ama gerçekten bilmiyorum!!

çoğu yorumunuzda sürekli üyelere bir laf sokucu kelime buluyorsunuz sebebi nedir ???

hanımefendi böyle olmuşum derken bunu sonradan farkediyor , psikolojik olaylarda zaten en son noktada farkedersin.
farkında olsaydı zaten çözümünü o zaman bulurdu.

bence siz de önce bir insanlara "yardımcı" olmak istiyorsanız üslubunuza dikkat edin sonra gelin yazışın.
savunduğunuz bayan ne demis farkında mısınız ezik davrandığım icin kendimi okulun hademesi gibi hissettim demis,ne haddine hademeleri kücümsemek insanları sınıflardırmak,görünce okadar sinirlendim ki laf sokan arkadasa değil bence konu sabibine böyle cıkısmalısınız.nefret ediyorum böyle mesleklerine göre insanları kücük gören tiplerden birde böyleleri savunulunca iyice sinir oluyorum.

okulun hademesi gibi davrandım demissiniz ayıp ettiniz hademeler ezik mi yani bunu demissiniz resmen,insanları böyle sınıflandırmayın lütfen bence hala kendini beğenmissiniz merak etmeyin.meslek gruplarına göre insanları sınıflandırıyorsunuz,sizin mesleğiniz nedir cok merak ettim?
Düzelttim konuyu bakin ne demek istemiştim. Kesinlikle kimsenin işi hakkinda küçük görmek gibi düşünmüyorum. YANLIS ANLASILIYORUM. Ben ekmegini emeğiyle kazanan bütün insanlara saygı duyuyorum. Diger soruna gelirsek ev hanımıyim okuyorum

bence çok konuşmayın ortamlarda slm verip nasılsın iyi misin sonra itirin konuyu.
evinize bir misafir geldiğinde ikramları sunun yiyen yer yemeyen de ayıp eder (ben yemeyen insanlara acaip gıcık oluyorum o kadar hazırlığa saygısızlık bu. ama sağlık problemi olanlar ve diyette olanlar hariç) fazla ısrara girmeyin.
böyle böyle ani çıkışlarınız sona erer. bazen ben de saçmalıyormuşum gibi gelir. o zaman pek konuşmam :)

bence çok konuşmayın ortamlarda slm verip nasılsın iyi misin sonra itirin konuyu.
evinize bir misafir geldiğinde ikramları sunun yiyen yer yemeyen de ayıp eder (ben yemeyen insanlara acaip gıcık oluyorum o kadar hazırlığa saygısızlık bu. ama sağlık problemi olanlar ve diyette olanlar hariç) fazla ısrara girmeyin.
böyle böyle ani çıkışlarınız sona erer. bazen ben de saçmalıyormuşum gibi gelir. o zaman pek konuşmam :)
Evet haklısınız dikkate alacam cok teşekkür ederim.

savunduğunuz bayan ne demis farkında mısınız ezik davrandığım icin kendimi okulun hademesi gibi hissettim demis,ne haddine hademeleri kücümsemek insanları sınıflardırmak,görünce okadar sinirlendim ki laf sokan arkadasa değil bence konu sabibine böyle cıkısmalısınız.nefret ediyorum böyle mesleklerine göre insanları kücük gören tiplerden birde böyleleri savunulunca iyice sinir oluyorum.

ben kimseyi savunmadım, o yorumu yapan arkadaş benim ve birçok kişinin dikkatini çekti sürekli yorum yaparken üslubu çok yanlış ve aşağılar gibi ben bunu belirttim sadece konu sahibini savunmadım.

ben kimseyi savunmadım, o yorumu yapan arkadaş benim ve birçok kişinin dikkatini çekti sürekli yorum yaparken üslubu çok yanlış ve aşağılar gibi ben bunu belirttim sadece konu sahibini savunmadım.
Hanfendi gelene gidene atarlaniyor. Bence sorun etmeyin. Buraya her üye olani kendimiz gibi görmeyelim. Kimi dertlerle huzunlenir kimide kendi bencilligiyle hareket eder. YAPICI DEĞİL YIKICILAR

Back
X