Ya biz bu bölümde hep küçük göğüslerin sorunlarından,dertlerinden bahsediyoruz... Hiç mi iyi yönü yok bu göğüslerin:) mesela ben başlıyayım:)
1si dekolte vermediğiniz için erkekler tarafından daha edepli görünürsünüz (doğruya doğru)
2si erkekler vücudunuzdan çok sizinle ilgilenir (örn: vücudu pek iyi değil ama çok hoş kız:) )
3sü koşarken göğüsleriniz löpür löpür etmez ( ki bu gerçekten iğrenç bi görüntü)
4sü göğüs arası çizgisi biz de yoktur (doğal olrk
) ve bu olmasından emin olun çok daha iyi... geçnde dergide madonnayı gördüm kadın çok hoş yaşına rağmen ancak o çizgi o kdr kötü göstermişti ki anlatamam...
evet devamı sizden gelsin,moralimizi düzeltelim cnm:)
aaa bi de... büyük göğüsler genellikle kilolu insanlarda olur ve ben pantolon ya da bikini giydiğimde kenarlarımdan çıkması (basen kısmı) yerine küçük göğüslü olmayı tercih ederim:)olumunekankayizsmile
1si dekolte vermediğiniz için erkekler tarafından daha edepli görünürsünüz (doğruya doğru)
2si erkekler vücudunuzdan çok sizinle ilgilenir (örn: vücudu pek iyi değil ama çok hoş kız:) )
3sü koşarken göğüsleriniz löpür löpür etmez ( ki bu gerçekten iğrenç bi görüntü)
4sü göğüs arası çizgisi biz de yoktur (doğal olrk

evet devamı sizden gelsin,moralimizi düzeltelim cnm:)
aaa bi de... büyük göğüsler genellikle kilolu insanlarda olur ve ben pantolon ya da bikini giydiğimde kenarlarımdan çıkması (basen kısmı) yerine küçük göğüslü olmayı tercih ederim:)olumunekankayizsmile