ama FSH e2 prolaktin tahlilleri

mavisim44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
27
1
1
37
merhaba arkadaşlar. ben bebek isteyen bikadınım.bir kızım var fakat tam 1 yıla yakın suredir gebelik istemememize rağmen bebeğimiz olmadı. Doktora gttm ama FSH amh e2 prolaktin ve bikaç tane daha tahlil istedi bir hafta sonra sonucu çıkıcak ve bana ilaç ve iğne tedavisine ona göre basliycagini söyledi.cumartesi allahtan bişey olmaz ise başlıcaz tedaviye. Bu tedaviye başlayınca ben kaç gün sonrà öğrenicem gebelik olup olmadığını. Adetken gel dedi gttim ve şimdi tahlil sonucundan sonra başlıcaz dedi é bir haftada oyle gidicek benm adetim Sona erdi bile. Ve arastrdigima görede bunlara başlayanlar adetliyken başladım yazmışlar yorumlarda ben bir sonraki adetimi bekliycem acaba yoksa hemn baslatirmi hem başlarsa sonucu ne zaman alicam bilgisi olanlar varsa lutfen yorumlarınızı bekliyorum.kafam cok karisik ve çok üzgünüm. ..:(

merhaba arkadaşlar. ben bebek isteyen bikadınım.bir kızım var fakat tam 1 yıla yakın suredir gebelik istemememize rağmen bebeğimiz olmadı. Doktora gttm ama FSH amh e2 prolaktin ve bikaç tane daha tahlil istedi bir hafta sonra sonucu çıkıcak ve bana ilaç ve iğne tedavisine ona göre basliycagini söyledi.cumartesi allahtan bişey olmaz ise başlıcaz tedaviye. Bu tedaviye başlayınca ben kaç gün sonrà öğrenicem gebelik olup olmadığını. Adetken gel dedi gttim ve şimdi tahlil sonucundan sonra başlıcaz dedi é bir haftada oyle gidicek benm adetim Sona erdi bile. Ve arastrdigima görede bunlara başlayanlar adetliyken başladım yazmışlar yorumlarda ben bir sonraki adetimi bekliycem acaba yoksa hemn baslatirmi hem başlarsa sonucu ne zaman alicam bilgisi olanlar varsa lutfen yorumlarınızı bekliyorum.kafam cok karisik ve çok üzgünüm. ..:KK43:
Ve birde şunueklemek istiyorum bu tedavi nasıl oluyor yumurtlama tedavisi diyemiyorum geçiyor adını bile daha bilmiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim.simdien herkese teşekkür ederim.

merhaba dr hormon testlerine baksın ama tedavi öncesi mutlaka hsg çektir derim belki tüplerin tıkalıdır ondan olmuyodur tüpler tıkalıysa tedavide bir işe yaramıyo diye biliyorum
bende hormon testi yaptırdım dr hsg istedi geçen hafta çekildim tüpler açıkmış çok şükür sonra tedaviye başlarız demişti
sende hsg yi çektir mutlaka tedavi öncesi
bu arada adetin 12. gününe kadar çekiliyo rahim filmi

Back
X