ama ben cidden sıkıldım...

jigglyypuff

Yoğun ve yorgun günler...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
763
19
318
kızlar tamam anlıyorum eşleriniz aileleri falan çok bunaltıyo ama neden üstesinden gelemiyoruz? ya gülüp geçin ya kaynana dedikodu yapsın oturun kendinizi onla çekiştirip gülün ne olcak sevgi gösterdikçe utancaklar eşinizede yazıktır ya ailedir atamıyo adamlar. ben de gıcık oluyorum bazen ama içimde tutmuyorum yüzlerine açık açık söylüyorum ben öyle sevimli anlatıyorumki sanırım hem gülüyolar hemde anlayıp dikkat ediyolar ya lütfen aramızda evlenecek olanlar var önyargılı yaklaşılıyo bu konulara. hepimiz doğum yapmasak bile anneyiz mutlu anneler olmaktansa huzursuz çocuklar yetiştiriyoruz sonra da şiddete karşıyız diye yürüyoruz hatalı bizleriz aslında gerçekten!

size kendi durumumdan bahsedeyim biraz 21 yaşındayım eşimle çok ciddi sorunlar yaşadık şiddete bile mağruz kaldım(kesinlikle kabullenmiyorum) bebişim var ve üniversite öğrencisiyim aynı zamanda anne babamsa ayrı. babamla görüşmüyorum annemlede son 6 aydır görüşüyorum küçüklüğümden beri görmedim.yaşıma göre öyle çok şey yaşadımki...doğumumu bile tek başıma yaptım düşünün. ben hala mutluyum benden kötü durumda olanlarınız muhakkak var gülümseyin ya ben artık gülen arkadaşlar görmek istiyorum.bu forumu çok seviyorum ve mutlu bayanlar görmek istiyorum .yıllardan beri kaynana muhabbeti var kızlar küçücükken zaten oyunlarda bile dolduruluyo ben hatırlıyorum ''kaynana kayınbaba tüüü çatla''' diye bi şarkı vardı sadece önyargılıyız bence

kızlar tamam anlıyorum eşleriniz aileleri falan çok bunaltıyo ama neden üstesinden gelemiyoruz? ya gülüp geçin ya kaynana dedikodu yapsın oturun kendinizi onla çekiştirip gülün ne olcak sevgi gösterdikçe utancaklar eşinizede yazıktır ya ailedir atamıyo adamlar. ben de gıcık oluyorum bazen ama içimde tutmuyorum yüzlerine açık açık söylüyorum ben öyle sevimli anlatıyorumki sanırım hem gülüyolar hemde anlayıp dikkat ediyolar ya lütfen aramızda evlenecek olanlar var önyargılı yaklaşılıyo bu konulara. hepimiz doğum yapmasak bile anneyiz mutlu anneler olmaktansa huzursuz çocuklar yetiştiriyoruz sonra da şiddete karşıyız diye yürüyoruz hatalı bizleriz aslında gerçekten!

size kendi durumumdan bahsedeyim biraz 21 yaşındayım eşimle çok ciddi sorunlar yaşadık şiddete bile mağruz kaldım(kesinlikle kabullenmiyorum) bebişim var ve üniversite öğrencisiyim aynı zamanda anne babamsa ayrı. babamla görüşmüyorum annemlede son 6 aydır görüşüyorum küçüklüğümden beri görmedim.yaşıma göre öyle çok şey yaşadımki...doğumumu bile tek başıma yaptım düşünün. ben hala mutluyum benden kötü durumda olanlarınız muhakkak var gülümseyin ya ben artık gülen arkadaşlar görmek istiyorum.bu forumu çok seviyorum ve mutlu bayanlar görmek istiyorum .yıllardan beri kaynana muhabbeti var kızlar küçücükken zaten oyunlarda bile dolduruluyo ben hatırlıyorum ''kaynana kayınbaba tüüü çatla''' diye bi şarkı vardı sadece önyargılıyız bence

Bir derdim var kısmında mutlu bayanlar aramak zor olsa gerek :1:

Vallahi bazen diyorum ki "iki günlük dünya bee ne demeye mutsuz oluyorsun gereksiz fani şeyleri kafana takıyorsun?"
sonra bir iki saat sonra kayboluyor bu düşünce keşke her zaman böyle pozitif olabilsek :26:

her seferinde diyorumki takmicam hatta takmıyorum umursamıyorum diyorumm hatta hatta bazen akıl veriyorum (sanki kendim çok yapıyormuşum bu dediklerimi gibi)
takmayın amannn boşverin diyorum ama en ufak bişeyde gözüme uyku girmiyor yok niye dedi,neden dedi,keşke susmasaydım,neden şöylede demedim ki falan filan vs. derken kendimi bitiriyorum ama engelde olamıyorum dün akşam yine öyle oldu ayyy ben ne yapıcam bu beni değiştirmeli ama olmuyorki:1::1:

