- Konu Sahibi limonatakek21
erkeklerle yakınlık kurmaktan kastınız ne anlamadım tam olarak yani bir erkekle arkadaşça bir çay içmekle yakın olmazsınız ama baştan şartlı davranırsanız zaten o iş olmaz. bana da kanka niyetiyle yaklaşıp niyeti bozanlar çok oldu ama bunun yanında iyi arkadaşım olan erkekler de var. bu tamamen sizin bakışınızla alakalı. niyeti bozuk olanla zaten yolunuzu ayırırsınız.
bu saygıyla alakalı bir şey değil. siz baştan bütün erkek arkadaşlarınıza her an size asılacak potansiyel olarak bakıyorsunuz o saygısızlık olmuyor mu?
böyle arkadaşlıkların olmayacağını söylerken burada kaç kişi bilmem kaç yıllık erkek arkadaşları olduğundan bahsediyor. gayet güzel örnekler varken neye dayanarak olmaz diyorsunuz?
ayrıca insanın gayet de elinde. neden gidip kardeşine, ablasına aşık olmuyor?
çünkü elinde.
insan tabii ki yakın zamanda tanıştığı kişiye bakışı değişebilir ama 2 yıllık arkadaşına örneğin farklı bakıyorsa bu sağlıklı bir durum değildir bence. ya en başta niyeti varmış ya da o kadar da arkadaş değillermiş diye düşünürüm.
Kendi yakın arkadaşlarınızı savunmanızı anlıyorum ama hayatta bazı gerçekler var benim erkek arkadaşım olamıyor kanka modunda mümkün değil ama tabi ki erkek arkadaşlarım var o ince çizgiyi geçirmemeye dikkat ediyorum kimseye sapık yaftası yapıştırmadım duygulardan bahsettim sadece çok sık görüşünce ben de o etkileşim olmasa bile karşı tarafta oluyor yani benim başım bu geldi sizin başınıza gelmemiş olabilir arkadaşlıkla dostluk benim için çok farklı erkek arkadaşlarım tabi ki var ama kanka ve dostum olamazlar daha detaylı nasıl anlatabilirim bilmiyorum artık