- 20 Temmuz 2011
- 763
- 19
- 318
- Konu Sahibi jigglyypuff
-
kızlar tamam anlıyorum eşleriniz aileleri falan çok bunaltıyo ama neden üstesinden gelemiyoruz? ya gülüp geçin ya kaynana dedikodu yapsın oturun kendinizi onla çekiştirip gülün ne olcak sevgi gösterdikçe utancaklar eşinizede yazıktır ya ailedir atamıyo adamlar. ben de gıcık oluyorum bazen ama içimde tutmuyorum yüzlerine açık açık söylüyorum ben öyle sevimli anlatıyorumki sanırım hem gülüyolar hemde anlayıp dikkat ediyolar ya lütfen aramızda evlenecek olanlar var önyargılı yaklaşılıyo bu konulara. hepimiz doğum yapmasak bile anneyiz mutlu anneler olmaktansa huzursuz çocuklar yetiştiriyoruz sonra da şiddete karşıyız diye yürüyoruz hatalı bizleriz aslında gerçekten!
size kendi durumumdan bahsedeyim biraz 21 yaşındayım eşimle çok ciddi sorunlar yaşadık şiddete bile mağruz kaldım(kesinlikle kabullenmiyorum) bebişim var ve üniversite öğrencisiyim aynı zamanda anne babamsa ayrı. babamla görüşmüyorum annemlede son 6 aydır görüşüyorum küçüklüğümden beri görmedim.yaşıma göre öyle çok şey yaşadımki...doğumumu bile tek başıma yaptım düşünün. ben hala mutluyum benden kötü durumda olanlarınız muhakkak var gülümseyin ya ben artık gülen arkadaşlar görmek istiyorum.bu forumu çok seviyorum ve mutlu bayanlar görmek istiyorum .yıllardan beri kaynana muhabbeti var kızlar küçücükken zaten oyunlarda bile dolduruluyo ben hatırlıyorum ''kaynana kayınbaba tüüü çatla''' diye bi şarkı vardı sadece önyargılıyız bence
Bir derdim var kısmında mutlu bayanlar aramak zor olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?