böyle bır konunun "bır derdım var "kosesıne aclmasında kı amac nedır anlamıyorum ben de..
yanı tamam ,sen sıkılmıs bunalmıs olabılırsın ama ınsanların dertlerı var kı dertlerını paylasıyorlar.
zaten "bır derdım var"kosesınun de amacı bu degıl mı :26:
sen dertlerı okumakdan bunalıyorsan okumazsın o zaman tatlım .:34:
senı kırmak ıcın boyle yorum yapmadım yanlıs anlama benı ama ,"bır derdım var "kosesın de mutlu
ınsan bulmak bıraz zordur

Valla ben mutluyum bende çok şey yaşadım annem küçükken öldü yurtta kaldım babam sorumsuz biri sonra evlendim aldatılıp terkedildim bebeğimle ortada kaldım kayınvaldem bana sahip çıktı ben çalıştım o bebeğime baktı sonra kızımın babası o kadından çocuk yaptı o zaman boşandım evi terkettim gidicek yerim yok diye halamda kaldım çalıştım kızım babannesindeydi sağolsun ailesi çok iyi biriydi hala arkamdan ağlar oğlunu eve sokmuyor reddetti benim için hep dua eder sonra evlendim şimdi ikinci kızıma hamileyim devlet memuru oldum sınavları kazanıp şimdi huzurluyum tabi bu anlattıklarımın yanında çok ayrıntılar var dayak , karakolluk, erkeklerin asılmaları , geçim sıkıntısı, birçok şey bunlar böyle hemen yaşanmadı seneler oldu bunada şükür şimdi eşim çok iyi bir çok rahatım öbür salakta pişman çok yalvardı ağladı şimdi onla dost hayatı yaşıyor bide kızları var sürünüyorlar allah beter etsin bide o kadın yabancı değildi onun uzaktan akrabası bizimde arkadaşımız aynı iş yerinde aynı mahallede oturuyorduk dul bir oğlu vardı yaaa işte böyle şimdi huzurluyum ama yaşadıklarımı asla unutmadım ve unutamıyorum bende çok büyük hasarlar bıraktı işte o yüzden erken evliliği tavsiye etmiyorum ben evlendiğimde 18 yaşındaydım 20 yaşında anne oldum arkadaşlarım çocuk yapma erken derken ben olsun daha iyi olur evliliğimiz pekinleşir bir bağımız olur diyordum olan çocuklara oluyor kimseye birşey olmuyor oda sende evlene biliyorsun başkasına aşık da oluyorsun seviyorsun da o pişmanlıklar acılar unutulmuor. Kendinizi hiç bir zaman ezdirmeyin otariter olun kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyin götü kalkıyor ben yaptım onu üstüne titriyordum askerliğini bekledim baktım ona parasını yolladım evi ben dayadım döşedim o askerdeyken taksit ödedim durumu yokto aman sıkılmasın diye evlenince ailesiyle oturdum babası işsiz diye daha neler neler ama sonuç insan kendi kendine tedaviedebilir bana şimdi eşim çok yardımcı oldu piskolojim çok bozuktu azmı uğraştı bırakıp kaçtım onu intihara kadar gittim hep ağlıyordum evlenirken birşey yoktu ama o akşam yaklaştırmadım kendime aylarca böyle sürdü o da sabretti beni tatile götürdü ne istersem yaptı hiç kırmadı sonra düzeldim alıştım konuşurken iyiydik başka ev başka insan tuğaf geldi sağolsun ailesi da beni el üstünde tutarlar bana düğün bile yaptılar tek erkek eşim evimi ben nasıl istersem o şekilde düzdüler şimdi kızım 3 yaşına girecek bir kızımdaha oluyor 5 aylık hamileyim eşimi seviyorum

canım söylediklerinde belki haklısın ama kayınpederinden tokat yiyen insanlar var ne yapsın onlar da kendilerine bi tokat mı atsın???? kayınvalidesinden 'inşallah bebeğin karnında seninle geberiri' diye beddua duyan glinler var.. inşallah anneciğim deyip geçiştirsin mi o insanlar bunu...

maalesef bzaı şeyler yenilir yutulur cinsten değil.. keşke senin bu söylediklerinin yarısını da vicdansız insanlar yapsa gelinini kusurunu görmese gülüp geçse ama olmuyor iştee...

Arkadaşım mutlu kişiler görmek istiyorum yazmış ama aslında bu da bir dert topiği.

Şimdi herkes ufaklıktan beri çektiği bir takım sıkıntıları yazacak.
Dertliler burayı da basacak.

Allah dermansız dert vermesin.

Back
X