Alyansimi kaybettim:(

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.416
11.122
Tabiki tek derdim bu degil ama iste epey uzuluyorum...
Gecen hafta esimle sehir disinda tatildeydik.iki yillik evliyim ve her denize girdigimde alyansimi mutlaka cikartirdim.
O gun cikartmayi unuttum denize girdim ve bi anda denizin yuzugumu alip goturdugunu hissettim....yaklasik deniz gozlukleriyle iki saat aradik ama bulamadik.oyle icim acidiki..biz cok zorluklarla evlendik cok ve manevi yonu cok agir basiyor.yuzugumu cok seviyordum.parmagimin bos olmasi acitiyor icimi..

Esim epey moral verdi o gun..senden onemli degil,aynisini yaptiririz diyor..yarin yaptiracagiz...marmaranin sularinda icinde nisan tarihim ve esimin adinin yazildigi yuzuk cook uzagimda artik....
Oysa bi omur takacaktim...ikinci yilda kaybettim..
Onca derdin arasinda dertmi demeyin..epey canim sikiliyor iste elimde degil:KK43: yenisi ve aynisi gelecek ama fotograflarda bile bakarken cok uzuluyorum..cok dikkatli olun benim yaptigim hataya dusmeyin:KK43:

Ben de geçen hafta tektaşımı kaybettim evde. Temizlik yaptiktan sonra da cikmadi hicbiyerden :KK43: insan yine de cok üzülüyor ya eşim almıştı sonuçta. moralim bozuluyor aklima geldikce :mad:

Tabiki tek derdim bu degil ama iste epey uzuluyorum...
Gecen hafta esimle sehir disinda tatildeydik.iki yillik evliyim ve her denize girdigimde alyansimi mutlaka cikartirdim.
O gun cikartmayi unuttum denize girdim ve bi anda denizin yuzugumu alip goturdugunu hissettim....yaklasik deniz gozlukleriyle iki saat aradik ama bulamadik.oyle icim acidiki..biz cok zorluklarla evlendik cok ve manevi yonu cok agir basiyor.yuzugumu cok seviyordum.parmagimin bos olmasi acitiyor icimi..

Esim epey moral verdi o gun..senden onemli degil,aynisini yaptiririz diyor..yarin yaptiracagiz...marmaranin sularinda icinde nisan tarihim ve esimin adinin yazildigi yuzuk cook uzagimda artik....
Oysa bi omur takacaktim...ikinci yilda kaybettim..
Onca derdin arasinda dertmi demeyin..epey canim sikiliyor iste elimde degil:KK43: yenisi ve aynisi gelecek ama fotograflarda bile bakarken cok uzuluyorum..cok dikkatli olun benim yaptigim hataya dusmeyin:KK43:

seni çok iyi anlıyorumHoppa
benim eşim de çok söylerdi alyanslara dikkat etmek lazım denizde diye, bir sene tatilde kaybetti yüzerken, çok aradık, bulamadık, eşim çok üzüldü
aynısını yaptırdık ona ama ertesi sene de ben yaptım aynı hatayı...benimki de gitti, onu da çok aradık, bulamadık:KK43:
(yine yaptırdık ama şimdi düşününce bile içim bir cız etti :KK75:)

ben o zaman şöyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışmıştım
birbirimizin adı birbirimizin kalbine yazılmış, denizde de sonsuzluğa ulaşmış :KK37:
kaaaaç sene geçti, hala aşkımız devamHoppa
sizinki de böyle olur inşallah :KK36:

Zaten onun icin uzuluyorum.o esya degildiki..bi omur soz verdigimiz evliligimizin simgesiydi..ama iste maneviyati cok onemliydi..dediginiz gibi belki zamanla kabullenecegim
O anılarınızın eşyası. O olmasa da anılarınız duruyor. Çok üzülmeyin. Ben takmıyorum bile yüzük, anlamı olmadığı için değil, fazla anlam yüklemediğim için.

ben sana kaybettiklerimi sıralıyım:
sınava girecektim kolumda saat vardı çıkart dediler bi baktım saat yok:KK57: yolda gelirken düşmüş meğer.
yine bi sınav başvurusu için koştururken tek taşım kayboldu.
yakın zamanda alyansım wc ye düştü.:mad:
veee daha bir ay bile kullanmadığım küpelerim piknikte çantamdan düşmüş ben kaç gün sonra farkettim.:KK61:

Benim eşim daha balayında kaybetmişti yüzüğü :) Aynısından yaptırdık tekrar.. O çok duygusal davranmamıştı gerçi ama ben olsam kahrolurdum heralde :KK43:

Biz hiç takmayiz evlenirsen alindi milattan önce.adet yerini bulsun işte öyle bilmem nerdedir besyuz kere kaybolmuştur herhalde.

Oyle..ama elden bisey gelmiyor iste:KK43:
Yine sizinkisi evden cikar benimkinde hic umut yok gitti
bende evde kaybettim ama cıkmadı hem tektasımı hem alyansımı hemde seytan aldı götürdü diyorum artık yok yok yok cünkü temizlik yapıyodum camın kenarına koydum yok gittii nabalım allah yenisini aldırmaya kısmet etsin insallahh

size hak veriyorum ben olsam ben de çok üzülürdüm ama cana geleceğine mala gelsin...
eşiniz ne güzel anlayşla karşılamış..

Ben neden bu kadar duygusal değilim yaaa :mad:
biz güzel modeller çıktıkça yeniliyoruz alyansları...napim sürekli daha güzelini görüyorum :KK22:

C
benim eşim de çok söylerdi alyanslara dikkat etmek lazım denizde diye, bir sene tatilde kaybetti yüzerken, çok aradık, bulamadık, eşim çok üzüldü
aynısını yaptırdık ona ama ertesi sene de ben yaptım aynı hatayı...benimki de gitti, onu da çok aradık, bulamadık:KK43:

birbirimizin adı birbirimizin kalbine yazılmış, denizde de sonsuzluğa ulaşmış :KK37:
Çok romantiksin:KK72:

Şuraya bir nazar boncuğu konduralım :nazar: :KK19:

ben de kaybediyorum..
ama hiç bu kadar anlam yükleyip üzülmedim..
önemsemediğimden mi?
hayır elbette önemsiyorum ama yapabileceğim birşey yok.

X