Ama o konkoo!

Ben kendimi yanlis ifade ettim bu sekilde anlamanizi o yuzden anliyorum.olay su sekilde oldu o kizdan oncede ben biseyler hissediyordum ama kabullenemiyordum o kizla beraberken de bilerek eski sevgilimi anlatiyordum soyle seviyorum unutamadim falan diyerek.uc haftalik bi beraberlik yasadilar ayrildiktan hemen sonrada bana acilmadi cunku ben hic renk vermiyordum.3 ay sonra soyledi onu da su sekilde soyledi kestanesekeri belki seni kaybedecegim herseye ragmen soyleyecegim ben sana karsi biseyler hissediyorum bunun yanlis oldugunu biliyorum ama kendime engel olamadim sevgili oldugu kizada ayse diyeyim ayseyle de sana benzedigi icin gorustum ama yapamadim dedi.ben kizdim bi kizin hayatini mahvettin onu kullandn bu hareketi sana hic yakistiramadim dedim.bana niye acilmadn dedim cunku senden en ufak bi isik alamadim dedi.bunu burda anlatmamin nedeni ben yanlis bise yapmadim.hic belli etmemistim cunku.o yuzden de ayrildiktan 3 ay sonra soyleyebildi.

Komşunun tavuğu durumu diosun yani zaten öyle olur kör ölür badem gözlü olur bide anlatmış burda ya senden kardeş filan olmaz kimseye zaten merak etme :KK70:
Ben kendimi yanlis ifade ettim detay vermedigim icin siz yanlis anladiniz olay su sekilde oldu.o kiza ayse diyeyim ben ayseden obede biseyler hissediyordum ama kendi icimde kabuledemiyordm.ayseyle beraberken de eski sevgilimi anlatiyordum unutamadim hala seviyorm falan diye ayseyle de 3 hafta gibi kisa bi beraberligi oldu ayrildiktan 3 ay sonra bana acildi kestanesekeri belki seni kaybedecegim ama yinede icimde tutamiyorum bunun yanlis oldugumu biliyorum ama ben sana karsi biseyler hissediyorum ayseylede sana benzedigi icin gorustm ama yapamadim dedi.bende kizdm niye bana acilmadn gittin bi kizn hayatini mahvettn dedim.o da senden hic isik gormedim.o yuzden sana soyleyemedim dedi.3 ay sonra soylemesinin sebebi de ayrildiktan sonra ben yine hic belli etmedim.yani olay bu sekilde oldu.beni kiracak bise yazacaksaniz hic cevap vermeyin

Ben kendimi yanlis ifade ettim bu sekilde anlamanizi o yuzden anliyorum.olay su sekilde oldu o kizdan oncede ben biseyler hissediyordum ama kabullenemiyordum o kizla beraberken de bilerek eski sevgilimi anlatiyordum soyle seviyorum unutamadim falan diyerek.uc haftalik bi beraberlik yasadilar ayrildiktan hemen sonrada bana acilmadi cunku ben hic renk vermiyordum.3 ay sonra soyledi onu da su sekilde soyledi kestanesekeri belki seni kaybedecegim herseye ragmen soyleyecegim ben sana karsi biseyler hissediyorum bunun yanlis oldugunu biliyorum ama kendime engel olamadim sevgili oldugu kizada ayse diyeyim ayseyle de sana benzedigi icin gorustum ama yapamadim dedi.ben kizdim bi kizin hayatini mahvettin onu kullandn bu hareketi sana hic yakistiramadim dedim.bana niye acilmadn dedim cunku senden en ufak bi isik alamadim dedi.bunu burda anlatmamin nedeni ben yanlis bise yapmadim.hic belli etmemistim cunku.o yuzden de ayrildiktan 3 ay sonra soyleyebildi.

Sebep ? bu kadar başka insanları dahil etmeye ne gerek vardı peki ?

Evet ona bende kizdm zaten.hatta surekli basina kakiyordum o kiza boyle yaptn diye. bide yasimizin verdigi cahillikde vardi 19 yasindaydik

Anlıyorum yaşın küçük müş ama şunu asla unutma ve bir daha yapma kanka dediğin erkek arkadaşın sevgilisi olunca senle kızdan daha çok görüşüyorsa orda her zaman sorun vardır diğer kıza ya da senin birlikte olduğu erkeğe haksızlık bu bilmede ah almışsınız yani bilmem anlatabildim mi ? Erkek kız kankalığına inanmıyorum ben hiç bir erkek eli yüzü düzgün bir kızı kardeş olarak görmez

Anlıyorum yaşın küçük müş ama şunu asla unutma ve bir daha yapma kanka dediğin erkek arkadaşın sevgilisi olunca senle kızdan daha çok görüşüyorsa orda her zaman sorun vardır diğer kıza ya da senin birlikte olduğu erkeğe haksızlık bu bilmede ah almışsınız yani bilmem anlatabildim mi ? Erkek kız kankalığına inanmıyorum ben hiç bir erkek eli yüzü düzgün bir kızı kardeş olarak görmez
O disarda okuyordu ben memeleketimde geldiginde goruselim demisti ben o kzila beraber diye gorusmedim oyalamistim.zaten evliyim bi de bebegim var esimin arkadaslariyla cift olarak gorusuyoruz ama ikimizinde cok yakin erkek ya da kadin arkadasi yok.bende sizin gibi dusunuyorum.

