Amaci evlenmek için mi evlenmek?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
369
173
Kızlar memleketten bir aile dostumuz var ben 5 yasında beri bunların evine gidrtmisim bunların elinde büyüdüm bu kişiye hep abi dedim nyse oglu bize geldiler evlenmek
tanışmak istediğini söylemiş sonra biz dışarıda oturduk yemek yedik konuştuk bana dedi ki 1 hafta sonra söz yapalim herkes buna soruyormuş ne zaman evleneceksin yalnızım artik ben de evlenmek istiyorum yaşım 33 dedi ben bu kişiye o gözle bakamadim
Ama hanımlar ne giyimi ne konusmasi fikirlerimiz bile uyuşmuyor
Ona dedim ki ben istemiyorum senin hakkında hayırlısı olsun dedim
O da sen de Allah a emanet ol dedi bitti
Sizce seve insan caba göstermez miydi demek ki amacı evlenmek için evlenmek

canım uyuşmadığınızı düşünüyosan salla gitsin. ben şüphende haklı olduğunu düşünüyorum açıkçası. amacı evlenmek sadece.seni beğenmiş olabilir ancak derin hisler taşıdığını sanmıyorum toplum baskısıyla evlenmem gerek diye düşünüp öyle hareket ediyor olabilir

canım uyuşmadığınızı düşünüyosan salla gitsin. ben şüphende haklı olduğunu düşünüyorum açıkçası. amacı evlenmek sadece.seni beğenmiş olabilir ancak derin hisler taşıdığını sanmıyorum toplum baskısıyla evlenmem gerek diye düşünüp öyle hareket ediyor olabilir

Haklisiniz benim ne düşündüğüm önemli olan benim
Ama o az da olsa sevse bana kendini sevdirirdi ama yapmadi

salla yaa boyle evlılık mı olur sen de naz yapmıssın sanırım ki bitti demesine bozulmussun

'
:) belki naz ama sevmiyor ki bir caba göstermedi
yani burdan doğrudan bu sonuç çıkıyor ne öyle geldı sevıyorum bı hafta sora söz yapalım dedı ıkı hafta sora dugun ( ben abartıyorum ) yok ısınamadım demişin ıyı o zaman bıttı demiş tam liseli ergen yas 33 ama olmamış ham

yani burdan doğrudan bu sonuç çıkıyor ne öyle geldı sevıyorum bı hafta sora söz yapalım dedı ıkı hafta sora dugun ( ben abartıyorum ) yok ısınamadım demişin ıyı o zaman bıttı demiş tam liseli ergen yas 33 ama olmamış ham
Yemin ederim hemen söz mayis 5 de nisan haziran sonu düğün dedi görücü usulü evlilik uzun oluyor dedi bak ailemiz de herkes görücü usulü ama uzun sürüyor ben de görücü usulü istiyorum dedi

Yemin ederim hemen söz mayis 5 de nisan haziran sonu düğün dedi görücü usulü evlilik uzun oluyor dedi bak ailemiz de herkes görücü usulü ama uzun sürüyor ben de görücü usulü istiyorum dedi
bulamamış gelmiş işte salla boşver sabıt fıkırlı bırı gıbı geldı bana

evlılık oyle bır haftaya sıgacak bır sey degıl o sadece bırı olsun ıstıyor yanı beyın olarak olgunlaşmamış bırı olabılır ıyı yapmışsın ısrar etmesı gerıkırdı

X