Nolur bana ön yargida bulunmadan bu yazimi okuyun, inanin hepinize ihtiyacim var

Bundan 2 yil önce biriyle tanismistim, önce aylarca normal arkadastik. Sonra aramizda bi kivilcimlanma oldu, bu büyüdü ve bana beni sevdigini söyledi. Zaten bende onu sevmeye baslamistim. Haliyle bir cift olduk. Cogu zamanimiz beraber geciyordu.
Beraberligimizin 8-9 ay sonrasi ben ondan biraz süphelenmeye basladim. Bazen beraberken ona telefon geliyordu, hesap verircesine konusuyordu, surdayim burdayim vs.. Sadece bakiyordum ona ama anlam veremiyordum. Soruyordum kimdi diye, iste arkadasim, kardesim vs vs. diyordu. Zaman gectikce ben iyice süphelenmeye basladim, evli felanmi bu diye. Sordum kendisine, cok büyük yeminler etti evli degilim dedi.
Zaman gectikce benim süphelerim dahada artmaya basladi. Birgün onun akrabasi olan birisine telefon actim, sana birsey soracagim ama lütfen beni kiz kardesin yerine koy ve bana dogruyu söyle dedim. X evli felanmi dedim. Oda bana demesinmi, evet evli 1 cocugu var karisida simdi 5 aylik hamile, hatta dün karisini gördüm..
O anda beni kursuna dizseler okadar aci cekmezdim. Sanki felc oldum, öldüm bittim.
Agladim sizladim X´e mesajlar cektim agir konustum hakaret ettim. Oda bana telefon acti ama ben telefona bakmadim. Bana mesajlar yazdi, yok öyle birsey ben evli degilim, ne karisi ne hamilesi, yalan bu dedi, yine bana büyük yeminler etti. Annesinin babasinin üzerine yemin etti, yalan bu duyduklarin dedi.
Salak ben haliyle okadar yeminden sonra inandim ona. Hersey normale döndü, aradan yine birkac ay gecti. Birgün baktimki X beni ariyor, haliyle telefonu kaldirdim, telefondaki X degil birtane kadin. Sen kimsin dedi bana, bende ona sen kimsin dedim. Kadin bana, ben X´in karisiyim deyince, ben yine büyük bir deprem yasadim ve nefesim kesildi o anda. Sen X´in esimisin yani dedim. Evet esiyim 2 tane cocugumuz var dedi.

Tabi yine ona birsürü mesajlar yazdim, hakaret ettim ayrildim. O yine inkar etti, hep inkar etti. Iyice beni delirtti, actim birgün telefonu kizdim bagirdim. Neden yalan söyledin dedim, artik adim gibi eminim sen evlisin karin beni aradi dedim. Mecburen kabullendi ozaman, inkari birakti. Tek söyledigi sey, karimla mutsuzdum,istemeyerek evlendim,esimden ayrilmak istiyorum ama ayrilamiyorum, bütün asiret karsi cikar dedi (doguluydu kendisi) seni seviyordum, benden ayrilirsin korkusuyla sana yalanlar söyledim dedi, agladi, yalvardi..
Bende sen benimle oynadin sevmedin, evliydin sadece amacin degisiklik yasamakmis vs gibi laflar ettim. Oda hep sevdigini söyledi, sevdigi icin yalan söyledigini anlatti sürekli. Sana ispatlayacagim seni sevdigimi dedi kapatti telefonu. Ertesi gün gitmis omzuna benim ismimi dövme ile yazdirmis, bana resmini yolladi email ile. Önce inanmadim, gecici dövmedir dedim. Sonra beni tehtit etmeye basladi, bulusmak icin. Nekadar yok desemde, gelirim evini basina yikarim, geleceksin vs gibi laflar etti. Korktum, son defa güzellikle konusayim o yoluna ben yoluma gideyim dedim. Bulustuk ve gercekten gördümki omzundaki gercek dövme benim ismimi yazdirmis

Esi beni tekrar aradi, bana küfürler etti. Bende tekrar söyledim, bilmiyordum evli oldugunu bana yalan söyledi, lütfen bana kizma, zaten ayrildim vs dedimsede, kadin hala israrla bana agir konusuyordu. Sonra telefon numaramida degistirdim.
Simdi X´in bana hicbirsekil ulasma sansi yok, tek email disinda. Tamamen uzaklastim ondan.
Ama cok feci aci cekiyorum

Aranizda evli olan arkadaslar, lütfen bana kizmayin, yemin ederimki ben bilmiyordum onun evli oldugunu

Ama ben ona ragmen ayrildim, uzaklastim, bulusmadim, Cildirasiya aci cekiyorum simdi, ne yapayim ben, nolur birsey söyleyin