Alyansimi hala takamiyorum :((

ah konu sahıbı :D sen bendekı odemı hıc sorma
sol ayagım sag ayagımdan 1 numara buyuk :D ve ayak numaram okadar buyudukı gecen gun 41 numara ayakkabı aldım :D :D

ne kadar su ıcsemde gecmıyor ustelık...
doktor olabılır sogumdan sonra bu zamanla gecıdek dedı

yüzük değilde bendede 52kg ile hamile kalıp 65 ile doğum yağtım bir ay sonra 55 kiloya düşmeme rağmen pantolonlarımın diz kapağımın üzerinden çıkmadığını bilirim.sanki onlarca kilo almışım gibi 3 kilo ile oysaki sadece beli kapanmamalıyıdı.annem o zaman vücudun yapısının tepeden tırnağa genişlediğini değişikliğe uğradığını leğen kemiklerinin açıldığını ve bu yüzden böle olduğunu sölemişti.sonraları toparlanıyor ama.

Selam kizlar. Benim küçük bi sorunum var. 8 ay önce doğum yaptim. 69 kiloyla hamile kaldim. 82 ile doğuma gittim. Sonrasinda da biraz kilo aldim. Şuan kilo verme cabasindayim ve 72 kiloya kadar indim şükür. Ama alyansimi hala takamiyorum hamileyken 72 kiloda halen takabiliyordum. Sizce neden hala parmaklarim şiş ne yapmam gerekir. Alyansi actirma gibi bi sansim yok çünkü el isciligi. Parmaklarımi nasil incelticem ben. Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler :dua:
ödem var demek ki parmaklarıızda. bol su az tuz.

Slm. Ben de 52 ile hamile kaldim. Dogumdan sonra 51 e dustum. Kizim suan 3.5 yasinda ama ben hala o alyansimi kullanamiyorum. Beninki de el isciligiydi ve genisletemedim. Aslinda parmagima oluyo ama parmagim hemen sisiyo. El isciligi olanlar biraz enli oluyo. Sanirim onunla alakali. Ben yenisini alarak cozume ulastim.

bende eski alyansimi takamiyodum, zaten kendisinden nefret ediyodum kv sagolsun,
yenisini aldim cok mutluyum ve evt odem kalmistir odem atici kurler falan avr arastirip kullanabilirsin.

Şişkinlik ve ödemi atamamışsındır vücudundan.
Bu kadar stres yapma, benim de alyansım uzun süre parmağıma girmedi.
Aynı şekilde 5 taş yüzüğüm vardı alyansım ile taktığım, o hele hiç bir şekilde girmedi parmağıma.
Zannedersin başka birinin elini takmışlar koluma, çok moralim bozulmuştu.

Fakat sıkma canını, hepsi geçecek.
Sadece bazı kişilerin vücut yapıları daha geç atıyor ödemi.
Bende de öyle oldu boş yere stres yapma eski kilona ve hatta altına bile ulaşacaksın.

Sen yine iyi, ben 70 kiloda hamile kaldım 86 kilo ile doğum yaptım.
O kadar iriydim ki yarım dünya gibi, bebekte iriydi maşallah 35 hafta +5 günlük doğdu 3,275 gr'dı.
Dr demişti zaten iri bir bebek diye.

oğlum şu an 2 yaşında ve ben anca doğum kilolarımdan kurtulup altına indim.
63 kg oldum nihayet daha da fazlam var düşüncesindeyim...
Bende acayip sis gorunuyordum. Ayak bileklerim ayaklarimla bütünleşmişti sanki. Doğumdan eve geldiğimde sadece 4 kg gitmiş ben daha fazla si gitmiştir diye beklerken :) parmaklarim zaten çok ince değildi şimdide yuzugum denk gelmeyince kotu hissediyorum kendimi. İçimi rahatlattiniz çok tesekkur ederim :)

