Ama o konkoo!

Kardeşim gibi dediğim bir kız arkadaşım var onla da bir 15 yıldır arkadaşız sanırsam:)

Ben erkek kadın gayet de arkadaş olur diyorum da kardeşim gibi demek için baya fırın ekmek yemek lazım değil mi? Benim eşim 1-2 yıllık arkadaşına ya o benim kardeşim gibi dese hiç de normal karşılamam yani. Kardeşlik öyle basit bir şey midir ki? Yeri gelecek cebinde kalan son 5 lirayı paylaşacaksın, anca o zaman göreceksin kardeş mi değil mi.
Eğer ki böyle bir kardeşim varsa da benim sevgilim dediğim kişiyle iki eli kanda olsa gelir tanışır yani.

Demem o ki, bir eksiklik var bu işte.

Ama sizin ilişkinizde de paylaşım eksikliği var bence ya, bu devirde lise bebeleri bile sosyal medyaya foto koyarken çekinmiyor. Hani elbette koymak zorunda değilsiniz de, bu kadar gizli kapaklı ilişki yürütülmez, yürütüyorsanız da çok çevrenizden( kankitolarınızdan mesela) destek görmemeniz/ kaale alınmamanız normal olabilir.

Benim cok yakin erkek arkadasim vardi boyle herseyimi bilirdi anlatirdim.ciktigim kisileri falan konusurduk paylasirdim onunla.o da ayni sekilde bana anlatrdi en son bana cok benzeyen bi kizla sevgili oldu ama kizdan cok benimle konusuyordu.yavas yavas bende biseyler hissetmeye basladim ama asla belli etmiyordum hatta kiza yazk onunla ilgilen konus falan diyordum o kiza karsi baya soguktu ve en sonunda ayrildi.sonra bana acildi sana benziyor diye onunla sevgili oldum demisti sonra biz gorusmeye basladik benim bi hatam oldu ve ayrildi sonra geri dondurmek icin ugrastim bi sart sundu bende onu kabuletememistim bu sekilde ayrildik.o yasadigim olaydan sonra bi kizla bi erkegin cok yakin arkadasligina inanmiyorum.cevremde de buna benzer cok olay oldu

Kardeşim gibi dediğim bir kız arkadaşım var onla da bir 15 yıldır arkadaşız sanırsam:)

Ben erkek kadın gayet de arkadaş olur diyorum da kardeşim gibi demek için baya fırın ekmek yemek lazım değil mi? Benim eşim 1-2 yıllık arkadaşına ya o benim kardeşim gibi dese hiç de normal karşılamam yani. Kardeşlik öyle basit bir şey midir ki? Yeri gelecek cebinde kalan son 5 lirayı paylaşacaksın, anca o zaman göreceksin kardeş mi değil mi.
Eğer ki böyle bir kardeşim varsa da benim sevgilim dediğim kişiyle iki eli kanda olsa gelir tanışır yani.

Demem o ki, bir eksiklik var bu işte.

Ama sizin ilişkinizde de paylaşım eksikliği var bence ya, bu devirde lise bebeleri bile sosyal medyaya foto koyarken çekinmiyor. Hani elbette koymak zorunda değilsiniz de, bu kadar gizli kapaklı ilişki yürütülmez, yürütüyorsanız da çok çevrenizden( kankitolarınızdan mesela) destek görmemeniz/ kaale alınmamanız normal olabilir.
Cevreden destek gormemeye kankitolarima nasil bagladiniz cozemedim ?? Ne alaka yani aile bilmiyosa kankalardami bilmiyo demek ?

Cevreden destek gormemeye kankitolarima nasil bagladiniz cozemedim ?? Ne alaka yani aile bilmiyosa kankalardami bilmiyo demek ?

Bilmiyor demedim, kaale almıyor dedim.
Siz derken de hem sizi hem erkek arkadaşınızı kastettim, yani onun kankeytosu sizi pek takmıyor ki tanışmamışsınız. Farklı şehirde yaşamak bunun bahanesi değil bana göre. İletişim çağındayız değil mi?

