- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi honeysuckle
aynen..bunun farkindayim
Siz farkındasınız ama işvereniniz daha da farkında.
Silkinin bir kendinize gelin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen..bunun farkindayim
Dedim ya 6'da mesai biter diye...11'de arayan patronun telefonunu açmayacaksın bu kadar basit....
Yanı mesela ben kullanmıyorum ve yıllık izin ücretımı alıyorum :))Ne demek özelde işlemiyor yasalar? Ben de 20 yıldır özel sektörde çalışıyorum. En iyi şirketlerde hem de...Olur mu öyle şey? Siz kendinizi ezdirmeye alışmışsınız, arabesk edebiyatı yapmak hoşunuza gidiyor ya da....Yıllık izin kullanamamak diye bir şey YOK!!! Size o izni vermek zorunda. Ama işten ayrılırken bunların toplu parasını alacaksınız, bu daha çok işinize geliyordur, o yüzden siz kullanmıyor olabilirsiniz. Ya yıllık izin ya da sözleşmemi fesh ediyorum dersiniz, yasal hakkınızdır, kıdem tazminatınızı da alıp işten çıkarsınız. Yok öyle yıllık izin kullanamamak filan yani...
milletin icinde saçma sapan tavirlara maruz kalinca olmuyor böyle yada ben yapamiyorum
patronun vakti saati yok saat gece 11de bile arayip bilet vb is vermisligi var
Katiliyorum sevgili konu sahibesi is bulun ve ayrilin ne demek patron esip gurluyor cocuk degilsiniz ozguveninizi sarsmis sizin yasibiz 40 yani ezilecek yasta degilsiniz bilayre zaman kendini savunma zamani lutfen tirnaklar biraz ciksin sesiniz gurlessin siz kendinizi saymazsaniz baskasi hic saymaz borcunuz var tamam ama is bulmak cokta zor olmasa gerek 8 senelik birikimden sonra daha profesyonel calisan insanlarin yaninda kiymetli olursunuz is bulduktan sonra size kizdiginda belirtin karsisinda kizi olmadigini haddinine nezaket sinirlari icinde bildirin anladigim kadariyla zarif birisiniz ama suda var herkese anlayacagi dilde konusmalisiniz kabalasmadan benim basimdan gecen vir olayi anlatayim bende bir zamanlar boyle ice kapandim ozguvenim gitti sevgili arkadaslarimin bu konuda bayagi emegi gectui onlarida buradan anayim intikamim daha bitmedi onuda belirteyim...neyse donelim konumuza sevdigim abla dedigim biri baktim zamanla beni asagilamaya calisiyor bir gun kin tutmanin gunahi varmi diye sordum sevgi hocamiz bana dediki siz cok mutevazi bir insan olabilirsiniz ama kendinizi enayi yerine koydurmayin dedi...birde kisisel gelisime bakinmistim orada yaziyor sen kaldirabilirsen onlarda kaldirir...pek aramiz iyi simdi o ablayla ayni tondan karsiliklarini alinca geri cekildi hak verilmez alinir az once arkadaslarima ettigim sitem ve kizginlik ben kendimi savunmadigim icin icimde kaldi bana zarar verdi farkindayim ama kurtulacagim en kisa surede insaAllah herseyin vakti var ha eskisi kadar kizmiyorum o ayri ama icimdeler kendi kendime yaptim zamaninda bir iki lafla kendimi savunsaydim bu kadar icerlemezdim tavsiye ederim heleki patron kimdir? BorclariniIn esiri olmayin hemen is arayinÖnce iş arayın
Çalışmaya devam edin şu anki yerde
Daha iyi iş bulunca şu ankini bırakın
Yeni iş bulmadan şu ankini bırakmayın
zaten burda konu acmamim sebebi buSiz farkındasınız ama işvereniniz daha da farkında.
Silkinin bir kendinize gelin.
Kendi isinizi kurun.
Benim eski patronum iş saatleri dışıda bir kaç kere aradı hem de eften püften sebeplerle. İşe gittiğimde de sorabileceği şeyler için aramaya başlamıştı. Baktım böyle olmayacak, teli açmadım, sesini kıstım kenara attım. İşe gittiğimde "wolfrog aradım ama görmedin galiba" dediğinde "ben evde telefon kullanmıyorum, sesi de kısıkta kalıyor" dedim. Bir kere de "mail hesabını telefonuna kur istersen" dedi ben de "benim telefon ikinci mail hesabını kabul etmiyor" dedim. Baştan alıştırmadım yani. Herkesi de arardı, mail atardı, bir tek beni arayamazdı.
en basiti internet sitelerindeki ilanlara başvurun
şimdi 2. mesajım reklam sanacaklar diye site ismi belirtemiyorum ama internete muhasebe iş ilanları yazın çıkar
tecrübeniz çok gerçekten iyi bir alternatif bulabilecğeinize inanıyorum
Kariyer.nete CV bırakın.
hosgeldin
oradan dönüş oluyormu canim
hosgeldin
oradan dönüş oluyormu canim