- 3 Şubat 2018
- 25.777
- 110.902
- 598
- Konu Sahibi limonatakek21
Sizin durumunuz farklı ama genel olarak bazen kadınlar aşırı kıskançlıktan gerçekten arkadaşlık duygusuyla görüşen kadın ve erkeklere potansiyel sevgili gözüyle bakıyor, yakıştırmalar yapıyor.
En uzun soluklu arkadaşım 40 senelik, eşimle ortak arkadaşımız, üçümüzün de çocukluğu aynı muhitte geçtiğinden sülalelerimizi bile tanıyoruz, o arkadaşımız eşim evde yokken gelse evde ağırlamakta sakınca görmem çünkü adamın ciğerini biliyorum, eşim deseniz kadın arkadaşlarından biriyle yolda karşılaşsa ne zamandır görüşmüyoruz gel şurada oturup iki laflayalım dese ve ben sonradan görsem asla bozulmam, çünkü bütün arkadaşlarını tanıyorum, herşeyden önemlisi eşimin karakterini biliyorum, arkadaş seçimi gerçekten önemlidir, kime ne kadar mesafe koyacağınız da öyle, benim tepkim karşı cinsten herkesin aynı kefeye konması, arkadaşsa mutlaka altından birşey çıkar, karşı cinsten arkadaş olamaz tavrına.
Öyle düsünen kadinlar önlerine her cikan erkegi "acaba sevgili/koca olur mu?" Gözlen glrüyorlar da ondan. Yoksa erkek ve bayan arkadaslari gayet mümkün. Ben hatta bir arkadasimin nikah sahitligini de yaptim.