Amacı aklımı bulandırıp kendine aşık etmek mi?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Mesela konusuyoruz sonra ben uyuycam/yemek yicem sonra konusuruz yine yazarım der yazmaz, görüşelim buluşalım der eker(3 kere bulustuk ama),şimdide mesajlasırken en son mesajımı görmüş son görülmesi benim mesajımın 3 dk sonrası 2 saattir de girmemiş resmen bana cevap yazmamak için hayret bişey!!

Onun amacini bilememde, sizin amaciniz ney? Niye kendinize bunu yaptiriyorsunuz? Beni eken biriyle isim olmaz.... Siz asik olacaginiza o olsun size ilk, siz onun pesinden kosacaginiza o kossun sizin pesinizden... Cekin resti bakin görün ne olacak...:KK14:

Sende ona o yazdıktan bir gün sonra cevap ver sende onu umursama.
Onun amacini bilememde, sizin amaciniz ney? Niye kendinize bunu yaptiriyorsunuz? Beni eken biriyle isim olmaz.... Siz asik olacaginiza o olsun size ilk, siz onun pesinden kosacaginiza o kossun sizin pesinizden... Cekin resti bakin görün ne olacak...:KK14:

Sende ona o yazdıktan bir gün sonra cevap ver sende onu umursama.

Şundan sınra konusmayı düşünmüyorum zaten cok sinrlendim bisey demeden cevap vermicektim atarsa ama bu sefer içimde kalacak

Konu sahibesi sanırsam kalbinin temizliğinden mütevellit karsindakinde artniyet dusunemiyorsun hep iiyiye yoruyorsun ya da istediğin gibi görüyorsun. Yapma!!! Çok suistimal edilirsin sana yazık olur. Olay belli sana değer vermiyor o halde gözünde çöpkadar ddeğerioolmasın

Mesela konusuyoruz sonra ben uyuycam/yemek yicem sonra konusuruz yine yazarım der yazmaz, görüşelim buluşalım der eker(3 kere bulustuk ama),şimdide mesajlasırken en son mesajımı görmüş son görülmesi benim mesajımın 3 dk sonrası 2 saattir de girmemiş resmen bana cevap yazmamak için hayret bişey!!
bence istemiyor cnm net yani :KK43:

Bu dengesizliklerinden sonra tavrımı koydum zate bende 4-5 gun ne aradım ne sordum sonra mesaj attı hic görüşemedik bişeyler yapalım bilmem ne diye. Bu yuzden diyorum aklımı karıstırmaya calısıyor diy
aynı kardeşim gibi olmussun sende cnm tablo değişik değil yani sonu hüsran cnm boşver seni bi kenarda tutuyor arada kendini hatırlatıyor işte

Seni kendinden uzaklastirmaya calisiyor belliki .. size yaptiginin aynisini sizde ona yapin birakin o kossun pesinizden .. yuz vermeyin

niye kafana takıyorsun ki ya seni istemiyor demek ki önüne bak ya bulunmaz hint kumaşı değil ya

Aynisini sende ona yap ,ama uzak durulmasi gerekn bir sahsiyete benziyor,
Yakin zamanda oornegibi yasadim hic bosyere kapilma

X