amaç ne?

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Kızlar ünv. Yurttan oda arkadaşım vardi. Şu anda evli. O dönemlerde baska bir erkek arkadasi vardi cocuk psikopatin tekiydi. Kiz da buna deli gibi asikti. Gel der delir git der giderdi, anlayacaginiz cocuk bunu kullanirdi birazda cinsel anlamda. Sonra bunlar ayrildilar okul bitti herkes baska sehirlerde kiz evlendi adam da evlenmis olabilir tam emin degil (hatta birlikte olduklari donemde baskasiyla sevgili yada nisanli bile olabilir, sonradan ogrendigi bazi seylerden dolayi boyle dusunuyor)
Neysee iste bu psikopat eski sevgili kizi ortalama yilda 1 kez ariyor ya da mesaj atiyor, gecen yil bayramda aramis, ondan onceki yil bayram mesaji atmis güyaaaa yanlis kisiye gondermis, kiz ikisinde de cevap vermis ama soguk bir sekilde. Bu yil da aramis gecen gun ama kiz acmamis cunku evli artik. Beni aradi sence bunun amaci ne yilda 1 kez kendini hatirlatmak mi yoksa meraktan mi ariyor dedi, bende dur bizim kk kizlarina sorayim dedim. Ben bir anlam veremedim kizlar sizce neden ariyor yilda 1 kez.

NOT: KIZLAAAAAR ARKADASIM TELEFONU AÇMAMİS YANI CEVAP VERMEMIS ÇÜNKÜ EVLI. LÜTFEN "EVLI KADIN NEDEN CEVAP VERMIS TELEFONA DEMEYIN" VERMEDI. DAHA ONCEKI YIL CEVAP VRDIGINDE DE EVLI NISANLI YADA SOZLU DEGILDI

Son düzenleme:
yokluyor neden olacak
aman kızın düşünmesi bile abes açıkçası
işine gücüne baksın
niye cevap yazıyor ki diye düşünmeyip hiç ama hiç umursamaması lazım
kızın aklında hala bir yerlerde çocuğa dair kırıntılar var yazık :KK51:

yokluyor neden olacak
aman kızın düşünmesi bile abes açıkçası
işine gücüne baksın
niye cevap yazıyor ki diye düşünmeyip hiç ama hiç umursamaması lazım
kızın aklında hala bir yerlerde çocuğa dair kırıntılar var yazık :KK51:

Bende öyle dedim keske cevap vermeseydin diye ama bu yilcevap vermemis, hatta numarani degistir dedim

Benimde aklima geldi ama bir daha aramamis sadece her yil 1 kez, acaba kendini unutturmak mi istemiyor
kendi ne düşnüğünü biliyor mudur acaba
net şöyledir
orada biri var beni düşünüyor büyük ihtimalle dur mesaj atayım bakayım hala aklı bende mi
cevap geldi hmm demek ki hala aklı bende!
bu yani...düz mantık erkek bu ya...

Evli olduğunu bilmiyor mu kızın?
Soruya gelince, yokluyor arada ona göre yedek listesine alacak iste apacik ortada.

Emin değilim biliyor da olabilir. Bence de yedekte kaybetmek istemiyor cunku o zaman kizi resmen kullandi, kiz da cok iyi niyetli temiz kalpliydi onun asik olduğuna inaniyordu. Biz dedik hep ama dinlemedi

Bu arada cocuk 2 unv mezunu hemde birisi cok iyi bir unv. Yuksek lisans ve doktorasi da var. Cok ii bir kurumda guzel bir mevkide calisiyor ama bildiginiz psikopat. Hatta bence şizofren bile olabilir.

Emin değilim biliyor da olabilir. Bence de yedekte kaybetmek istemiyor cunku o zaman kizi resmen kullandi, kiz da cok iyi niyetli temiz kalpliydi onun asik olduğuna inaniyordu. Biz dedik hep ama dinlemedi
Bence kız arkadaşın hattını falan değiştirsin. Değiştirmeli de onla muhattap olmamali.
Arkadaşının durumunu kendimden biliyorum bende de vardı boyle biri arkadaşlar beni uyarıyordu dinlemiyordum. Ama arkadaşın bağlantıyı kesmeli. Kotu sonuclar doğurabilir.

Bu arada cocuk 2 unv mezunu hemde birisi cok iyi bir unv. Yuksek lisans ve doktorasi da var. Cok ii bir kurumda guzel bir mevkide calisiyor ama bildiginiz psikopat. Hatta bence şizofren bile olabilir.

Psikopat ve şizofrense yaptıklarında amaç aramanın ne manası var? Yılda bir kere aramasına şükretsin.

Numarasını degıstırsın bunları dusunmesıne gerek kalmasın..

evli madem, numarasını değiştirsin.

her ne amaçla olursa olsun, soğuk ya da sıcak cevap yazması uygun değil :KK12:

Arkadaşınız evliymiş ve madem böyle bir manyak var ne diye numarasını değiştirmiyor. Belliki unutulmamak onunda hoşuna gidiyor..

Kızlar ünv. Yurttan oda arkadaşım vardi. Şu anda evli. O dönemlerde baska bir erkek arkadasi vardi cocuk psikopatin tekiydi. Kiz da buna deli gibi asikti. Gel der delir git der giderdi, anlayacaginiz cocuk bunu kullanirdi birazda cinsel anlamda. Sonra bunlar ayrildilar okul bitti herkes baska sehirlerde kiz evlendi adam da evlenmis olabilir tam emin degil (hatta birlikte olduklari donemde baskasiyla sevgili yada nisanli bile olabilir, sonradan ogrendigi bazi seylerden dolayi boyle dusunuyor)
Neysee iste bu psikopat eski sevgili kizi ortalama yilda 1 kez ariyor ya da mesaj atiyor, gecen yil bayramda aramis, ondan onceki yil bayram mesaji atmis güyaaaa yanlis kisiye gondermis, kiz ikisinde de cevap vermis ama soguk bir sekilde. Bu yil da aramis gecen gun ama kiz acmamis cunku evli artik. Beni aradi sence bunun amaci ne yilda 1 kez kendini hatirlatmak mi yoksa meraktan mi ariyor dedi, bende dur bizim kk kizlarina sorayim dedim. Ben bir anlam veremedim kizlar sizce neden ariyor yilda 1 kez.

Yani arkadaşına söyle numarasını değiştirsin başka isim üzerine alsın ve ulaşamasın kendisine yazık evllenmiş mutlu yada mutsuz bilemem ama artık evli bir kadın o niyeti hiçte hayır gelmedi bana yoklama yapıyor nabzını ölçüyor gibi... ki tersi olduğunu düşünürsekte aşık sevdalı herhalukarda uzaklaşması gereken bir olay çünkü evli onunla geçmişi var .opiskopat denilen kişi ile yarın birgün eşinin yanında böyle birşeyin olmıcağı mümkünmü tamamen kötü bir durum :( :( :( o kişiye soğuk bir şekilde dahi mesaj karşılığını vermesin dediğim gibi yazının başında başka kişinin üzerine bir hat alsın bu saplantıdan kurtulsun..ağzının tadı bozulmasın İNŞALLAH...

bu akdarına neden izin veriyorki.
yılda bir kez aramasına müsade ediyor. hayret bişey. yani.
numarayı degiştirmeyi hiçmi akıl edemedi.

Back
X