Kızlarr ßugün ßu yağı aLdım amaa daha önce ßu sitede gordugumde sanki yanında ßöyle $ırınga gißi ßir $eyi vardı ama ßenim aLdıgıımm farkLı....ßenimkinde İstanbul ßosphorus Ten Çam tereßentin yazıyor......Yarından itißarenn denemeye ßa$Liyorumm $ampuanımLa karı$tırıpp yapacagımm..Yanında da ßadem yagı aLdımm... onu daa ka$ımaa kirpikLerime faLan kuLLanmak için..SonuçLarıı ßuraya yazacagımm
Ölçüsüne çok dikkat et canım benim koca şişe şampuanım 1 kapak attım diye su gibi oldu ve çöpe gitti:bbo:
damla damla katman lazim canimm bi yerde 20 damla diye okumustum hatta..
icine badem yagi da kat kurutmasin sacini..
kipriklerine surerken de dikkat et gozune kacarssa coook zararliymis.
canımcım ßadem yagını sürüyorum kirpik ve ka$ için.. tatLı ßadem yagı oLdugundan ßir $ey oLmadı çok $ükür $imdiye kdr.. ama taßii ßiraz suLandırıyorr gözümüü saßah kaLktıgımda çapak çapak oLuyor..
Camtereßentini sadece $ampuanLa kuLLansam oLmaz mı yani?
canımcım ßadem yagını sürüyorum kirpik ve ka$ için.. tatLı ßadem yagı oLdugundan ßir $ey oLmadı çok $ükür $imdiye kdr.. ama taßii ßiraz suLandırıyorr gözümüü saßah kaLktıgımda çapak çapak oLuyor..
Camtereßentini sadece $ampuanLa kuLLansam oLmaz mı yani?
Saçların yağlıysa hiçbişeycik olmazkaydirigubbakcemile
dediğim gibi ben 1 kapak kattım hiç kurutmadı, sertleştirmedi saçımı (saçıkm yağlı)
Ama şampuan su gibi olduğundan bıraktım kullanmayı
olur tabiki canim ama cam terebentini saclari cok kurutur dengelesin diye icersine biraz badem yagi bi kasik da bal kat.. misler gibi olursun insallah
bende kullanıyorum şampuanın içinde, ilk başta dökülme oldu, ama sonradan geçti şimdi tek tük . bide yumuşacık yaptı sacımı hıc vazgecçmicem zemuszemusBu çam terebentini şampuanımın içine koydum.1 hafta oldu ama benim saçımı döküyor.
Böyle bir sorun yaşayan oldumu ? Acaba saçın alışma süresi falan mı?
Yoksa bırakmam mı gerekiyor bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?