Evet öyle gerçekten. Peki arkadaşınız teyze kızıyla yüzleşti mi aile şok olmuştur

Yok bizde merak ettik,
Nasıl tepki verdin diye çünkü vıcık vıcık bir ilişkileri vardı
Teyze kızı bunun evinde büyüdü neredeyse,
Muhattap almadım dedi
Aile de sindirdi bu olayı
Karşılaşmamaya çalışıyorlar,
Ama ben hayatımda bu teyze kızındaki kocadan görmedim...
Bakmayın biz kadınlar aldatmayı sindirmiyoruz. Ama erkekler bizden daha large

O disarda okuyordu ben memeleketimde geldiginde goruselim demisti ben o kzila beraber diye gorusmedim oyalamistim.zaten evliyim bi de bebegim var esimin arkadaslariyla cift olarak gorusuyoruz ama ikimizinde cok yakin erkek ya da kadin arkadasi yok.bende sizin gibi dusunuyorum.

Maşallah Allah analı babalı büyütsün neler duyup okuyoruz en yakın kız arkadaşımdan kazık yediğimden beri öyle çok kimseyi özelime sokmuyorum sevgilime güveniyorum ama hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum artık başka bir sevgilim vardı yıllar önce en yakın kız arkadaşım asılıyordu kendisi söyledi arkadaşını tanı diye aralarında bir şey olmadı benim sevgilim asla düşünmedi bile ama en yakınım kardeş dediğim insan bunu yapıyorsa ben herkesten herşeyi beklerim artık şimdi ki sevgilimle aramızda 20 yaş var yani tabi yine de güvenimi maksimumda tutuyorum insan bu herşey olabilir bu hayatta

Maşallah Allah analı babalı büyütsün neler duyup okuyoruz en yakın kız arkadaşımdan kazık yediğimden beri öyle çok kimseyi özelime sokmuyorum sevgilime güveniyorum ama hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum artık başka bir sevgilim vardı yıllar önce en yakın kız arkadaşım asılıyordu kendisi söyledi arkadaşını tanı diye aralarında bir şey olmadı benim sevgilim asla düşünmedi bile ama en yakınım kardeş dediğim insan bunu yapıyorsa ben herkesten herşeyi beklerim artık şimdi ki sevgilimle aramızda 20 yaş var yani tabi yine de güvenimi maksimumda tutuyorum insan bu herşey olabilir bu hayatta
Cok tesekkur ederim.biz cift olarak arkadaslarimizla gorusuyorz ama belli bi mesafemiz vardr her zamn.benim annemin bi akrabasinda bi olay olmustu iki cift gorusuyorlar sonra annemin akrabasinin gelini diger adamla kaciyor.kadin erkek iliskilerinde her zamn belli bir mesafe olmasi gerektigini dusunuyorum.bu arada sizde sevgilinizle cok mutlu olursunuz insallah

niye görmesin pardon?
her erkek sapık olacak diye kural yok.
size hep aklı şeyinde tipler denk gelmiş demek ki halbuki çok var böyle arkadaşlıklar.
biraz çevrenizi değiştirin derim.

Meraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
Aynisini yap hep beraber gorelim nasil oluyor

niye görmesin pardon?
size hep aklı şeyinde tipler denk gelmiş demek ki halbuki çok var böyle arkadaşlıklar.

Bana hiç kanka gibi yaklaşmadı erkekler ne yapayım tipimi değiştirecek halim yok herhalde varsa da ben istemiyorum erkek kanka ihtiyacım yok tabi ki çok düzgün dostlarım da var ama erkeklerle fazla yakınlık kurmayı sevmiyorum her zaman seviye iyidir bu da benim tercihim ve böyle devam edecek

niye görmesin pardon?
Bakin biz sizin gibi dusunenlere saygi duyuyorz siz de boyle arkadasliklarin olamayacagini dusunenlere saygi duyabilirsniz.bi insanin birinden hoslanmasi da sapiklik degildir.bu tip duygularda insanin elinde olamiyor.amacim polemik yaratmak degil.sadece sizin fikriniz oyledir onunki bu sekildedir

Benim çok çok hassas olduğum bir konu. Sırnaşık hareketlerden hoşlanmam inşallah başıma gelmez çünkü kötü sonuclanabilir anasından doğmadığı sürece kardesi değil arkadaşım kanka nedir ya geçin artık aşın bunları

Bakin biz sizin gibi dusunenlere saygi duyuyorz siz de boyle arkadasliklarin olamayacagini dusunenlere saygi duyabilirsniz.bi insanin birinden hoslanmasi da sapiklik degildir.bu tip duygularda insanin elinde olamiyor.amacim polemik yaratmak degil.sadece sizin fikriniz oyledir onunki bu sekildedir

