Aynen agir konusunca bizden degerlisi olmuyor.Hele erkekler kim onu itiyorsa ona kosuyorlar.Kimseye insanlık yaramıyo arkadaşım
Genelde erkekler bunu yutuyor.Artik stratejik olarak bilerek yapiyorum ikili iliskilerim de hatta birisi zamanini bekliyor.Deveye diken,ama deveyse hakkatten.İnsan olan yemez çünkü
AynenErkekler genelde cok sevildigi zaman nasilsa elde diyip herseyi yapiyolar..Ne zamanki ona artk sevilmedigini hissettirirsin iste o zaman senden degerlisi olmaz..tabi genel konusmamak lazim
Ulasilmaz ve imkansizin cekiciligi sanirimBu erkekler içinde gecerli.
Adam sever üff oluruz.
S. Çeker Gıymetlimiz olur.
Dünyanın kanunu bu
Kizlar merhaba dert degil ama merak ettim. Genelde ikili iliskilerde hep yasadim ve gordum bu durumu ne zaman birinden ayrilsam veya terkedilsem karsimdakine agir konussam baslarda hemen donmeselerde sonrasinda muhakkak hep istenilen ve arzulanilan oldum.
Yani bu insanlar icin degerli olmak icin illa agir mi konusmak lazim.Guzel konussak musait bi taraflari kalkiyor.
Nedir yani hakikaten deveyi diken insani....mi? Hep degerli olur.
Merak ettim bu durum hakkindaki fikirlerinizi.
Ne istemek hem de bi sure sonra hemen tornistan ediyorlar.Bazılarının mayası kötü sözü severHatta bunu hep ister hep ister
iki tarafin ayni derece de sevdigi iliski imkansiz bence oluru olsa da bana denk gelmez zaten gokten para yagsa kafama fatura duser oyle bi sanssizlik.Kötü davranmak değil de çok sevmeyip çok umursamadığın sürece el üstünde tutulursun.. bi de iki tarafın da sevgisinin ilgisinin aynı olduğu ilişkiler var ki ideal olan ama az bulunan bu bence
Ne istemek hem de bi sure sonra hemen tornistan ediyorlar.
Aslinda cokta kotu de degil dusununce hem ben psikolojik olarak stresimi atiyorum hemde onlar karinlari doyduktan sonra rahatliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?