çok mutlu oldum ben.
Hep beraber hem sağlıklı hem mutlu olalım inşallah...
Rabbimin mucizesine tanık oldum geçmişi hatırlayınca...

Sizi yormayacaksa o mucizeye bizde şahit olabilir miyiz?

Back
X