Olan arkadaşlıklar da vardır tabi ama bana hiç öyle denk gelmedi artık erkek arkadaşlarla kahveye 3 kere inince 4 .de işim var bahanesiyle sıvışıyorum yanlış anlıyor karşı taraf sevgilim var dediğim halde o kahve molasını kafa da abarttıyor o yüzden ben suya sabuna dokunmamayı tercih ediyorum valla

Olan arkadaşlıklar da vardır tabi ama bana hiç öyle denk gelmedi artık erkek arkadaşlarla kahveye 3 kere inince 4 .de işim var bahanesiyle sıvışıyorum yanlış anlıyor karşı taraf sevgilim var dediğim halde o kahve molasını kafa da abarttıyor o yüzden ben suya sabuna dokunmamayı tercih ediyorum valla
Bende sizin gibi dusunuyorum.haklisniz.her zaman mesafe iyidir

Ben çok sıkı fıkı karşiim kanks takılan arkadaşlıkları sevmiyorum. Fakat tabiiki erkek kadın arkadaş olabilir. Şu da bir gerçekki böyle arkadaşlıkların yarısı bir tarafın his beslemesiyle sonuçlanıyor. Mesafe candır diyorum. Normal arkadaşlık olabilir ama kardeşim diyip ikide bir buluşmalar yakın fotoğraflar el kol dip dibe bana ters.

Bana hiç kanka gibi yaklaşmadı erkekler ne yapayım tipimi değiştirecek halim yok herhalde varsa da ben istemiyorum erkek kanka ihtiyacım yok tabi ki çok düzgün dostlarım da var ama erkeklerle fazla yakınlık kurmayı sevmiyorum her zaman seviye iyidir bu da benim tercihim ve böyle devam edecek

erkeklerle yakınlık kurmaktan kastınız ne anlamadım tam olarak yani bir erkekle arkadaşça bir çay içmekle yakın olmazsınız ama baştan şartlı davranırsanız zaten o iş olmaz. bana da kanka niyetiyle yaklaşıp niyeti bozanlar çok oldu ama bunun yanında iyi arkadaşım olan erkekler de var. bu tamamen sizin bakışınızla alakalı. niyeti bozuk olanla zaten yolunuzu ayırırsınız.

bu saygıyla alakalı bir şey değil. siz baştan bütün erkek arkadaşlarınıza her an size asılacak potansiyel olarak bakıyorsunuz o saygısızlık olmuyor mu?
böyle arkadaşlıkların olmayacağını söylerken burada kaç kişi bilmem kaç yıllık erkek arkadaşları olduğundan bahsediyor. gayet güzel örnekler varken neye dayanarak olmaz diyorsunuz?

ayrıca insanın gayet de elinde. neden gidip kardeşine, ablasına aşık olmuyor?
çünkü elinde.
insan tabii ki yakın zamanda tanıştığı kişiye bakışı değişebilir ama 2 yıllık arkadaşına örneğin farklı bakıyorsa bu sağlıklı bir durum değildir bence. ya en başta niyeti varmış ya da o kadar da arkadaş değillermiş diye düşünürüm.

Bence bir tuhaflık yok. Benim aynı lojmandan tanıştığım bir dostum var, anaokuluna filan beraber gitmiştik. 20 küsur yıllık tanışıklık var arada. Farklı şehirlerde olsak da hiç kopmadık. Birbirimizi görmek için yolculuk da yaptık. Ama sevgililerimiz olduğunda internet aracılığıyla bile olsa tanıştırırdık birbirimizle. Skype'tan ya da daha eskiden Msn'den görüntülü görüşürdük. Ailelerimiz de zaten tanışıyor olduğu için birbirimize gidip kalırdık ailecek de. Kendisi benim nikah şahidim oldu. En yakın arkadaşım, dostum odur. Kardeşim diyebileceğim bir insan aslında, hiç kullanmadığım tarzda bir kelime olsa da.

Ama bir iki senelik arkadaşlıklarda bu seviyeye gelinebileceğine inanmıyorum ben. Başka arkadaşlar da güzel açıklamış, o seviyenin geçildiğini hissediyor insan bir şekilde ve rahatsızlık duyuyor. Kıskançlık hastalığı yoksa şayet kişide tavırdan anlaşılıyor böyle şeyler.

Aynı zamanda eşimin de bir arkadaşı vardı bu şekilde. İlkokul arkadaşım ne olacak derdi. O zamanlar sevgili değildik ve fotoğraflarına filan acayip acayip yorumlar yapıp, tuhaf emojiler kullanırdı. Aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor bugün bile. Uzun süreli bir beraberliğimiz vardı ama kız ümidini hiç yitirmemişse demek ki, isteme oldu kız o gün yok oldu ortalıktan. Dayanamıyorum yazıp engeli basmış. Senelerce anlatamadım adama halbuki ben bunu.

Neyse, bence sizin durumunuzda arada bir şey olmayabilir. Güvenmiyorsanız ayrılın bence, uzak mesafe ilişkisi güvensiz yürümez.

Back
X