Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
off ya cok karısıgım aslında bı sure konusmadık gorusmedık akşam arkadaslarla gezerken sureklı mesaj attı sabahta yanıma geldı basbasa yemege davet ettı ve ben o yemege gıdıp gıtmemekte kararsız kaldım bır yanım gıtmek bır yanım kalmak ıstıyor sızce ne yapmalıyım
ama zaman gecırmek ıçın olsa annesı hastanede yattı ofısten bır tek benı göturdü hatta üstüne basa basa beraber gıdelım bekleyeyım senı surda da ordan al benı dıe defalarca söledi amacı vakıt gecırmek olsa bunu yaparmıydı ki
off ya cok karısıgım aslında bı sure konusmadık gorusmedık akşam arkadaslarla gezerken sureklı mesaj attı sabahta yanıma geldı basbasa yemege davet ettı ve ben o yemege gıdıp gıtmemekte kararsız kaldım bır yanım gıtmek bır yanım kalmak ıstıyor sızce ne yapmalıyım