Sen öylesin diye o da öyle olmak zorunda değil. Bu default pakette gelen kişilik özelliklerini değiştiremiyoruz bunu bi atın kafadan. Baştan böyle düşünen biriyle olmayacaksın veya kabulleneceksin.

Meraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
Bunu doğru bulan da olabilir bulmayan da. İki düşünceye de saygım var. Ama ben istemezdim. O yüzden benim gibi düşünen biriyle evliyim. Bu hassas bir konu. Eğer ortak bir noktada birlesemezseniz ilerisi için yıpratıcı olur

Bilmiyor demedim, kaale almıyor dedim.
Siz derken de hem sizi hem erkek arkadaşınızı kastettim, yani onun kankeytosu sizi pek takmıyor ki tanışmamışsınız. Farklı şehirde yaşamak bunun bahanesi değil bana göre. İletişim çağındayız değil mi?
İletisim cagindayiz diye kankasi oldugu icin arayip konusmam gerekmiyo tanimadigim karsi karsiya gelmedigim birini.

B
Bunu doğru bulan da olabilir bulmayan da. İki düşünceye de saygım var. Ama ben istemezdim. O yüzden benim gibi düşünen biriyle evliyim. Bu hassas bir konu. Eğer ortak bir noktada birlesemezseniz ilerisi için yıpratıcı olur
Bende ortak fikirde olunmasi gerektigi fikrindeyim. Ve ayni fikirde olmadigimizi gordum ayrilmayi dusunuyorm

Fotograf koyma konusundaki tepkinize saygi duyarim.Ama bir erkege kardesim demenin yakinlikla alakali oldugunu dusunmuyorum.Benim de yakin erkek arkadaslarim vardir.Kiz arkadasi olsa da olmasa da mesafeyi korumak cizgiyi belirlemek icin kardesim demeyi daha uygun bulurum.

Herkesin düşünce yapısı farklı. Bende paylaşıyorum kardeşim gibi olan erkek arkadaşımla foto eşim karışmaz çünkü eşiminde kardeşi gibidir. Ama eşim paylaşsa bende karışmazdım. Onunda kardeşim dediği kızlar var ki o kızlar benimde kardeşim gibidir. O yüzden durum bizde çok daha farklı. Bence burada sorun 2 yıllık sevgilinizin kardeşim dediği kızla bir kere olsun tanışmamanız. Ve sizin kardes kadar yakin bir erkek arkadasiniz olmaması sevgilinizin kabahati degil. Bir erkek ile kız cokta kardes gibi olabilir siz sadece boyle bi arkadaslik yasamamissiniz bu yuzden ters geliyor.
buradaki yorumlari okuyunca tuhaf oldum biraz benimde okulda 2 tane yakin erkek arkadasim vardir.Cok erkeklerle arkadasalik kurmayi sevmem.Cizgiyi korumak icin kardesim derim.Ha hic kimse kardesin yerini tutmaz orasi ayri.Ama mesafeyi korumak adina kardesim demek daha dogru diye dusunuyorum.

bende kardeş konusunu doğru bulmuyorum ama madem o buluyo sen yap bi de aynısını bakalm :)

buradaki yorumlari okuyunca tuhaf oldum biraz benimde okulda 2 tane yakin erkek arkadasim vardir.Cok erkeklerle arkadasalik kurmayi sevmem.Cizgiyi korumak icin kardesim derim.Ha hic kimse kardesin yerini tutmaz orasi ayri.Ama mesafeyi korumak adina kardesim demek daha dogru diye dusunuyorum.
İste bide o mesafe cizgisini ortadan kaldirmak icin denen kardeş kelimesi var sikinti o.

• Beğen
Reactions: KV_
İste bide o mesafe cizgisini ortadan kaldirmak icin denen kardeş kelimesi var sikinti o.
valla boyle dusunuldugunu bilseydim demezdim suan bi tuhaf oldum ya :)) disardan birisi duysa kardesim dedigimi insallah baska niyetle soyledigimi dusunmemistir :))

Back
X