Bu arada o bahsettigim eski patronum bana dis geciremeyince ugrasmak adina cumartesileri de ise gelmemi istedi. Halbuki bastan anlasmistik ben asla calismam demistim. Baktim ortam geriliyor ciktim hemen isten. Suan patronum bir isi bitirdigim zaman bana tesekkur ediyor, hurmet gosteriyor, benim kendi ozel isimle ilgili bir gun yardimci olmak amaciyla aksam 7 gibi aradi, ozurler, insallah rahatsiz etmedimler... Karli yagmurlu havalarda erken cikariyor, arabamla ise gittigim icin acele edip kaza yapmiyim diye ozellikle "bak gec kalmissan aman acele etme sag salim gel" demeler... Hala boyle bir yerde calistigima inanamiyorum. Eger onceki isyerimden cikmasaydim iyice yuzgoz olup huzurum kalmayacakti. Iyi ki cikmisim, iyi ki...
Eski isyerimde ne yapsam yaranamazdim hatta cikarken cokta onemli degil bize eleman mi yok havalarina girdiler. Sonra telefonlar gelmeye basladi, wolfrog hanim falanca konuda takildik, filanca hususa bi bakar misiniz... Bi iki kere yardim ettim sonra acmadim telefonlarini. Isyerinden arkadaslardan haberleri geliyordu, rezil olmuslar. Suan ayda bir eleman degistiriyorlar, gelen gidiyor...
Yani demem o ki yeter ki kendin icin bir adim at. Kimse yerinizi tutamaz emin olun.