Ama sen de .......... Yapmadın

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
Eşimin ailesi ile ilgili sıkıntılarını eşime ne zaman dile getirsem bana bu cümleyi o Boşluğu doldurarak söylüyor , ne kadar üzüldüğümü en yakından gören eşim ama onun acımı anlatıp bana hak vermesini beklerken üç yılım heba oldu kendimi yedim bitirdim , ailesi ile görüşmeyi de kestim , hep bekleyen insAnlar eşim hep onların Avukatı

Peki ailesini şikayet etmekten vazgeçmeyi denedin mi?

Zaten çok zor bir adam olsa görüşmemenize izin vermezdi.

Bazen çözümleri kendimiz bulmak zorundayız.

Peki ailesini şikayet etmekten vazgeçmeyi denedin mi?

Zaten çok zor bir adam olsa görüşmemenize izin vermezdi.

Bazen çözümleri kendimiz bulmak zorundayız.
Bi süre görüşmezsem eşim beni suçlayacak çünkü , yanlış ları ons göstermeye çalışıyorum

Mesela ne gibi yanlislari var? Her seyde sikayet mi ediyorsunuz?
Tabi ki herşeyde değil, biz çok badireler atlattık onlar yüzünden , eşim de hiç beni desteklemedi , gurbette yapayalnızım tek sığınak dayanak eşimdi, en kötü durumda Bile rol yapıcan sevmiyorsan da laf vermicen fiyor ama ben böyle bi ailede büyümedim , rol yapmadım hiç , yapabak güç de bunlar bırakmadı bende

Tabi ki herşeyde değil, biz çok badireler atlattık onlar yüzünden , eşim de hiç beni desteklemedi , gurbette yapayalnızım tek sığınak dayanak eşimdi, en kötü durumda Bile rol yapıcan sevmiyorsan da laf vermicen fiyor ama ben böyle bi ailede büyümedim , rol yapmadım hiç , yapabak güç de bunlar bırakmadı bende

Esinize anlatmayin ve onlarla da gorusmeyin olsun bitsin. Tek care gorusmemek

Bence artik dillendirmeyin. Ama bir hats gördüğünüzde anlatmak yerine ''bak bu doğru mu " deyin

Eşimin ailesi ile ilgili sıkıntılarını eşime ne zaman dile getirsem bana bu cümleyi o Boşluğu doldurarak söylüyor , ne kadar üzüldüğümü en yakından gören eşim ama onun acımı anlatıp bana hak vermesini beklerken üç yılım heba oldu kendimi yedim bitirdim , ailesi ile görüşmeyi de kestim , hep bekleyen insAnlar eşim hep onların Avukatı

cnm bu hep böyle olacak ta kii siz yaşlanana kadar.. maalesef erkekler ailesiyle ilgili yanlışları göremiyor. ben mesela 1 senelik evliyim bende eşimin ailesiyle görüşmeyi kestim. birde hamileyim nelere maruz kaldım o yüzden görüşmeyi kesmek mantıklı oldu benim için. şimdi kara kara düşünüyorum bunlar inş doğumumda gelmezler. gerçekten o kadar iğrenç yorumlar yapan insanlar ki o lohusa halime neler söyleyecekler neler.. allah büyük cnmcmm . eşin görmesede allah görüyor yada gösterir.

cnm bu hep böyle olacak ta kii siz yaşlanana kadar.. maalesef erkekler ailesiyle ilgili yanlışları göremiyor. ben mesela 1 senelik evliyim bende eşimin ailesiyle görüşmeyi kestim. birde hamileyim nelere maruz kaldım o yüzden görüşmeyi kesmek mantıklı oldu benim için. şimdi kara kara düşünüyorum bunlar inş doğumumda gelmezler. gerçekten o kadar iğrenç yorumlar yapan insanlar ki o lohusa halime neler söyleyecekler neler.. allah büyük cnmcmm . eşin görmesede allah görüyor yada gösterir.
peki senin eşin destek mi sana?
ya da eşin senin ailene de mesafe koyuyor mu tek bi hataları bile yokken

ailesine yaranmaya çalışan tipik erkek modeli.
evde karısıyla geçinmeye bakmazda karısı da kendisi de onlara hoş gürünecek.
pehh hayat kısa be gülüm inş eşin de anlar bunu.
kimseye yaranmaya çalışacak vaktim yok valla.

peki senin eşin destek mi sana?
ya da eşin senin ailene de mesafe koyuyor mu tek bi hataları bile yokken

tatlım eşim benim aileme baştan mesafe koymuştu şimdide bir kaynaştılar allah nazarlardan sakınsın. bizimkiler çok sıcakkanlı insanlar ve onun ailesi gibi laf arasında laf sokan insanı inciten insanlar değil. kısacası pervane olurlar eşim geleceği zaman. eşimin ailesinin bana yaptıklarına ve bunu benim ailemin bilmesine rağmen kesinlikle acısını eşimden çıkarmadılar. eşimde bunları göre göre aileme herhangi bir mesafe koymadı ama zaman zaman ailesi benim aileme karşı da dolduruyor ama bizimkiler hiç umursamıyor onları :KK66:)) tatlım erkekleri bu kadar yıllık evliliklerde tamamiyle kendine çevirebilmen mümkün değil. şimdi ben hamile olduğum için hassas olduğumu düşünüyor galiba. çok üstüme gelmiyor. çünkü birkaç olay oldu ve hepsinin sonunda hastanede yattım. artık bebeğe zarar veririm diye korkuyor. sonrasında da gelirlerse (benim doğum zamanımda) eşim görmeden açık açık onlardan yardım istemediğimi hatta çok fazla görmek istemediğimi söylüycem bana yaptıkları gibi.

arkadaşım terapiste gitti,olmayan evliliğini kurtarmak için...terapiste demişki ben habersız yılladır ailesine para yolluyor,bende kızıyorum tartışıyorum demiş,terapist öylemi peki kaç yıldır demiş,15 yıldır hım peki sen tartışdın kavga ettin ne geçti eline kocanla aranı bozmaktan başka,adam halen yolluyor :)ona göre tatlım

Sizin evliliğiniz bu şekilde sonsuza kadar sürecek.

İlerde cocuğunuz olacak. Konu iceriği su sekilde değişecek; geldiler cocuğu sevdiler, aldılar götürdüler, oturdular, nefes aldılar, sen de sesini cıkarmadın bla bla bla

Kaç senedir aynı sorunlar,bir adım ilerlemek yerine
sürekli geriye gidiyorsunuz.
Sorunlarınızı nasıl çözersiniz bilmiyorum ama tek başınıza
çözemeyeceğiniz kesin.

ben ce arada kalmak için dengeyi kurmak için yapıyordur. Onlarada aynı şekilde konusup ortadan kimseyi kırmadan devam etmeye çalışıyordur

Eee zaten görüşmüyormuşsun.
Daha neyini şikayet ediyorsun ki insanların?
Sonuç : ben görüşmüyorum evet bu doğru , peki sebep : ..... Işte burda herkes susuyor ve susacak da , eşimin bu sebebi anlamamış olduğunu düşünmem beni geriyor

X