amaaan bilmiyorum ki

Seni anlıyorum sanki onu övüp seni ezikliyolarmis gibi geliyo sana. Amaçları da o sanırım. Istedikleri olmasın kendini ezik hissetme. Onlarla gorusecegin zaman daha bi güzel giyin tarz ol daha bi bakımlı ol. Öyle dedikleri zaman da susma ya da gülümseyip geçme, bozulma ver laflarını.

"Eee kimin kocası"
"Benim yanima da böylesi yakisirdi"
"Aynen canım ya kardeşlerinin içinde en yakışıklısı da benim kocam"
tarzı cevaplar ver. Hem son cumleyle o eltinin kocasina laf gittigi icin belki bidaha seninkini övmek istemez.
Benim de basima bi kez bu tarz bişey gelmişti. Aptal gibi lafını vermemistim hala da pişman olurum aklıma geldikçe :110::kızgın:

ay sen de susma söyle bişeyler. bak bu kadar cümle var söylersin birini susar. bazı insanlarda amma fesat ha. kime ne kimin yakışıklı olduğundan. aslında "gözün mü var ne övüyon " lafını hakediyo da işte ...

Neden kendini degersiz hissediyorsun? Sen kemdini oyle hissedersen bunu disariya da yansitirsiin, herkes de sana oyle davranir. Sen degerlisin. Esin seni guzel bulmasa evlenmezdi oyle degil mi? Sen ozguvenini yitirmissin.

gereksiz yere kompleks yapmışsın.Kendine güven . Öyledir tebi benim kocam dedi hiçte moralin bozluyormuş gibi yapma kozları ellerine verme .Kuzum zaten amaçları bu Allah aşkına

ben gayet alımlı güzel bir bayanım ama eşimn yanında çirkinmişim gibi hissediyorum eşim esmer ben beyaz tenliyim eltimler filan bazen bi konu olduğu zaman aaa abime bu kıyafet çok yakışmış abim ne yakışıklı filan gibi sözler kullanıyorlar onlar öle söylediği zaman diyecek söz bulamıyorum sessiz kalıyorm çok moralim bozuluyor acaba ben çirkinmiyim gibi düşüncelere kapılıyorm face de resim paylaşamıyorm eşimle beraber olanları ne yapayım bilmiyorum çok sıkıntı yapıyorum
kuzgunun yavrusu kendine şahin görünürmüş misali :D boşver ya..kim güzel kim çirkin... sende güzelsin gelin deseler hoşuna gidecek ama bunu duyamayacaksın :D ego ve komplekslerine yenik düşme.

Eşime biri yakışıklı deyince benim koltuklarım kabarır tabiri caizse. Siz değişik düşünüyosunuz.

birşey anlamadım

eşini akrabaları güzel ,.yakışıklı buldu diye
sizde neden bu söylemden demoralize oluyorsunuz....
sana güzel beyaz , akça pakça denilmediği için olmasın , for eklememeler

ben gayet alımlı güzel bir bayanım ama eşimn yanında çirkinmişim gibi hissediyorum eşim esmer ben beyaz tenliyim eltimler filan bazen bi konu olduğu zaman aaa abime bu kıyafet çok yakışmış abim ne yakışıklı filan gibi sözler kullanıyorlar onlar öle söylediği zaman diyecek söz bulamıyorum sessiz kalıyorm çok moralim bozuluyor acaba ben çirkinmiyim gibi düşüncelere kapılıyorm face de resim paylaşamıyorm eşimle beraber olanları ne yapayım bilmiyorum çok sıkıntı yapıyorum

Özgüvenin kırılmış ondan böyle hissediyorsun. İnsanların seni manipüle etmesine izin verme.

Back
X