Amac baska gibi

Neyse gideyim bi uyku cekeyim
Fazlaca sinirlerim gergin :KK42:

Arkadaslar yardiminiz icin tesekkur ederim konumu kapattirayim canım daralmasin
Mune Mune

Konumu kapatirmisin rica etsem :110:

Korkma ama, bak eşin ne kadar güzel kestirip atmış. Bence "cool" ol, daha önceki bir yazara da aynısını söylemiştim, böyle şeylere takılınca erkeklere zaaflarımızı da açık etmiş oluyoruz. Taksan bile çok çaktırma. Peşinden koşsan ne çıkacak? Senaryo yazıyorum, ben olsam ve eşimin bi halt karıştırdığını keşfetsem boşanmadan rahat etmezdim.

Kendine zehir etme hayatı. Kızlar akıllı hem, kim ne edecek çocuklu herifi :)

Meraba kizlar . Direk konuya giriyorum.
Benim esim askeri personel ayni zamanda bi arkadasiyla ortak ahsap sanat isi yapiyor . Bi kac sitedede satis sayfalari var . Ayni zamanda instagram hesabini ben kontrol edip duzenliyorum işinin . Neyse kızın biri watsaptan mesaj atmış eşim bana gosterdi suphelenmis tuhaf tuhaf konusuyor dedi . Ben aldim okudum. Kiz esime demis kendinizmi yapiyorsunuz vs . Esim ever biz yapiyoruz demis . Site ismi veremiyorum herkesin bildigi bi satis sitesinden almis numarayi galiba bizim sayfamizdan . Konu su esimin iki telefonu var . Satis yaptigi numarayi vermisti oraya birde ortaginin numarasi vardi . Ama kizin mesaj attigi numara esimin sahsi kendi ozel kullandigi telefonu . Kiz uzatmista uzatmis . Iscilikten girmis esimin bekar olup olmadigina kadar sormus . Esimde demis siz siparismi verecektiniz yoksa bilgi amaclimi soruyosunuz demis . Kiz hala uzatmis yok efendim oraya gelip gormek isterim yuz yuze konusmak isterim . Sacma degil mi bu ? Given acisindan tereddutun varsa vs . Tamamda esimin bekarligi yasi sana mi kaldi mubarek . Ben engelledim ama bu iste bir is var . Esimden supelenmiyorum cunku bana instagrama mi koydun benim sahsi telimi dedi . Bende hayir numara bile koymadim fm den ulasiyorlar isterlerse emreyle seninkini veriyorum dedim . Acaba ne olabilir derdi nedir bunun ?
[/QUOT kızın numarasını sorgulatın bakın isim tanıdık mı?

Back
X