8 aylık bebeğiniz olduğuna göre yorgunluğa bağlı Odeminiz vardır. Kesinlikle ödem attırıcı bişey kullanmayın. Bol su için, zeytin turşu salamura vs yemeyin tuzu şekeri kesin. Emziriyor iseniz asla ödem attırıcı kullanmayın.regli doneminde uzun uzun bebekten dolayı mümkün olamayabilir duş alın ama ılık su ile
Su içmeye calisiyorum. Zaten doğumdan sonra 5 kilo alinca 4 aydir filan şekeri ekmeği kestim 11 kilo verdim. Tuza da dikkat edicem. Tesekkur ederim :)

Bende acayip sis gorunuyordum. Ayak bileklerim ayaklarimla bütünleşmişti sanki. Doğumdan eve geldiğimde sadece 4 kg gitmiş ben daha fazla si gitmiştir diye beklerken :) parmaklarim zaten çok ince değildi şimdide yuzugum denk gelmeyince kotu hissediyorum kendimi. İçimi rahatlattiniz çok tesekkur ederim :)
Ya bilmem mi öyle oluyor insan. Hele psikolojimi anlatamam "bu karnım böyle mi kalacak" diye dehşete düşmüştüm. Doğum yaptığım halde içimde birşey unutmuşlar gibi geliyordu bana... :-):-)
Hepsi geçecek, sadece daha erken. Herkesin bünyesi farklı bir birinden. Bir elin 5 parmağı bir birini tutmuyor ki, bünyeler tutsun.

Sıkma canını. O alyansta parmağına olacak eski kıyafetlerinde.
Sadece zaman ver kendine. Emzirme döneminde diyet yapma zaten, bırak evladın güzel güzel alsın vitaminleri senden.
Sonrasında diyet yaparsın veya yediklerine daha dikkat edersin o kilolar gider hiç üzülme...

ah konu sahıbı :KK70: sen bendekı odemı hıc sorma
sol ayagım sag ayagımdan 1 numara buyuk :KK70: ve ayak numaram okadar buyudukı gecen gun 41 numara ayakkabı aldım :KK70: :KK70:

ne kadar su ıcsemde gecmıyor ustelık...
doktor olabılır sogumdan sonra bu zamanla gecıdek dedı
Bende zaten ayaklarimdan pek memnun değilim topuklu ve babette 38 giyiyorum sporda 37 ama ayaklarim tarakli boyuna gore aliyorum eni zamanla aciliyor :halay:zaten enine gore alsan bi 39 40 almak lazim. Hamileyken de eni boyu bir oldu sanki çok fenaydi da normale dondu gibi artik şükür.

Ya bilmem mi öyle oluyor insan. Hele psikolojimi anlatamam "bu karnım böyle mi kalacak" diye dehşete düşmüştüm. Doğum yaptığım halde içimde birşey unutmuşlar gibi geliyordu bana... :-):-)
Hepsi geçecek, sadece daha erken. Herkesin bünyesi farklı bir birinden. Bir elin 5 parmağı bir birini tutmuyor ki, bünyeler tutsun.

Sıkma canını. O alyansta parmağına olacak eski kıyafetlerinde.
Sadece zaman ver kendine. Emzirme döneminde diyet yapma zaten, bırak evladın güzel güzel alsın vitaminleri senden.
Sonrasında diyet yaparsın veya yediklerine daha dikkat edersin o kilolar gider hiç üzülme...
Göbek benimde çok kötüydü ya sezeryandi bide doğumdan eve gelince 4 kilo vermiştim dedim zaten çocuk 3,400 kesin gerisini icerde unutular :) hep böyle kalicak sanmistim ama toparlandi şükür. Diyet yapmiyorum cabim sadece ekmeği ve şekeri kestim şükür toparlandim baya. Hamile kalmadan önceki en son aldigim pantolonuma zor da olsa girebilmek çok mutlu ediyor beni :)

Back
X