Freud, insanların daha doğuştan itibaren cinsel varlıklar olduğunu biliyordu. Doğum yapan bir anne ile bebeği arasındaki ilişkiyi işaret ederek bebeğin annesinin memesini emdikten sonra huzurlu bir biçimde uykuya dalmasını, bebeğin yetişkinliğe ulaştıktan sonra da cinsellik sayesinde aynı huzura kavuşabileceği ile ilişkilendiriyordu. Bununla birlikte cinselliği sadece genital bölgelerle sınırlandırılmaması gerektiğini, cinselliğin sadece cinsel ilişkiden ibaret olmadığını, vücudun herhangi bir bölümünün de seksi bulunabileceğini düşünüyordu. Quentin Tarantino’nun
ayak sevdası buna epey iyi bir örnek. Bu Freud dan bir parça bu 1.
2. Telefon otomatik yazıyor ben düzeltmezsem öyle gidiyor adını düzgün yaşamamışsınız bilmem ne çok komiksiniz diplomamı atayım bir de dilerseniz
3. Evet öğretmenim ve ne yazık ki atanamayan öğretmenim zihniyeti sizin gibi olanlar yüzünden sekreterlik de yaptım satın alma da yaptım emlakçılık da yaptım ben evli bir bireyim ve çocuğum var geçimim mevcut ne iş olursa yapmak zorunda bırakıldığımız için ben değil bu hale getirenler utansın sekreterlik yaptığım dönemde onu seçtim eylülde başlıyorum yeniden konularımı okusaydınız anlardınız belki neyse buna da gülüyorum bu çirkin ve küçümsemek için her arayan düşüncesizce saldırılarınızdan sizi kınıyorum