Ama beni bi duyan yokmu?

ipekhmd

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
40
10
13
39
Mrb kızlar bendeyeni kkatıldım aranıza adetimden 2 gün önce test yaptırdım değerim 159 çıktı bi 40 saat sonra tekrar yaptırdım 411 çıktı sizce çoğul gebelik olurmu?

Canım gebeliğin hayırlı olsun ilk önce.sağsalim kucağına alırsın inşallah.çoğul gebeliğin betahcg ile kesin kanıtlanmış bir durumu yoktur.ama çoğul gebeliklerde bazen beyahcgde artış gozukebilir.en kesin metice uktrasondur. Benim ilk çocuğumda daha adetime 4 gün varken beta dğerim 2300 du.ama tek gebelikti. Şimdi 7 haftalık gbeyim benimde değer olduğundan daha çok katlanmıştı ikiz olabilir mi dedik yok dedi doktor.kısmet hayırlısı.sağşam olsun 1 tane olsun senin olsun canım

Cok tesekkur ederim cnm ole tabiki hiç farketmez sağlıklı sihhatli olsun 1 tane olsun ya bizim her iki tarafta ikiz var ondan bu kadar merak icindeyim:)

Allahım gönlüne göre versin inşallah.evet bizimde ailede ikiz çok bende çok merak ediyordum.kalp atışını dinledikten sonra tek bebeek dedi doktor ama hala aklımda acaba olabilir mi ikiz diye geçiyor

Allahım gönlüne göre versin inşallah.evet bizimde ailede ikiz çok bende çok merak ediyordum.kalp atışını dinledikten sonra tek bebeek dedi doktor ama hala aklımda acaba olabilir mi ikiz diye geçiyor

Ins olur cnm hayirlisiyla sağlıklı olsun da ins:)

Adet günümde 20 çıktı değerim 2 gün sonra 78,hep 3 katı arttı ve ikiz bekliyorum.Olabilir ama en kesin sonuç ultrason muayenesinde belli olur :)

Adet günümde 20 çıktı değerim 2 gün sonra 78,hep 3 katı arttı ve ikiz bekliyorum.Olabilir ama en kesin sonuç ultrason muayenesinde belli olur :)
canım merhaba yıllar geçmiş üstünden çocuklareın doğmuşlardır inş.sağlıklı ömürler versin.canım bende bu konuda meraktayım yazımı görürsen cevaplarmısın.normal yollamı hamile kaldın.bende normal yolla hamile kaldım.ilk beta 8 şubatta 128.3 çıktı 10 şubatta 386.6 çıktı.3 kat artmış.bugün yine yaptırıcam.canım senin normal yolla hamile kaldıysan beta hep 3 katmı arttı.okumadığım topik kalmadı.bugün hesaplayıcıya göre 4 haftam bitiyo.bu yazımı okuyan olursa bilen birisi cevap verirsede sevinirim.ilk beta döngü günümde yapıldı daha sonraSI 2 GÜN SONRA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…